|
|
|
Czy jesteś zadowolony z usług TELEKOMUNY (tepsy)?????? |
Tak |
|
10% |
[ 1 ] |
Nie |
|
70% |
[ 7 ] |
Nie wiem - nie mam zdania |
|
20% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 10 |
|
Wysłany: 26.05.2004, 10:48:18 |
|
|
maystero |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mam pytanie:
Czy jesteście zadowoleni z usług Telekomunikacji? ? |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 28.05.2004, 18:25:48 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jak tu być zadowolonym... No bo z czego się ciesyć, z najwyższych cen w Europie, z najwolniejszego neta, a może z największych picerów i chamów pracujących w tej poje****j tepsie? No comment... |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 28.05.2004, 18:30:41 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
a znasz kogoś kto jest zadowolony z usług tepsy bo ja chyba nie |
|
|
 |
Wysłany: 29.05.2004, 11:43:52 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mi jak narazie tepsa nie podpadła nie mam co do nich zarzutu ponieważ szybko mi neta zalożyli, szybko zwiększyli transfer:), no i najważniejsze dostałem od nich jeszcze orginalnego Call of Duty za friko
Ale nie wszyscy mają tak dobrze jak ja  |
|
_________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
 |
Wysłany: 31.05.2004, 19:49:17 |
|
|
maystero |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No nareszczie!   !
W końcu po długim czasie oczekiwania dostałem w końcu Neostrade.
Wojowałem z tepsą dwa miesiące! ! I udało się w końcu mnie przełączyli z PCM i dzisiaj pani z Tepsy z Bełchatowa zadzwoniła i powiedziała że mogę już odebrać Neostrade.
Chociaż tyle dobrego mogę napisać o naszej Telekomunie. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 01.06.2004, 12:57:35 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
hehe ja zmieniłem zdanie co do tepsy. Bo mam już neo i musiałem na nie czekać tylko 3 dni |
|
|
 |
Wysłany: 12.06.2004, 11:11:24 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja na razie nie jestem bo sku.....yny zdzierają jak nie wiem, mwl ma racje najdroższy net w europie, 2 najdroższy na świecie (japończycy mają droższy) i czemu ich tu chcwalić albo być z nich zadowolony! ! Na razie głosuje na nie moze jak mi bedą cosik kiedyś zakłądaćto sie zobaczy moze zmienie zdanie.....
Pożyjemy zobaczymy! |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 12.06.2004, 12:00:45 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
no fakt faktem że net jest najdroższy w europie. Nie wiem skąd TePSy biorą ceny z kosmosu albo ch** wie |
|
|
 |
Wysłany: 03.07.2004, 23:29:50 |
|
|
cykuta |
Miętki |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
kocham tpse,zwłaszcza po tym jak odłączyli mi telefon za niepłacenie zawyżonych (oni tam mają wszystko tak popieprzone że ślą nawet rachunki do ludzi którzy nei mają telefonów).Też mam neostradę i jedyne co mnie cieszy to to że w polotach sciągam płytki w pół h,ale ostatnio szwankują(wam też?) bo net idzie partiami(idzie idzie i cyk-zastój pół minuty zero kontaktu i rusza).
Tpsa...to ludzka rzecz okradać. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 11.07.2004, 21:55:49 |
|
|
maystero |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Zapewne przewazajaca wiekszosc z Was musiala juz zauwazyc, ze od 1 czerwca TP SA ma nowe logo. Logo to jest niczym innym jak pomaranczowo-czerwonym znakiem France Telecom'u z niebieskimi literami "tp". Zmiana ta daje sporo do myslenia - przyjecie przez TP SA loga FT swiadczy o tym, ze firma ta jest jedynie sluzalcza filia francuskiego molocha - bankruta. Deklarowany zamiar calkowitego, lecz stopniowego odchodzenia od dawnego symbolu operatora (który był calkiem przemyślany pod wzgledem graficznym) oznacza tez, ze firma zdaje sobie sprawe jak negatywne skojarzenia budzil wsrod Polakow poprzedni znak.
No może i ceny obniża.........................
Na budkach z Ascomami (żółte budy) już pojawiaja sie napisy o mozliwym wysylania z nich e-maili i SMSow |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 31.07.2004, 14:09:05 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
W lipcu chciałem [chcieliśmy] sobie założyć neostrade... No to dzwoni kumpel [nox] do szanownej pani z tp i sie pyta, czy można zakładać... No to pani uprzejmie odpowiada, że nie ma problemów, trzeba jeszcze tylko linie sprawdzić czy sie nadaje. No to kumpel sie jeszcze zapytał, czy taryfe ma dobrą [bo ma tą tańszą, oszczędną czy coś]. Pani mówi że jest w porządku. No to looz, czekamy bo złożył od razu zamówienie, miał tylko zadzwonić jak z tą linią. No i jak zadzwonił pani mówi, że linia jest dobra, ale trzeba zmienić taryfe bo jest ta tańsza. Kumpel mówi że chce zmienić, a ona mówi że dopiero od następnego miesiąca można! A był w tedy może 1.albo 2. lipca. I jak tu sie nie wk...urzyć? |
|
|
 |
|
 |
 |