Wysłany: 06.05.2005, 14:43:25 |
|
|
bkb |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
 |
Wysłany: 09.05.2005, 13:23:17 |
|
|
bkb |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Krótko --> z matmą przegięli
Co był poziom na podstawowej to mała głowa. U nas koleś co ma 6 z matmy i jeździ na wszystkie konkursy i często wygrywa miał problem z 2 zadaniami na podstawowej
O rozszerzonej nie mówić lepiej. Egzamin wyglądał jak jarmark. Każdy wymieniał się tylko karteczkami (jeśli przypadkiem jakiś cymbał ich nie zatrzymał i nie schował do kieszeni a tacy też byli), jeśli jeszcze cos konkretnego byłoby na tych karteczkach to by był glanc. Niestety masło kto napisał jakieś zadanie całe dobrze.
I wiem, że parę osób nie zda
Szkoda po się uczyli i jakby matura była taka jak próbna to by sobie poradzili, a tak to niestety
Czekamy teraz do czerwca na wyniki, oby było powyżej 30%  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 09.05.2005, 14:13:16 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Olaboga! Jakie trudne! Przegięcie pały... Poziom podstawowy, trudny, ale przede wszystkim za mało czasu! Nie zdążyłem zrobić wszystlkiego... :( W porównaniu do matury próbnej z matematyki to było zdecydowanie trudniejsze. Poziom rozszeżony za to 10 razy trudniejszy od podstawowego, czasu niby więcej, ale co z tego, jak nie potrafi się zrobić zadania... Po prostu kosmos. Bkb ma rację, że w niektórych przypadkach, to jak się nie ściągnęło, to nie było mowy, żeby rozwalić zadanie. A i tak najgorsi byli ci, co nie podawali kartek... :( Chociaż w niektórych przypadkach, to i tak nic nie dawało, bo były źle porozwiązywane. Ja przez całą maturę dostałem AŻ dwie... :(
PS. Chciałem serdecznie podziękować Madzi, bez której nie miałbym na rozszeżonym tyle, co mam. ;)
PS2. JA JUŻ MAM WAKACJE!!! :) |
|
|
 |
Wysłany: 13.05.2005, 20:29:46 |
|
|
bkb |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Po maturach pijemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 14.05.2005, 14:34:41 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hehehehe, biba u mnie:
Fajnie było, ale Piotrek zamówił pizze... Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że wziął 'wejścia smoka'. Super ostra, ja nie zjadłem nawet jednego kawałka.
Dzisiaj byliśmy złożyć papiery na politechnike. Okazało się, że w takim dużym mieście, jak Łódź nie ma czynnego banku. Jak już znaleźliśmy, to za dokonanie wpłaty (rekrutacyjnej) pobierana jest opłata 25 zł! Szczyt. Całe szczęście udało nam się znaleźć czynną pocztę. Tam opłada wynosiłą tylko 2,50.
Podczas składania papierów okazało się, że musimy zdawać egzamin z fizyki... Bleeeee... A myśleliśmy, że będziemy mieli luzy, nikt z nasz zresztą fizy nie lubi... :(
Po wszystkim pojechaliśmy na zjazd modelarzy. W tym samym miejscu, co targi foto-wideo. Modele, nie powiem, bo fajne, ale cena biletu już nie bardzo. 10 zł. I tylko jedna hala, podczas gdy targi foto-video były na 3 halach, a bilet kosztował 8 zeta, do tego można było kupić gazete z kuponem na rabat 2 zł.
Niedługo kolejne imprezy! :) |
|
|
 |
|