|
|
|
Wysłany: 25.05.2004, 13:06:17 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
NIe wiem czy pamiętacie ale kilka lat temu (coś około 3,5) w necie mozna było ściagnąć lub obejrzeć sobie krótkie historyjki z Marianem (koleś w czapce z daszkiem, w szerokich spodniach, mający zawsze ze sobą butelke "magicznego nopoju" o nazwie FRUGO ).
Jego historyjki sa bardzo ciekawe zwłaszcza jak czyta je lektor o dość nietypowym akcencie.
Może ktos ma wszystkie Ściemy na kompie lub wie gdzie można je ściągnąć.
Bardzo bym prośił o pomoc |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 25.05.2004, 13:51:57 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No cartman pamiętam pamiętam miałem gdzieś nawet na dyskietkach zapisane ale znikneły w tajemniczych okolicznościach ,ale kiedys przeglądając net wpadłem na stronke na której były teściemy niestety nie wszystkie ale były więc dobrze poszukaj to możliwe że znajdziesz
Pozdro dla ściemniaczy |
|
|
 |
Wysłany: 25.05.2004, 14:18:27 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Próbowałem już szukać. Przejżałem ponad 100 stron i nic. Jest jakieś prawdopodobieństwo że gdzieś ktoś na swoje stronce ma te ściemy ale znalezienie tego graniczy z cudem. Najlepiej jakby ktoś znał adres stronki gdzie sa one na 1000% lub miał je na dysku, a wtedy mugłby mi wysłąć na e-mail
Jeśli ktoś ma to niech sie odezwie lub jesli zna kogoś kto ma to niech tesh da znać.
Napewno forumianie po obejżeniu tych Ściem (o ile ktoś je znajdzie) mogli by podyskutować nad wyborem najlepszej
|
|
|
|
|
 |
Wysłany: 25.05.2004, 22:27:12 |
|
|
Puaro |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
@C4rtm4n www.google.pl
Nie wiem czy to jest lenistwo z Twojej strony, ale w pare minut znalazłem kilkanaście stron o tym tylko formułować zapytania "np. marian i frugo" i wyniki są  |
|
_________________ Pozdrawiam,
Puaro
|
 |
| |