|
|
|
Wysłany: 21.04.2004, 17:54:29 |
|
|
Drigger |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Co jest jakis wiekszy spokoj na forum sie pojawil nik go nie burzy i nikt nowych postow nie zamiszcze czemu oto pytanie tygodnia haha |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.04.2004, 18:04:23 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ano Drigger to już zależy tylko i wyłącznie od użytkowników ich chęci i zapału do pisania.
Już we wcześniejszych postach poruszany był ten problem.
Nowe sytuacje, nowe pomysły = nowe tematy i nowe posty |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 23.04.2004, 14:14:00 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
W moim przypadku brak postów na forum spowodowany był przerwą świateczną i brakiem NET'u w szkole. Ale teraz jest Neostrada i poprawie swoją aktywność |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 27.04.2004, 07:25:19 |
|
|
Koefe |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No przecie jak nie ma o czym konkretnym gadać to nie będziemy pisać byle czego, tylko po to, aby coś się na forum działo... W końcu jakość, a nie ilość - a była awantura o nabijanie postów...
No i jak Cartman zauważył brak netu w szkole też miał na to duży wpływ na mniejszy ruch. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 27.04.2004, 14:58:30 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Może dlatego forum zamarło, bo jest troche mało nowych tematów.
Niektórzy np. jeśli już odpowiedzą na jakieś tematy to już np. brakuje im pomysłów na napisanie postu. I daltego chwilowo forum zamarło. ALE tak źle to chyba nie jest z tego co widze... |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 17:46:21 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
sgn napisał: |
Może dlatego forum zamarło, bo jest troche mało nowych tematów |
Nie no tematów to sie właśnie narobiło bardzo dużo przez ten okres. Może dlatego że jest tyle ich że niewiadomo do którego sie zabrać, a zanim sie wszystkie przeczyta to trzeba gdzieś wyjść i sie nic nie napisze a także jak danon zauważył nic sie ostatnio szczególnego nie działo i nie było o czym pisać. Jeszcze dochodzi do tego brak netu w szkole to odcina dużą liczbę osób które tu piszą. No i oczywiście święta chyba nikt nie zostaje w domu przy kompie jak na dworze sie ludzie wiadrami leją  |
|
_________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
 |
Wysłany: 22.07.2004, 13:52:30 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Oj teraz to dopiero forum zamarło  ! Ale jak sie zmieniło 
Nie widziałem dawno wypowiedzi ani Jagdy, ani innych członków starszyzny ( )(po za adminem), teraz to dopiero nie ma tematów, albo jak jest jakiś to ktoś chrzani głupoty, wkleja jakies wycinki ze stron (przecież każdy z nas umie sobie wejść na jakąś stronke i przeczytać wystarczy wpisać w googlach albo jakiejś innej) . Jest kilka osób które nadal chrzanią głupoty po 1 - 1,5 zdania, które nie wiem po co są, albo odbiegają od tematu albo krytykują forumowicza, który wcześniej się wypowiedział !
Nie widać żadnych ciekawych, śmiesznych albo jeszcze jakichś innych pożądnych tematów, nie widać wypowiedzi wielu forumowiczów, wg mnie spowodowane jest to tym, że wielu z nich wyjechało pewnie na jakieś wakacje, ale pewnie jest też taka grupa osób, których po prostu sie nie chce nic pisać !
I to tyle!              ! |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 23.07.2004, 00:23:10 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
SGN zauważ iż są wakacje i co niektórzy forumowicze wyjechali bądz nie maja czasu na odwiedzenie forum , pozatym cafejka w szkole z tego co słyszalem jest zamknieta a tam również wiele osób korzystało z internetu. Druga sprawa napisałeś "Nie widziałem dawno wypowiedzi ani Jagdy, ani innych członków starszyzny" to że się nie wypowiadam nie oznacza ,że nie odwiedzam forum, poprostu pisze posta wtedy kiedy dany temat mnie interesuje lub gdy mam coś do powiedzenia ( tak jak w tej chwili )więc nie wyciągaj pochopnie wniosków.
Pozdro |
|
|
 |
Wysłany: 23.07.2004, 10:16:37 |
|
|
Drigger |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
[[center:bd6bef970b]b]no i co z tego my zostalismy i sie nudzimy niestety ale looz juz niedlugo powinnobyc lepjej [/b][/center:bd6bef970b] |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 26.07.2004, 18:37:14 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Przyznaje się bez bicia: miałam zepsuty komputerek
A poza tym mam nienormowany czas pracy więc nie było mnie czas dłuższy.
Ale będę starała się nadrobić zaległości.
PS. sgn miło wiedzieć że tęskniłeś nie tylko za "Ciuciurką"  |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
| |