|
|
|
Wysłany: 18.03.2008, 22:30:38 |
|
|
pitek |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
czesc, szukam smiałkow, ktorzy chcieliby sie wybrac (dołączyć) w polowie lipca na mały wypad za miasto:)... w planach jest Praga,Wieden, Bratysława, Budapeszt... wstepnie okolo 20 dni moze przyspieszymy...zobaczymy jak z czaesm ,pogodą i atrakcjami...spanie po campingach(namioty/domki) chcecie wiedziec wiecej to piszcie.....pozdr....
aha... rower obowiazkowo:) |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 19.03.2008, 10:34:38 |
|
|
pawcio |
Twardniejący |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
rowerami ? |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 19.03.2008, 15:44:53 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
 |
Wysłany: 19.03.2008, 23:58:15 |
|
|
moderator |
Ostry |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ciekawa propozycja, napisz coś więcej. Ile plamujesz kilometrów dziennie, czy bagaże na rowerach, czy może chcesz jakiś transport zorganizować, czy może jakiś przedział wiekowy? Trochę opisz. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 20.03.2008, 20:44:02 |
|
|
pitek |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
ok, jednak jest jakis odzew:)...fajnie, wogole to proponuje ogranizowac jakies wspolne przejazdzki...mozna sie poznac i okolice przy okazji....wogole milo spedzic czas..a wydaje mi sie ,ze byliby chetni..duzo nie trzeba ...rower i do przodu... ale na temat...
plan mam taki... wybrac sie pociagiem/autem do granicy z czechami ...np do szklarskiej i krecic juz odtad... chodzi mi o zaliczenie 4 stolic bez wiekszego zbaczania z kursu chociaz trase chcialbym wybrac najciekawsza..., Praga>...(moze do Linz w Austrii..i cały czas wzdluz dunaju do Budapesztu...przez Wiedeń, Bratysławe)z Budapesztu albo pociagiem do piotrkowa, albo do Slowackiego Raju. Ale wydaje mi sie ,ze lepiej poswiecic caly dzien za zwiedzenie tych stolic niz szukac atrakcji po drodze...ale nie mowie nie:), wiekowego limitu nie ma:) chyba ,ze minimum... myslalem z sakwami i caly bagaz ze soba, nie ma co duzo jedzenia brac (ceny podobne) wiec nie bedzie duzo ciezaru...namioty mozna rozdzielic ich czesci na osoby, moznaby zorganizoiwac jakies autko, ktore by wiozlo bagaze...ale nie wiem czy sie ktos bedzie pisal tak.., kilometrow....ok 1100 - 1400 a jesli wracac do Polski to moze nieco wiecej... dni... przynajmniej 4 bez "jazdy" na zwiedzianie miast... 17 -21 dni , a dziennie ok 70 -90 km...czyli bez wysilku...
Dla orientacji polecam...
http://www.wyprawyrowerowe.neostrada.pl/stolice/stolice.html
jesli cos jescze to opisze....
pozdrawiam... czas krecic:).. |
|
|
|
|
 |
Wakacyjne plany....łączcie się:)
Forum forum.zelow.pl Strona Główna -> Małpi Gaj |