Wysłany: 14.07.2004, 18:46:04 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
dobra już spokuj bo zaraz każdy se będzie wyliczał ile postów nabił i będą sie obrażać na każdego |
|
|
 |
Wysłany: 19.05.2005, 05:13:41 |
|
|
star-aga |
Plastyczny |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Zelów - małe miasteczko, mieszkam w nim od urodzenia, i mam z nim wiele pięknych wspomien, ale w przyszłości nie chce tu zostać na stałe, bo tu nie ma żadnej przyszłości aby sie rozwinąć np. zawodowo. Moze kiedy jak sie czegos dorobie to wruce tu, ale narazie marze tylko o tym aby wyjechać |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 19.05.2005, 17:23:01 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
A ja właśnie dziś po raz kolejny zatęskniłam za mieszkaniem w Zelowie, byłam tam tylko chwilę, ucieszyłam się ze zmian, odwiedziłam stare kąty, zachaczyłam o lody u p.Papugi, iiiiiiiiiiii chce tam mieszkać    ! już natychmiast, od zaraz! ludzie dajcie mi prace, będę płaciła podatki, dam na kościół, nawet abonamet telewizyjny opłacę, tylko dajcie mi możliwość mieszkać tam gdzie chcę   
PS. jeśli ktoś może spełnić moją prośbę to proszę o PW  |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
Wysłany: 22.05.2005, 22:53:03 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
mieszkać w Zelowie.. jak ktoś ma "nóz na gardle", np. że wie, że za jakiś czas dłuuuugo go nie będzie w zlw, to tęskni. i to bardzo. jak się żyje bez planów na dalszą przyszłość, to czasem mieszkanie tu się może znudzić. ja tam miałam. ale teraz, czując mój nóż na gardle, pragnę jak najdłużej żyć chwilą i być TU.
może jestem przewrażliwiona. ale tu naprawdę jest fajnie pryzjadę z warszawy, z przystanku mam dosłownie z 5 minutek drogi do domu, a zdążę obojętnie o której godzinie dnia spotkać kilku, czasem nawet kilkunastu znajomych  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 23.05.2005, 08:03:55 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hmmm, nie wiem jak to jest mieszkać tyle czasu po za Zelowem. Być może jak wyjadę na studia, to się przekonam. A w Zelowie mamy tylu znajomych, bo Zelów jest mały. Praktycznie w każdej części Zelowa ma się jakiegoś kumpla albo kogoś z rodziny. Przypomina mi to trochę Pożdżenice (tam mieszkają moje babcie) - zna się tam każdy z każdym. |
|
|
 |
Wysłany: 23.05.2005, 12:45:29 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
ale znajomość każdy z każdym czasem denerwująca - krytykowanie, wytykanie palcami, plotkowanie albo donoszenie. A w dużym mieście każdy pilnuje swojego nosa. Każdy kij ma dwa końce  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 06.07.2005, 13:21:56 |
|
|
girljusta |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
hej wszystkim, właśnie się zarejestrowałam często jeździłam do Zelowa, zwłaszcza w wakacje, mam tam znajomych dlatego jestem tu  |
|
|
 |
Wysłany: 11.07.2005, 22:40:00 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
girljusta napisał: |
hej wszystkim, właśnie się zarejestrowałam często jeździłam do Zelowa, zwłaszcza w wakacje, mam tam znajomych dlatego jestem tu  |
Ładne usta...a to procek w zebach?hihi |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 12.07.2005, 08:30:42 |
|
|
girljusta |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
a ja myślę, że Zelów stanął w miejscu, co rok tam jestem i nic nigdy się nie zmienia, zawsze jest to samo. I pozdro dla Nightcrawlera a i jeszcze jedno dotyczące tego Forum!! Moje posty są wykasowywane, nie wiem jaki sens mają w tym moderatorzy, bo jeśli chcecie, żeby forum się rozwijało jako tako musi ktoś w nim coś pisać ! Jestem na wielu forach i nikt nigdy tak drastycznie się nie obchodzi z użytkownikami, na wejściu moje dwa posty zostały wykasowane, nie wiem czemu. Nagród za pisanie postów nikt nie dostaje (na moim forum, w którym jestem, dotyczącym paznokci, można skorzystać z lekcji malowania, jeśli się uzbiera ilość pkt pozwalająca na wejście do nich, ale to tak na marginesie). I nie wiem czemu się osób czepiacie,że nabijają posty, bo chyba forum po to jest, żeby w nim pisać. Chyba lepiej jest, jak ktoś cokolwiek pisze, a nie jest cisza na forum. |
|
|
 |
Wysłany: 12.07.2005, 13:57:20 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dzięki za pozdrowienia No cóż, w Zelowie można zauważyć pewne zmiany (chociażby pizzeria). Żeby Zelów się rozwijał potrzebne są pieniądze a jak narazie tych pieniędzy nie widać... a szkoda bo potencjał jest moim zdaniem duży  |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
 |
Wysłany: 12.07.2005, 14:39:22 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Zelów się nie zmienia, bo to dziura jakich wiele w Polsce. A na każdym forum są jakieś zasady, regulaminy. Danon już pisał, że nie ma się przedstawiania w dowolnych tematach, więc się nie dziw, że ci wywalił posty. Pisać można wszystko, pewnie że tak, ale nabijać posty to co innego. Niektórzy zamiast jakiejś sensownej odpowiedzi, piszą jedno zdanie nie wnoszące nic do tematu. To jest właśnie nabijanie, a tego chyba nikt nie lubi na żadnym forum (wiem, bo jestem na kilku). |
|
|
 |
Wysłany: 12.07.2005, 14:50:34 |
|
|
girljusta |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
[mwl], ok ale nabijanie postów byłoby nie w porządku, gdyby było coś za pisanie: wejścia w działy za określoną ilość pkt itd. A tu nie ma nic w zamian pisania postów, dlatego nie rozumiem tego! ! |
|
|
 |
Wysłany: 29.08.2005, 18:57:21 |
|
|
star-aga |
Plastyczny |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
chwilami mam dosc Zelowa, jak zwykle nudno, po za tym ciagle gdzie sie bija policja przyjeżdza i co robi/// NIC! Zelow to miasto pijakow i meneli ale coz, moze kiedys sie to zmieni |
|
|
|
|
 |
|