|
|
|
Gdzie wybieracie sie na wakacje????????? |
Zelów |
|
50% |
[ 10 ] |
Po za Zelowem |
|
20% |
[ 4 ] |
Pożdżenice |
|
5% |
[ 1 ] |
Inne państwo |
|
15% |
[ 3 ] |
Gdzieś indziej jeszcze |
|
10% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 20 |
|
Wysłany: 02.07.2004, 00:41:03 |
|
|
cykuta |
Miętki |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja się wybiram do Zelowa .Kocham to miasteczko.Zawsze tu wracam i wracać będę.Juz nie mogę sie doczekać.
A Praga jest piękna,cudna,niezapomniana.Bardzo ciekawe,ludne i gwarne miasto.Co zobaczyć?Wszystko najlepiej.Most Karola absolutnie,zreszta nie da sie go przegapić,Hradczany,Złota uliczka....a na końcu zimne czeskie piwo na praskim rynku. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 03.07.2004, 08:54:32 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No cóż... te wakacje... zapowiadają sie bardzo pracowicie.... ale przynajmniej nie będe sie nudzić heheh właśnie mam 5 miesięczny staż.... i yyy..hmmm dziewczyna.. zapewne też będzie mi uprzyjemniac życie i pogoda jeszcze żeby była fajna qrde taka, żeby można sobie z browarkiem wyjść na świeże powietrze pod namiot na patyki czy na działecce jakieś imprezki wystarczy umieć sobie zorganizowac czas jak to łatwo i przyjemnie się pisze Pozdrowionka @ll.... Ps... co do Pragi to polecam ale pamiętam tylko jakiś most... i jakieś czyjeś piersi to jedyne co pamiętam  |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
 |
Wysłany: 03.07.2004, 10:50:12 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Z pragi to pamiętam tanie alkochole;]. Zmine podziemne pijalnie piwa i nie tylko. Uprzejmych ludzi (zatrzymujące się samochody gdy ktoś czeka na pasach) Fajne dziewczyny (chociaż w polsce lepsze ). Multum turystów, no i łatwo sie pomylić wchodząc do ubikacji (jeśli nie ma znaczka;]). Także nigdy z pragi nie zapomne tego świetnego metra, jest bardzo tanie a w ciągu 10min można dotrzeć z jednego końca miasta na drugi. Jest tam też dużo rożnych posążków, mostów itp. nawet ciekawe. Ogólnie jest to miasto które trzeba odwiedzić. |
|
_________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
 |
Wysłany: 03.07.2004, 18:58:54 |
|
|
cykuta |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
A pozatym jadę pływać kajakami w Bory Tucholskie,opalać się w deszczu i szukać wsytępującej tam w niewielkiej ilości cywilizacji I myślę że będzie fajnie  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 04.07.2004, 21:52:40 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
jakąś godzinkę temu wróciłam z biwaku ze znajomymi. Świetny tydzień spędzilśsmy nad Wartą. Woda jest super i ludzie też - ZELOWIACY  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 05.07.2004, 12:32:51 |
|
|
cykuta |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
A jednak Zelów trochę poczeka bo jade do jakiejś wioski koło katowic na Orkon latać po krzekach i machać mieczem z pcv;P |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 09.07.2004, 13:35:19 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jeśli chodzi o tą Pragę to byłem kiedyś ale krótko i szkoda bo bym se tam posiedział troche hyyhhyhy......
Może kiedys tam jeszcze pojade.... sie zobaczy..
Ja może pojade nad jakies morze ale to są jeszcze plany hyhyhy..
Pewnie bede i tak 99% wakacji kisił w Zelowie..
Może pojade na Przystanek Woodstock ale to także nie są potwierdzone informacje ...
Sie zobaczy... |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 16.07.2004, 11:20:53 |
|
|
cykuta |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No i jestem.I było super tylko zimno jak cholera i ciasno w dwójce iglo.Co dzień jakiś larp,ruiny zamku,latanie z mieczem lub bez w nocy aż do świtu,ogniska itp:>.Ja chcę jeszcze raz....  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 19.07.2004, 13:36:39 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dziś sie dowiedziałem, że nici z mojego wyjazdu na X Przystanek Woodstock, heheheheheeh, ano czasem tak bywa ...... czasem często..
Ale jeszcze pozostaje mi Trójmiasto..... to musi wypalić !  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 24.07.2004, 07:39:37 |
|
|
gośka |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No ja byłam na 3 tyg u mojej kofanej rodzinki za opolem...Byłam w Czechach i duzo rzeczy nakupowalam [jeśli chodzi o Czechy polecam Gąrące źródła,Jaskinie na Pomezi,Góry (np.Zla'te Hory-Biskupia Kopa v Jasenika'ch-mozna wejsc od strony Polski;wieża widokowaitp.Pradet(pradziad-z góry widać )i inne) ,Karlova Studanka-przepiękna nocą-można napic sie wody źródlanej"PitnyPavilon"
Polska tez jest przepiękna,a jeśli chodzi sgn o Trójmiasto-to u mnie niewiem czy wypali(sam wiesz)
Wracając do naszego tematu: Jeszcze dokladnie niewiem czy gdzies pojade.. duzo przedemną,ale czas leci ..Jak przedtem wspomniałam:"Choc w domu tez jest fajowo".Niechodzi o komputer,spotkania z przyjaciółmi tylko spędzenie wakacji w gronie najbliższych(RODZINKA ITP).Bo tj tez ważne...  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 24.07.2004, 09:08:11 |
|
|
cykuta |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kiedy wrocilam z Orkonu to pierwsze co zrobilam to wpadlam pod prysznic.Na polu byl tylko hydrant a prysznic po 5-! w agroturystyce,z tego co wiem niektorzy myli sie moze raz na te 10 dni .Jakby sie komus nudzilo to tu sa fotki http://213.227.74.104:81/cfk/orkon/jerzy/o04/Page.html
i
http://213.227.74.104:81/cfk/orkon/natt/o04/Page.html
Potem przepakowalam plecak i na nastepny dzien bylam juz w Zelowie,poczym dwa dni pozniej bylam juz w Polancu i stryjka.Stryjek sciera stol raz na 3 m-ce,prania nie pamietal kiedy robi(moze rok temu),woda tylko zimna ale jest!,tona mysich bobkow a na strychu stada myszy,nietoprzezy i blizej niezidentyfikowanych stworzen.Mimo wszystko jednak jest tam bardzo pieknie i mozna sie przyzwyczaic;P.
Teraz w koncu siedze w domku obczytuje ksiazki i komiksy,wczoraj bylam na Shreku2 i czekam na splyw kajakowy. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 24.07.2004, 13:01:46 |
|
|
romek |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Czesc Kochani Forumowicze
Pozdrowienia z goracego Cypru!         1
Mam nadzieje, ze bawicie sie tak dobrze jak ja! !
[/code] |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 24.07.2004, 21:29:09 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja narazie okupuje niestety Zelów, pracując za barem (zawsze można mnie odwiedzić)
Wolne i ewentualny wyjazd już niedługo... oby pogoda dopisała w sierpniu |
|
|
|
|
 |
| |