|
|
|
Wysłany: 07.03.2011, 11:10:26 |
|
|
bach65 |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Czy ludzie pracujący w kulturze powinni posiadać kulturę osobistą? Od dłuższego czasu pewnym pracownicą kultury, odpowiedź na pozdrowienia w stylu, "dzień dobry", "witam" lub "cześć" sprawia chyba "ból"! Osobiście olewam to czy odpowiedzą, czy nie! Świadczy to tylko o ich kulturze osobistej! Niektórzy są strasznie zadufani w sobie! Życzę IM szybszego doskonalenia SIEBIE! Choć dla niektórych jest chyba za późno na doskonalenie SIEBIE! |
|
Ostatnio zmieniony przez bach65 dnia 06.04.2011, 18:51:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wysłany: 07.03.2011, 11:51:53 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
bach65 napisał: |
Czy ludzie pracujący w kulturze powinni posiadać kulturę osobistą? Od dłuższego czasu pewnym pracownicą kultury, odpowiedź na pozdrowienia w stylu, "dzień dobry", "witam" lub "cześć" sprawia czyba "ból"! Osobiście olewam to czy odpowiedzą, czy nie! Świadczy to tylko o ich kulturze osbistej! Niektórzy są strasznie zadufani w sobie! Życzę IM szybszego doskonalenia SIEBIE! Choć dla niektórych jest chyba za późno na doskonalenie SIEBIE! |
Nie martw się, bo ja też takie przypadki miałem. Cóż takie jest dzisiejsze pokolenie ludzi. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 07.03.2011, 12:19:01 |
|
|
bach65 |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Według mnie to nie sprawa pokolenia. Ludzie o których mowa, mają ponad 40 lat! |
|
|
|
|
 |
| |