|
|
|
Czy korzystał(a)byś z komunikatora na swojej komórce |
TAK |
|
16% |
[ 1 ] |
NIE |
|
83% |
[ 5 ] |
|
Wszystkich Głosów : 6 |
|
Wysłany: 29.10.2004, 12:42:54 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ostanio smigałem po internecie i zapragnąłem mieć gg na komórce. Wiem że w sieci ERA taka możliwość jest dostępna przez usługo ERA Omnix. Nie wiedziałem tylko czy w sieci IDEA można mieć też GG.
Szukałem i szukałem i znalazłem Tlen na komórke ale mnie to nie zbawiło gdyż go nie uzywam a nie wiem czy ten na komórce obsługuje też GG jak ten na PC.
Szukałem więc dalej i znalazłem komunikator na komórke (PAPLA), który jest częścią ogólnoświatowej sieci Jabber™, dzięki czemu możesz teraz rozmawiać z użytkownikami innych komunikatorów, takich jak ICQ, GG, MSN, Yahoo!, AIM i innych.
Wystarczy mieć telefon obsługujący JAVE i posiadający protokół wysyłania GPRS.
No i najlepiej kupić sobie zestaw TAK-TAK'a, SIMPLUS'a, HEYAH'a POP'a gdyż mając telefon na abonament nie czuje sie kosztów siedzenie w necie a takto jest pełna kontrola zasobów pieniężnych.
Poniżej zamieszczam link do stronki gdzie można sciagnąć aplikacje (PAPLA) na komórke.
http://komunikator.papla.pl/text.asp?file=instant_mob.html
Strona Główna
www.papla.pl
|
|
|
|
|
 |
Wysłany: 29.11.2004, 12:15:04 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja tego nie chce, a to dlatego że co 2 miesiące musze bulic za nową karte z doładowaniem mojego konta (zazwyczaj 50 zeta), a gdybym mial jeszcze siedzieć na moim fonie na gadulcu, to karte bym musiał kupować co miesiąc... Co innego, jak inni mają telefon na abonament, albo im rodzice dają kase na doładowania... Ja tak niestety nie mam, a szkoda... :[ |
|
|
 |
Wysłany: 01.12.2004, 16:56:09 |
|
|
kornik |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
E chłopaki to ja juz wole załorzyć se neta albo isc do caffe i rozmawiac na Gadu-Gadu  |
|
|
|
|
 |
| |