|
|
|
Wysłany: 04.10.2007, 07:49:56 |
|
|
motomaniak |
Plastyczny |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
czy ktoś zna tego idiote na Cebrze? to zapytajcie go czy kupił sobie moto żeby sie lansować po Zelowie i Je***cie go w łeb,bo ja to zrobie,to właśnie o takich pseudomotocyklistach pisałem kiedyś na forum, "dzięki" takim jak on inni mają zrąbaną opinię. |
|
_________________ Nie ważne co masz pod dupą,ważne co masz nad nią. |
|
|
|
 |
Wysłany: 07.10.2007, 18:50:49 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
A ja wiem kto to    Ale nie powiem. Spoko Koleś. A co wzbudza w tobie taka nienawiść w stosunku do niego Opisz dokładnie |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 10.10.2007, 08:16:47 |
|
|
motomaniak |
Plastyczny |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nienawiść to za mocno powiedziane,poprostu wku......a mnie jego zachowanie,patrz j.w. + ostatnio widzę gościa tylko wtedy kiedy młodzież wychodzi ze szkoły,pałuje na maxa,robi kółko po Zelowie i znika,wieczorem to samo,typowy lansing,przedewszystkim wkurza mnie to że przez takie zachowanie mam ja i moi przyjaciele zrąbana reputację zarówno u Policji jak wśród normalnych ludzi,bo tak naprawdę to nie jest normalne zachowanie,dla mnie to brak wyobrażni i odpowiedzialności.Jesli go znasz to fajnie,pokaż Mu ten temat,a wszyskich któży sie ze mną zgadzają lub nie prtoszę o opinie.Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 11.10.2007, 02:42:13 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
nie możesz mu zakazać tego robić, jeśli nie łamie prawa to policja też raczej nic nie może zrobić... jeśli Ci to tak bardzo przeszkadza i Twoim znajomym też... jest wiele sposobów żeby przekonać .. niczego nie sugeruje :> |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
 |
Wysłany: 11.10.2007, 21:54:05 |
|
|
motomaniak |
Plastyczny |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
nikomu niczego nie zabraniam,chce tylko zwrócić uwagę na pewne rzeczy,dla mnie sprawa jest jasna,jeśli ktoś sie ze mna nie zgadza ma do tego prawo.ja wyraziłem tylko swoją opinię,powiedzmy że wywołałem temat do dyskusji i tyle.Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 20.10.2007, 20:48:42 |
|
|
Dawca |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kim Ty wogóle **** jesteś Pajacu??
Jezdze jak mi sie podoba jak masz starego trupa który nie wyciągnie wiecej niż 50 to żal d**e sciska??
Pozdro dla wszystkich twoich przyjaciół... |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.10.2007, 19:13:07 |
|
|
ANVA |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dawco wiesz co, to twój pierwszy post na forum(tym forum) i od razu chcesz
dostać bana.
Może troszeczkę kulturalniej pisz a nie wyjeżdżaj od razu z Q.... bo to świadczy tylko o twojej kulturze.
Jeśli jeździsz jak piszesz to brrrrrr...y
Anva |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.10.2007, 20:28:46 |
|
|
qsx |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam
Sam nie jeżdżę na motorze, nawet nie mam prawa jazdy kat.A i nie jestem ich przeciwnikiem. A jeśli "Dawca" szaleje i nie zagraża tym innym użytkownikom drug to proszę bardzo, jego sprawa, jego zdrowie, i nie sądzę że przez kogoś , ktoś inny może mieć złą reputację.
Pozdro dla "Dawcy" może się kiedyś odważę z tobą wsiąść na tą RR  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 22.10.2007, 10:13:28 |
|
|
pawcio |
Twardniejący |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dawca napisał: |
Kim Ty wogóle **** jesteś Pajacu??
Jezdze jak mi sie podoba jak masz starego trupa który nie wyciągnie wiecej niż 50 to żal d**e sciska??
Pozdro dla wszystkich twoich przyjaciół... |
,,jeździsz" hahah a ty kim jesteś PAJACEM ot co nie jeździsz tylko sie popisujesz masz niby sprzęt haha może i masz a po co go masz? po to żeby sie popisać przed szkoła i pokazać ze jesteś odważny?jak tak lubisz to wskocz na autostradę i juz masz drogę prosta i wolną ale po co nie? tam cie nikt nie będzie widział to po co,nie masz sie tam przed kim pokazać
ŻAL.PL pozdrawiam miłej jazdy  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 22.10.2007, 15:07:36 |
|
|
romek |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Oj jakie to żałosne...
Ktoś tu nie ma za dużo nad siedzeniem, więc próbuje nadrabiać tą zabawką pod...
Smiechu warte. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 22.10.2007, 20:29:14 |
|
|
moderator |
Ostry |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
qsx napisał: |
Witam
Sam nie jeżdżę na motorze, nawet nie mam prawa jazdy kat.A i nie jestem ich przeciwnikiem. A jeśli "Dawca" szaleje i nie zagraża tym innym użytkownikom drug to proszę bardzo, jego sprawa, jego zdrowie, i nie sądzę że przez kogoś , ktoś inny może mieć złą reputację.
Pozdro dla "Dawcy" może się kiedyś odważę z tobą wsiąść na tą RR  |
No chyba jednak szalejący na drodze publicznej to zdecydowanie zagraża innym. Poszaleć nie zagrażając innem to można tylko na wyznaczonych i zabezpieczonych torach. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 22.10.2007, 20:56:33 |
|
|
Dawca |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Najbardziej mnie wqr*** to jak ktos mowi cos za kogos zupelnie go nie znajac... Tyczy sie to "pawcia" co za ksywa powiedzial bym ze wyrwales ja z pomocy dla powodzian albo, ze pies ci ja wszamal a pozniej zwrocil ale to juz zostalo powiedziane... A ty "romek" jak piszesz o sobie to zaznacz to nastepnym razem bo pozniej sa jakies niejasnosci...
ps. GSX nie widze problemu ale to chyba juz w przyszlym sezonie wogole to nie wiem czy nie przerobic Bladego na Stunt pozdro  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 22.10.2007, 21:39:38 |
|
|
romek |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Drogi Dawco.
Popełnileś właśnie swój drugi post na tym forum próbując udowodnić, że jesteś strasznie fajny vel "cool" (słownictwo: pajac, ksywa od powodzian, etc robi wrażenie), do tego posiadasz jakiś tam pojazd jednośladowy, który jest szybki i mniemam że błyszczy się z daleka, więc z pewnością jesteś niezwykle szczęśliwym i zadowolonym z życia człowiekiem. Masz fantastyczne hobby w postaci używania swojego jednoślada, który budzi powszechną zazdrość z Zelowie, zwłaszcza w okolicach Szkół Podstawowych.
Można by uznać, że "fajny z Ciebie koleś", jedno tylko mnie zastanawia...że tak Cię "wqr***" Ci forumowicze, którzy "mają trupa, który nie wyciągnie więcej niż 50" cokolwiek to znaczy. I jak to teraz wygląda...? |
|
|
|
|
 |
| |