|
|
|
Jakiego typu muzyki słuchasz? |
Techno |
|
10% |
[ 1 ] |
Hip-Hop |
|
10% |
[ 1 ] |
Rock |
|
20% |
[ 2 ] |
Metal |
|
20% |
[ 2 ] |
Pop |
|
10% |
[ 1 ] |
Blues |
|
0% |
[ 0 ] |
Disco polo i szlagiery |
|
0% |
[ 0 ] |
Inne wynalazki |
|
20% |
[ 2 ] |
Drum'n Bass |
|
10% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 10 |
|
Wysłany: 01.04.2004, 10:30:19 |
|
|
Koefe |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sam temat mówi za siebie. Ciekaw jestem jaki gatunek muzy przeważa w naszym mieście. Trudno to ocenić (choc niektóre grupy fanów można poznać po wyglądzie), więc pozostaje spytać się na forum... |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 01.04.2004, 11:22:52 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
mam 100%
a jeszcze się wytułmacze: inne wynalazki to Kraina Łagodności, chociaż sąsiedzi mogą powiedzieć coś innego  |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
Wysłany: 01.04.2004, 12:14:35 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No Koefe zrobiłeś mały błąd. Zapomniałeś o Drum 'n Bass to tesh sie teraz słucha. Może dało by się zmienić ankietę TO pytanie kieruje do administratora tego forum. A gdzie jest tam na ankiecie Enigma czy coś?!?!? ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ?!?!?!?!?!?!?!?!?!? |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 01.04.2004, 12:17:46 |
|
|
Koefe |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
sgn napisał: |
[..] Zapomniałeś o Drum 'n Bass to tesh sie teraz słucha. [...] |
No sorry sgn zapomniałem o tym... Ale nie wiem jaki zmienić ankietę, jeśli się wogóle da... Danon musi tu zadziałać (albo ktoś kto powie mi jak zmienić ankietę...) |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 01.04.2004, 12:28:03 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Myśle że w tej ankiecie zabrakło jednego ważego pola. Jakiego Mianowicie "manieczki itp", chociaż za manieczkami nie przepadam , ale jakby popytać sie w zelowie to co druga Ci powie że słucha Manieczek z różnych klubów m.in: Manhatan, Brzeski, Ekwador, Coloseum. Jednak ja wole muzykę która ma jakiś sens, a nie tylko jest dodatkiem do podtrzymania "narkotycznego transu" |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 01.04.2004, 13:13:53 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
[b]Ooo tak tu był kategoryczny błąd nie zaznaczyłes w ankiecie drum'n Bass ta muzyka josh dawno sie przyjeła -przynajmniej w gronie moich przyjaciół więc przyłaczam się do postu sgn iż powinna być taka opcja zaznaczona w ankiecie:)
sgn napisał: |
Zapomniałeś o Drum 'n Bass to tesh sie teraz słucha. |
nie wiem jak ty ale ja słuchałem to josh 6 lat temu i tego sie oddawna słucha. Teraz wielkie gwiazdy drum'n bass(SonicTrip) raczej odchodza od grania samego drum'n bass ponieważ graja wiecej breakabet(ten rodzaj muzyki nie podchodzi mi zabardzo do ucha)ale słucham równiez troche old skoola i jungli .Jeśli kiedyś widziałes plakaty MIP3 w zelowie to zgadnij kto je rozwieszał teraz szukam ochotników MIP5 http://www.sonictrip.pl/upload/sonictrip_1754.jpg ja napewno jade jeśli mi tylko nie wypadnie jakaś matura ustna
ZAPRASZAM na: www.sonictrip.pl
www.dnb.prv.pl
www.radiolodz.pl/nocny trans -- można posłuchac audycji w radio łódź 99,2 w kazdy piatek po 24
wiecej linek o tej tematyce muzyki na tej stronie http://www.radiolodz.pl/nocnytrans/?module=linki |
|
|
 |
Wysłany: 17.04.2004, 13:33:34 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja osobiście preferuję spokojną muzykę typu Era, Enigma, Chóry Gregoriańskie,czy też Czesława Niemena,aczkolwiek nie jest powiedziane,że w moich upodobaniach nie znajdzie się miejsca dla Moonlightu,czy zespołów grających szybszą muzykę. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 23.07.2004, 10:27:27 |
|
|
Drigger |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja poprostu napisze >>>>WE LIKE THE HOUSE & TRANCE<<<<  |
|
Ostatnio zmieniony przez Drigger dnia 20.12.2006, 17:06:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wysłany: 06.08.2004, 21:38:11 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Edytka Bartosiewicz
Polecam przede wszystkim "Nie jak przyjaciel" i "Urodziny"  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 22.08.2004, 06:26:39 |
|
|
Qbek |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
hi hi.
Muzyka... ja generalnie słucham tego co wpadnie mi w ucho, nie mam jakiegoś wytycznika konkretnego - uważam, że muzyka, to nie tylko jej słuchanie, ale też granie, uczenie się jej zasad itd... to jest najbardziej pociągające w muzyce.
A słuchać każdy może!
Trochę lepiej, lub trochę gorzej
Czyli generalnie od humoru zależy na co masz ochotę, tzn. na jaki gatunek muzyki.
Pozdrawiam
P.S. właśnie wróciłam z warsztatów muzycznych, dlatego więc ta moja ochota do grania i spiewania wzrosła pa |
|
_________________ -A gdzie obuwie ochronne??
-Whoops...!
 |
|
|
|
 |
Wysłany: 29.07.2006, 23:18:02 |
|
|
artur |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
C4rtm4n napisał: |
Myśle że w tej ankiecie zabrakło jednego ważego pola. Jakiego Mianowicie "manieczki itp" |
czesc Cartman:P cos Ci sie pomyliło Manieczki to zbiór utwórów techno sklejone przez jakiego dj'a zazwyczaj wiec raczej nie potrzebne bedzie takie cos w ankiecie.
Nie wiem po co tu odpisałem w tym temacie:D pewnie dlatego ze jestem juz zmeczony i mi sie nudzi:D
Czołem
DnB RulezZzzzz |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 30.07.2006, 20:32:37 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
O matko, kiedy ja to pisałem - aż sie sam zdziwiłem Ale to człowiek żył w błedzie Już wcześniej sie dowiedziałco to są manieczki ale dziex za sprostowanie. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 30.07.2006, 21:17:48 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
artur, temat był poruszany dokładnie 2 lata temu, więc wykopałeś starego trupa |
|
|
|
|
 |
| |