FAQ      Szukaj      Statystyki      Użytkownicy      Grupy      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Profil            Zaloguj      Rejestracja

Forum forum.zelow.pl Strona Główna -> Zelów Miasto i Gmina -> Kronika policyjna... fakty i plotki

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 

PostWysłany: 26.02.2007, 09:38:08 Odpowiedz z cytatem
qsx
Stojąc leżał
Stojąc leżał
Register IP:

Czy słyszeliście coś na temat rozbiórki dawnego "RONDA" czyli domu handlowego. Na jego miejscu ma powstać nowy market.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
      FirefoxWinXP1024x768
PostWysłany: 26.02.2007, 15:23:23 Odpowiedz z cytatem
Benicho
Plastyczny
Plastyczny
Register IP:

tak też coś o tym słyszałem. słyszałem także cosik o rozbudowie biedronki.

PostWysłany: 26.02.2007, 15:25:02 Odpowiedz z cytatem
Danon
Adminidewastator
Adminidewastator
Register IP:

Taaaaaaaaaaaak marketów ci u nas brak, ludzie wprost marzą o następnym nowy brrrr... ale parspektywy Confused

w w w . d a m i a n m i e r z y n s k i . c o m
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  
      FirefoxWinXP1024x768
PostWysłany: 26.02.2007, 22:23:42 Odpowiedz z cytatem
chineczka
Plastyczny
Plastyczny
Register IP:

nio ja to słyszałam nawet ze ma to być Polo Market Exclamation a wszyscy ciesza sie jak by gwiazdka z nieba spadła ze nowe miejsca pracy i wogóle kokosy Suszę zęby sami wiecie produkty prosto z Warszawy Język prawie jak u pewnego pana na rogu Suszę zęby [/url]
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
      FirefoxWin981024x768
PostWysłany: 27.02.2007, 11:52:29 Odpowiedz z cytatem
qsx
Stojąc leżał
Stojąc leżał
Register IP:

potwierdzam, tez slyszalem ze to polo market ma byc tak na 90%
      FirefoxWinXP1024x768
PostWysłany: 27.02.2007, 12:17:44 Odpowiedz z cytatem
eujot
Twardniejący
Twardniejący
Register IP:

Może zrobimy jakąś pikietę w obronie starego Zelowa? Wink Żeby nudno nie było. A może by nam w tym starym domu towarowym kino zrobili, albo skatepark, cokolwiek byleby nie supermarket. Przecież w tym mieście niedługo tylko sklepy zostaną. Nic tylko stanąć pod jednym z nich i piwo pić. Żadnym rozrywek. Raz do roku Dni Osadnictwa i jakieś koncerty w kościele. Nudy.

Zamiast tych dróg i kanalizacji niech zrobią coś dla młodzieży.
      SafariMacOSX1024x768
PostWysłany: 27.02.2007, 13:40:32 Odpowiedz z cytatem
Benicho
Plastyczny
Plastyczny
Register IP:

Cytat:
Może zrobimy jakąś pikietę w obronie starego Zelowa? Wink Żeby nudno nie było. A może by nam w tym starym domu towarowym kino zrobili, albo skatepark, cokolwiek byleby nie supermarket.

no właśnie... jestem za... tylko ja bym chciał coś w stylu kręgielni albo klubu bilardowego... żeby można było wyjść i przy piwku pograć w bilarda lub pograć w kręgle... Suszę zęby

PostWysłany: 27.02.2007, 15:36:23 Odpowiedz z cytatem
eujot
Twardniejący
Twardniejący
Register IP:

Kregielnia odpada, bo to bardzo kosztowna inwestycja, a poza tym utrzymanie kosztuje krocie. Bilarda mozna gdzies wstawic, ale ktos musialby tego pilowac, wiec dochodza dodatkowe koszta. Skatepark wymaga przegladu raz do roku i posprzatania co jakis czas. A gdyby miescil sie w starym domu towarowym, to zapewne bylby jedna z najwiekszych atrakcji w okolicy. Odstawmy jednak marzenia na bok, jedyne czego sie doczekamy to kolejny supermarket.
      OperaWin20001024x768
PostWysłany: 27.02.2007, 19:09:00 Odpowiedz z cytatem
Benicho
Plastyczny
Plastyczny
Register IP:

szkoda... wystarczą już chyba dwa duże sklepy w mieście... a jak dojdzie jeszcze trzeci?? jedyny plus tego to to że będzie wszędzie bardzo tanio... promocje i te inne sprawy by przyciągnąć klienta...

