|
|
|
Wysłany: 03.12.2005, 23:27:58 |
|
|
miranda.pl |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jesli tak, to nie macie sie o co martwic:)I do Was świety Mi zajrzy, hohoho[/b] |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 04.12.2005, 03:18:21 |
|
|
romek |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Proszę o wybaczenie, że to nie w temacie, ale tak się zastanawiam oglądając emblemat Fizii, czy to Danon zamienił sie w Fizię, czy też może Fizia zamieniła się w Danona, a może to Fizia jest alter ego Danona
Byłbym wdzięczny za wyjaśnienie
A grzeczny bywam... |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 04.12.2005, 08:36:25 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Romku, teraz jest dobrze jakby nie patrzeć a Twój gdzie zniknoł czy też przeniknoł na kogoś innego?
Czy byłem grzeczny...? hmmm raz grzeczny raz niegrzeczny, raz grzeczny raz niegrzeczny.... grzeczny, nie grzeczny.... mhhmmm już sie pogubiłem kiedy byłem grzeczny a kiedy troszke niegrzeczny, a Święty Mi masz racje Fiziu, zawsze przyjdzie, czy to z rózgą czy batem
 |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 04.12.2005, 14:17:35 |
|
|
romek |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ano zniknął, bo mi się znudziła Afrodytka, robi się nieaktualny i szukam nowego.
Jak znajdę, to go ujrzycie...
A'propos Santa Claus, Mikołaja, Diedia Moroza etc., co w tym roku zamówiliście sobie u Niego?
Ja iPod-a (niestety sam muszę za niego zapłacić hehe, ale staram się korzystać z maksymy: jakby każdy pomyślał o sobie, to o każdym byłoby pomyślane!) |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 04.12.2005, 19:52:31 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
romek napisał: |
staram się korzystać z maksymy: jakby każdy pomyślał o sobie, to o każdym byłoby pomyślane!) |
Chyba wezme sobie do serca tę maksymę, zamiast wydawać po 30 zł na 7 osób wydam 210 na siebie, tylko co ja bym chciała za 210 ... pomyśle. Napewno chce utwór mp3 który zaczyna się od może ktoś ma i zamieni się w Gwiazdorka  |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
| |