Wysłany: 19.07.2005, 09:26:50 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć tej daty. Wiemy, co się wydarzyło w Stanach Zjednoczonych z mediów. Nie było stacji, na której by o tym nie mówiono. Ale właśnie... Wiemy o ataku tylko i wyłącznie z telewizji, radia i prasy.
Znalazłem wczoraj bardzo ciekawy film o ataku. Wyjaśnia on, że tak naprawde to był spisek. Że wszystko zaplanowano. Ja szczerze mówiąc troche w to uwierzyłem. Jakie są wasze opinie na temat tego filmu? Gorąco polecam, bo jest bardzo ciekawy!
http://prawda.neostrada.pl/911ips_pl.wmv |
|
|
 |
Wysłany: 19.07.2005, 11:07:22 |
|
|
Puaro |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
[mwl] Czy ty się czujesz jakis niedowartościowany..... Umieszczanie takich obrazków w podpisie nie świadzczy dobrze o twojej kondycji umysłowej................. lol |
|
_________________ Pozdrawiam,
Puaro
|
 |
Wysłany: 19.07.2005, 21:09:56 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Co wy macie do tych obrazków? Ja się do nikogo nie czepiam. Albo źle, bo panienki, albo źle, bo za duże, albo że się źle czyta... Ja już nie wiem, co tam ustawić... A temat jest o filmie, a nie o moim podpisie... :P |
|
|
 |
Wysłany: 19.07.2005, 23:58:01 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
no dobra. obejrzałam film. późno bo późno ale jednak. dość długi - mogłeś mnie wcześniej ostrzec :/ no ale dobra. cały ten film pokazuje, że wszystko to, co do tej pory wiemy o 11.09.2001 być może jest nieprawdą. to jest cios gdzieś tak trochę powyżej pasa. minęły już prawie 4 lata, świat oddycha z ulgą, że to było "tak dawno" (mimo ataków w Biesłanie, Madrycie, Londynie, które ciągle to przypominają). i teraz, gdy nagle sprawa zostaje znowu wyciągnięta na wierzch ludzie mogą nie chcieć wcale tego oglądać, słuchać, czytać. ludzi mogli przywyknąć do wersji, że to terroryści zaatakowali. ale tę wersję zdają się potwierdzać kolejne ataki (Madryt, Londyn). nie wiem. nie było mnie tam. nie znam się na tym. najgorsze jest to, że takie ataki mają miejsce i ludzie naprawdę giną.
p.s. a nawet jeśli zamieszana jest w ataki na WTC i Pentagon sama Ameryka, to jaka jest szansa, że znajdzie się ktoś taki, który to ujawni, jak to było w przypadku Watergate? |
|
|
|
|
 |
11 września 2001
Forum forum.zelow.pl Strona Główna -> Małpi Gaj |