|
|
|
Wysłany: 31.08.2006, 21:03:24 |
|
|
romek |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jak zapewne wiecie w tym roku wybory najpiękniejszej kobiety świata odbędą się w Polsce.
Już 1 września przyjadą do Warszawy wszystkie kandydatki, potem będą zwiedzać nasz piękny kraj przez miesiąc biorąc udział w różnych imprezach i konkursach np. konkurs talentów we Wrocławiu.
Wielki finał w sali kongresowej w Warszawie 30 września.
Ciekaw jestem waszej opinii, czy wybory Miss Świata udadzą się w Polsce, czy też będzie to wielka porażka?
Jest to niesamowita okazja do pokazania się światu, promocji na wielką skalę, udowodnienia, że jesteśmy w stanie organizować podobne imprezy. Za tymi wyborami mogą przyjść inne wielkie wydarzenia sportowe, kulturalne etc.
Jeśli się nie pokażemy z dobrej strony, no coż, chyba już niewiele mamy do stracenia w oczach świata. Ale byłaby wielka szkoda!
Co więc myślicie, uda się czy się nie uda.
Czytałem artykuł w prasie, że wiele instytucji było słabo zainteresowane całą imprezą np LOT (który w rezultacie zasponsorował przeloty krajowe), czy TVP ( a będzie to największa transmisja tv w dziejach polskiej telewizji!).
Więc jak będzie? |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 01.09.2006, 16:29:59 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jak będzie, to zobaczymy. Ale wiem na pewno, że nawet na miejsce na podium z tą panią nie mamy co liczyć:
Ehhh, porażka według mnie... Kto ją wybrał? |
|
|
 |
Wysłany: 01.09.2006, 17:27:23 |
|
|
kornik |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Porazka porazka, wkurza mnie bo sie ciągle ta baba smieje :l i ma ząbki na wierzchu. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 02.09.2006, 22:58:40 |
|
|
ANVA |
Ostry |
 |

|