|
|
|
Wysłany: 03.09.2012, 16:05:31 |
|
|
Kooociak |
Stojąc leżał |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Być może jestem ślepy ale czy ktoś może mi powiedzieć jak wejść na forum miasta Zelowa z nowej strony? Z prawej strony są AKTUALNOŚCI, KULTURA TURYSTYKA itd. ale gdzie jest forum? w tej chwili aby się tam dostać wchodzę przez archiwalną wersja serwisu. |
|
_________________ "Każdy ma prawo do wypowiedzi,wiec zbędne pouczenia i sugestie daruj sobie”  |
|
|
|
 |
Wysłany: 03.09.2012, 16:48:34 |
|
|
eujot |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kooociak napisał: |
Być może jestem ślepy ale czy ktoś może mi powiedzieć jak wejść na forum miasta Zelowa z nowej strony? Z prawej strony są AKTUALNOŚCI, KULTURA TURYSTYKA itd. ale gdzie jest forum? w tej chwili aby się tam dostać wchodzę przez archiwalną wersja serwisu. |
Nie ma linka i nie będzie. Forum, gdzie każdy ma głos, nie jest na rękę rządzącym. Im mniej osób będzie tu wchodzić i wyrażać niepochlebne oponie o tym, co się dzieje w gminie, tym lepiej. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 03.09.2012, 20:01:58 |
|
|
grzesk |
Plastyczny |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kooociak napisał: |
... w tej chwili aby się tam dostać wchodzę przez archiwalną wersja serwisu. |
Jeszcze możesz wpisać bezpośredni adres do forum w przeglądarkę a nie wchodzić okrężną drogą. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 03.09.2012, 20:06:32 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Informator Zelowski napisał: |
Powstały także nowe zakładki
m.in. o zamówieniach publicznych, bieżących i planowanych inwestycjach, organach władzy samorządowej,
które ułatwią użytkownikom
szybszy dostęp do informacji. Na podstronie dostępne
jest również łącze do starej wersji strony internetowej, na której można znaleźć archiwalne informacje |
Szukałem i nie znalazłem tego starego wersji strony.
A i czy tylko mi się wydaje że zamiast zrobić screena strony zostało zrobione zdjęcia monitora z otwartą stroną
Skoro forum nie jest na rękę rządzącym to może je lepiej zamknąć będą mieli spokój... |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 03.09.2012, 20:18:17 |
|
|
grzesk |
Plastyczny |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
C4rtm4n napisał: |
Szukałem i nie znalazłem tego starego wersji strony.
... |
Jak miniesz wejściówkę i jesteś np. w Aktualnościach to na samym dole po prawej stronie jest ciemno-zielony przycisk ARCHIWALNA WERSJA SERWISU. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.01.2013, 18:13:33 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
 |

|