|
|
|
Wysłany: 06.04.2004, 14:57:17 |
|
|
maksimus |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Z PEWNYCH ŻRODEŁ SŁYSZAŁEM ZE PODCZAS DŁUGIEGO WEEKENDU MAJOWEGO W ZELOWIE MA SIE ODBYĆ FESTYN. JESTEM CIEKAW CZYM NAS ZNÓWU ZASKOCZĄ WŁADZE. WIEŻE, ŻE Z ICH ELOKWENCJĄ I PRZEBOJOWOŚCIĄ BĘDZIE TO NIEZAPOMNIANY WEEKEND TYPU DRODZY ZELOWIANIE PRZYJDZCIE POD POMNIK I POSLUCHAJCIE PRZEMÓWIENIA PANA BURMISTRZA A POTEM DO KOŚCIOŁA I DO DOMU. JESTEM CIEKAW JAK TO BĘDZIE WYGLADĆ.
A CO WY O TYM MYŚLICIE  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 06.04.2004, 18:34:31 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sam jestem ciekaw jak to wszystko będzie wyglądało, ale z tym kościołem to nie przesadzaj hehehe
Mam nadzieję, że w końcu dostarczą nam troszkę rozrywki, tak oczekiwanej przez wszystkich. Nie wiem czy pamiętacie "Zelowskie lato", (jeszcze za moich szkolnych czasów ) które było naprawdę dobrym pomysłem, niestety było mineło. A dlaczego już nie ma...............? Mnie osobiście takie imprezki podobały się, każdy mógł znaleźć coś dla siebie, przynajmniej coś się działo w tym Zelowie. A ostatnie lata........ szkoda gadać Więc trzymajmy mocno kciuki za dobre pomysły naszych władz. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 06.04.2004, 19:20:42 |
|
|
poldosz |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pewnie znów zrobią coś w OSP w Zelowie.
Jak zwykle połowa Zelowa się narombie co jest oczywiste na imprezach w strarzy  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 07.04.2004, 13:55:58 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie no jakieś pare lat temu był fajny festyn na boisku w zelowie i nawet jakieś zespoły były. Tylko że takie festyny to tobią tylko na jakiś jubileusz np. 50-cio lecie czegośtam. Więc pozostaje nam tylko jedno wyjście:
CZEKAĆ NA JUBILEUSZ  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 07.04.2004, 14:10:05 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Taaaa festyn pewnie jak przez ostanie lata jakąs wypas impra w OSP i ALL luydzie naje***i ehheehhe. MEier ma racje że jak coś sie fajnego dzieje to tylko jak jakiś jubileusz jest w Zelowie bo tak to nie pamiętam żeby jakiś festyn wmiare był .... nie no coś tam beidze grało jak zawsze hhehehe. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 14.04.2004, 17:00:06 |
|
|
Drigger |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jak zwykle wieczorne party przepełnione winem i jakimś kimankiem koło jakieś ławeczki i jak zwykle ch...   |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 22.04.2004, 22:04:42 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Narazie wiadmomo tyle, że szanowny Zelów odwiedzi zespół Bajer Full, a nie wiadomo jak z Ireną Jarocką. Ale będzie jazda
Jutro na stronie Zelowa zamieszcze program imprezy, który możecie już znaleźć w Informatorze Zelowskim. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 23.04.2004, 06:42:33 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No Danon ja zaprasz w inny kierunek bo do Buczku tutaj ma zagrac Skaner ,a więc jeśli wam się znudzi bayer fuul zapraszam na Skanera do Buczku |
|
|
 |
Wysłany: 23.04.2004, 16:52:55 |
|
|
Drigger |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No ładnie moze to tej skladanki dolaczy moze Krzysztof Krawczyk albo Rysiek Rynkoski ze swoimi anty piosenkami "Wipijmy za bledy...: to by bylo dobre   hehehehe |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 26.04.2004, 10:41:36 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Powrót do Disco polo? Hmmm... Ciekaw jestem czy Zelowianie będą się bawić tak jak 10 lat temu, kkiedy muzyka Disco Polo była "Muzyką narodu" Chciałbym to zobaczyć jak Aptekarze i Blokersi zaśpiewają "Bo wszyscy Polacy to JEDNA Rodzina" - To by było nieźle odjechane
|
|
|
|
|
 |
| |