PostWysłany: 28.02.2007, 23:21:27 Odpowiedz z cytatem
chineczka
Plastyczny
Plastyczny
Register IP:

kregielnia skatepark to swietne pomysły tylko kto podejmie sie takie inwestycji w tak małym miasteczku jak Zelów :| wiem ze moja wresja nie jest zbyt optymistyczna ale sama zastanawiam sie czy takie cus ma sens to bardzo duzy wydatek a nie wierze ze nasi urzednicy maja ochote dokładac do takiego interesu Smuteczek i tak to sie skonczy ze nadal beda narzekac ze młodzi ludzie to kryminalisci i wogole strach wyjsc na ulice wieczorem ale nic nie robia w tym kierunku zeby znalezc im jakies zajecia na wieczory!! moze kiedys.................................................. to sie zmieni Mruga 2
      FirefoxWin981024x768
PostWysłany: 01.03.2007, 20:50:59 Odpowiedz z cytatem
jagda
Ostry
Ostry
Register IP:

chineczka inwestycja duża ale opłacalna w brew pozorą, możemy być konkurencją dla bełchatowa - jeśli tam isnieją takie lokale - tylko, że łatwiej znaleźć kolejny market mogący zainwestować swoje pieniądze, niż postarać się o grant na rozwój kulturalny miasta.
Co do ilości marketów to jak grzyby po deszczu powstają - ostatnio tęcza chociaż ich nie ganię sami rozbujali interes więc teraz zbierają plony, nie wiem czy zwróciliście uwagę że zlikwidowali oba sklepy GS w jednym już za moment minimarket - eko czy echo nie pamiętam w drugim jeszcze nie wiem ale chyba to samo, teraz piszecie o polo. jeszcze tylko hypernova i lidl i mamy więcej marketów niż aptek i fryzjerów.

PostWysłany: 02.03.2007, 02:27:52 Odpowiedz z cytatem
moderator
Ostry
Ostry
Register IP:

Trochę temat zboczył z zasadniczego kursu. Ale macie rację tylko problem w tym, że obecnie Dom Towarowy, Zcisze (Biedronka) i Lotos (Sedal) są obecnie w prywatnych rękach, sprzedane za grosze i ich obecni właściciele wolą pewny i dochodowy interes wynajmując objekty dużym sieciom zamiast bawić się w niepewny interes. Co ich obchodzi młodzież pijąca piwo pod sklepem. Liczy się tylko kasa a młodzieżą niech się zajmą władze, które nie mają na to środków. I tak możemy liczyć tylko na nowy suprmarket - zapomnijcie o kręgielni, bilardzie czy skateparku Crying or Very sad Crying or Very sad Beksa

Ostatnio zmieniony przez moderator dnia 02.03.2007, 11:10:50, w całości zmieniany 1 raz
      MSIEWinXP1280x960
PostWysłany: 02.03.2007, 08:12:36 Odpowiedz z cytatem
Danon
Adminidewastator
Adminidewastator
Register IP:

Niestety nie spodziewajmy się takich inwestycji. Zelów raczej nie jest dobrym miejscem na takie interesy Smuteczek Takie lokale muszą mieć się z czego utrzymywać. Gdyby już ktoś miał naprawdę kasę (prywatny inwestor) to czy zdecydował by się otworzyć przykładową kręglarnie czy klub bilardowy w Zelowie? Wątpię...

w w w . d a m i a n m i e r z y n s k i . c o m
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  
      FirefoxWinXP1024x768
PostWysłany: 02.03.2007, 11:10:46 Odpowiedz z cytatem
Benicho
Plastyczny
Plastyczny
Register IP:

no wiesz... pisząc poprzednie posty za bardzo dałem się ponieść marzeniom... tak naprawdę to nie wierzyłem w to że powstanie w Zelowie jakaś kręgielnia czy bilard... ale sami powiedzcie... miło jest sobie pomarzyćPytajnik hehe... pzdr Suszę zęby

Kronika policyjna... fakty i plotki 
PostWysłany: 02.03.2007, 11:17:49 Odpowiedz z cytatem
moderator
Ostry
Ostry
Register IP:

Danon
Chociaż z drugiej strony, jakbyście dobudowali na chodniku inkubatora, za waszym budynkiem, jeszcze jednop pomieszczenie, to mała kręgielnia by weszła LOL A po zabudowaniu tarasu stół bilrdowy też by mógł być LOL Ale by miał wzięcie Język Piwo
Ajakby tak jeszcze dobudować pięterko.....
      MSIEWinXP1280x960
 Forum forum.zelow.pl Strona Główna -> Zelów Miasto i Gmina