|
|
|
Wysłany: 10.05.2005, 07:51:23 |
|
|
bkb |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
[mwl] napisał: |
Nie, ale też czasem miałem sny, że gdzieś spadam. Wtedy odruchowo tak jakby próbowałem się czegoś złapać, zarówno we śnie jak i w łóżku |
Też tak miałem, ale głupie to uczucie:/ wydaje CI się że spadasz, a nagle budzisz się, twoje serce bije o wiele szybciej a ty się zastanawiasz co jest grane
[mwl] napisał: |
A właśnie, przydarzyło wam się kiedyś lunatykować? Bo mi raz... Wziąłem swoje prześcieradło i wyszedłem na korytarz. Jak mi później powiedzieli, to ponoć szukałem łóżka...  |
A tak fajnie to jeszcze nie miałem Ciekawe jak to jest chodzić w śnie
[/quote] |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 10.05.2005, 10:06:10 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
bkb napisał: |
A tak fajnie to jeszcze nie miałem Ciekawe jak to jest chodzić w śnie |
Nie powiem ci, bo nie wiem... Mnie uświadomili dopiero rano na śniadaniu... Człowiek nie jest świadomy tego, co robi. Bo co to za lunatykowanie, jak jest się świadomym swoich czynów? :P |
|
|
 |
Wysłany: 11.05.2005, 18:30:42 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
katrynka napisał: |
Sennik dla [mwl]:
jeździć po galerii na motorynce - na targu kupisz pięć pomidorków w ogromnej skrzynce |
Naczelna tłumaczko snów a co to zanczy jak się śni, że nie można (mimo wszelkich wysiłków i dostępności środków) pomalować rzęs tuszem? Żeby nie było podtekstów to jest pytanie od mojej Szefowej, więc proszę podejść do problemu odpowiedzialnie, bo nie chcę stracić pracy  |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
Wysłany: 11.05.2005, 20:44:34 |
|
|
katrynka |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Do Jagdy:
Już Ci lecę z pomocą (nie chce żeby się szefowa boczyła, a Twoje dobro leży mi szczególnie na sercu - dzień bez wazeliny dniem straconym )
tuszem nie móc pomalować rzęs - szefowa na twarzy będzie miała pryszczy pięć
I się nie rzucaj, że "kocopoły" opowiadam bo wiem, że już jej jeden wyskoczył Jeszcze tylko 4...
Wróżka Kasandra  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 12.05.2005, 08:18:32 |
|
|
maystero |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sny powstają w fazie snu REM. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj... http://www.hypnos.pl/index.php?sel=site&dz=sen&show=sen1&title=Wst%C4%99p
Sny powstają dlatego, że w czasie Fazy REM nasz mózg analizuje wydarzenia, które miały miejsce za dnia, przebiega również regeneracja funkcji układu nerwowego i mózgu - kontrolowanie zdolności koncentracji, umiejętności podejmowania decyzji, pamięci, uczenia się, energii życiowej i dobrego nastroju....
więc jeśli chcecie mieć upojne sny lub ich nie mieć.... To niestety z żalem stwierdzam że nie mamy na to żadnego wpływu
 |
|
_________________ Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda potrzebuje więcej czasu.
 |
|
|
|
 |
| |