|
|
|
Wysłany: 01.04.2004, 15:49:33 |
|
|
n0x |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
u kogo. dobra robimy tak:
powiedzmy LanPARTY zaczniemy moze 9 to bedzie piatek chyba.
ja w domu jestem od 8 (czwartek).
niech kazdy kto sie pisze na pewniaka na to LanPARTY dopisze posta z napisem:
"WCHODZE w LanPARTY"
zobaczymy ilu nas jest, zdecydujemy gdzie to zrobimy (decydoje liczba chetnych) i zobaczymy ile sprzetu bedzie potrzebne.
kazdy kto chce wziasc udzial powinien miec wlasny komputer (nie zapewnia sie transportu na miejsce i z powrotem), w kompie sieciowke i kabelek by podpiac sie pod svitcha lub kilka groszy to skreci sie takie kabelki na miejscu
pozdro |
|
_________________ nie nawidze przekupstwa w zelowie i korupcji a także CIEBIE Władziu bo to my mamy dbać o bezpieczeństwo na drogach  |
|
|
|
 |
Wysłany: 01.04.2004, 19:16:03 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cartman, co ty jesteś chyba inny... Człowieku, gdzie w Q3A myślisz? Chyba tylko kiedy zastanawiasz się, którą mapę włączyć... Nie mówie tu, że quake jest do bani, tylko że przesadziłeś z tym myśleniem. A jak dla mnie nie ma gier mocniej działających na mózg jak strategie [no poza logicznymi ofkors]. Wszyscy się pewnie ze mną zgodzą [viva la garage przede wszystkim], że genialny jest Starcraft. I nie ma przy nim mocnych. Jest też oczywiście warcraft, ale on jakoś nigdy nie będzie taki jak SC. Starcraft to klasyka, ale za to jaka! No i powracając do tematu, wydaje mi się, że mocniej myśle grając w CoD'a niż w Q3a. Bye. |
|
|
 |
Wysłany: 04.04.2004, 17:22:11 |
|
|
n0x |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Starcrafcik to kalskyka strategi nadal bijaca na glowe wszystkie inn gry z tego gatunku. Szkoda ze nie ma kolejnej czesci ale trudno, moze sie doczekamy kiedys. poki co mozemy pograc w Q3 i inne alternatywy. |
|
_________________ nie nawidze przekupstwa w zelowie i korupcji a także CIEBIE Władziu bo to my mamy dbać o bezpieczeństwo na drogach  |
|
|
|
 |
Wysłany: 05.04.2004, 12:48:58 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
WCHODZE W LAN PARTY.
n0x czekam na innych wielbicieli LAN PARTY
Piszcie sie pode mną bo będzie czadowa zabawa
|
|
|
|
|
 |
Wysłany: 05.04.2004, 17:36:06 |
|
|
kornik |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Call of duty to ma jeden plus "Niegrać w te gre na multi" Bo po prostu jest beznadziejny na multi ale o singlu niemoge tego powiedzieć ! JA wchodze do lan party |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 05.04.2004, 19:43:54 |
|
|
Hiv |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
A CS? ? Gdzie CS na lan party? ? Ja chce CSa! To nawet kompa z Bełka przywioze! TO JEST GRA PRZY KTOREJ TRZEBA POMYSLEC! (to dla tych ktorzy nie mogą się zdecydować...) |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 05.04.2004, 20:13:06 |
|
|
Sassa |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
kornik napisał: |
Call of duty to ma jeden plus "Niegrać w te gre na multi" Bo po prostu jest beznadziejny na multi ale |
OJ kornik kornik.. Wedlug mnie to jest na odwrot Gra na singlu jest beznadziejna ( chociaz niektore misje sa wporzo) Zagraj na multi w Calla to zobaczyc "TA" roznice. Gram czesto na necie i nie mam zadnych zastrzzen chyba ze sa lagi. Pograj a zobaczysz |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 06.04.2004, 10:52:36 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sassa napisał: |
Gra na singlu jest beznadziejna ( chociaz niektore misje sa wporzo) Zagraj na multi w Calla to zobaczyc "TA" roznice. |
sasa my z kornikiem graliśmy w calla na multi i nam sie zbytnio nie podoba.A ty w q3 od każdego dostawałeś i sie przezuciłeś na calla. A co do singla w callu to jest genialny i widać że chyba nigdy grałeś. |
|
|
 |
Wysłany: 06.04.2004, 11:11:59 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Teoś ma racje Single Player w CoD jest po prostu doskonały. A jeśłi chodzi o i MP ot nie wiem bo jeszcze nei jehałem. Z chęcią spróbuje ciekawre jak by mi szło. CS także nie grąłem i z jeszcze większą chęcią bym spróbował. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 13.04.2004, 16:36:01 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ojjj, sigon, zgadzam sie z tobą w 100%. Jak na FPS'a, to nie ma lepszego singla niż ten w Call of Duty. A jeżeli ktoś oglądał Szeregowca Rayana i Wroga u bram, to... Sigon pewnie wie o co chodzi... |
|
|
 |
Wysłany: 13.04.2004, 21:32:08 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Co wam sie tak nie podoba w Cod na MP...? bo nie rozumiem waszego wzruszczenia...?  |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
 |
Wysłany: 14.04.2004, 00:32:51 |
|
|
Puaro |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Call of duty to ma jeden plus "Niegrać w te grę na multi" Bo po prostu jest beznadziejny na multi ale o singlu niemoge tego powiedzieć ! |
Tobie naprawdę korniki mózg wyżarły W Q3A za bardzo nie trzeba myśleć, ale Call w MP no to hymmm...... no sorry, ale to myślenie w tej grze chyba cię przerasta a idzie lato i lepiej nie próbuj grac bo ci się okaże że, Twój mózg od tej temperatury i myślenia może się zważyć
Trzymaj się lepiej Q3A lub zapraszam do pokazania swoich umiejętności grania w zespole  |
|
_________________ Pozdrawiam,
Puaro
|
 |
Wysłany: 14.04.2004, 15:23:31 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Call of duty to ma jeden plus "Niegrać w te gre na multi" Bo po prostu jest beznadziejny na multi ale o singlu niemoge tego powiedzieć ! |
Widze konik,teosik,sgn nie znacie sie na kunszcie tej gry jaką jest Call of duty multiplayer -pewnei dlatego iz macie nawyki z q3 i idziecie na "pałe" ginąc pewnei z pierszym lepszym napotyknym typem w grze nie biorąc pod uwage znaczacych zmian miedzy tymi grami gdyz w call of duty trzeba obrac pewna strategie działania -ten robi to, tamten tamto nastempny cie osłania itd.- ktos powie ze narzucam jak kto ma grac ależ prosze bardzo graj jak ci sie podoba ,ale bez myślenia w tej grze to zobaczysz w statystykach jaki jestes dobry,bystry,błyskotliwy.Hmmm moze panowie zagrajcie w Team DeathMatch, a podejrzewam że graliscie w Deathmatch czego osobicie nie polecam jeśli jest dużo osób na serwerze nie ma za wiele zabawy.Jeden z forumowiczow napisał iż podobała mu sie misja Stalingrad-musze mu tu przyznac racje jest praktycznie wiernym otworzeniem kawałka filmu "Wróg u Bram" który polecam:) przed graniem w call of duty. To tyle na ten temat -a wiec PPH w dłoń i naprzód
Błogosławieni ci którzy zagrali a nie zgineli
POZDRO dla tych co wiedzą o co chodzi
|
|
|
 |
| |