|
|
|
Wysłany: 28.04.2004, 12:49:32 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Na początek trochę z innej beczki. Jestem tu zarejestrowany od pewnego czasu ale nie miałem okazji się udzielać. Po prostu nie ma takiego tematu, na który chciałbym się wypowiedzieć. Ok, to na tyle odnośnie wstępu, wracam do właściwego tematu. Do napisania tego tematu skłoniły mnie pewne rzeczy (dokładnie pewne miejsca). Chodzi mianowicie o puby w Zelowie. Zelów jest moim drugim domem. Tu się wychowałem. Często bywam tutaj jednak doszedłem do wniosku, że w Zelowie nie ma takiego miejsca (lub nie znam takiego miejsca), gdzie spotyka się młodzież, gdzie można wypić sobie colę, soczek lub piwo. Nie ma typowego pubu. Część osób siedzi w kafejkach internetowych lub barach (gdzie są sami faceci po czterdziestce). Ja przyjeżdżając do Zelowa idę do kumpla, z którym znam się od dzieciństwa (pozdrowienia dla Ciebie Meier). Ale wiadomo, że nie będziemy siedzieć cały czas przed kompem. Też by się gdzieś poszło a nie ma gdzie. Barów w Zelowie widziałem wiele ale nie widziałem jeszcze pubu. Dlatego mam pytanie: Czy w Zelowie jest jakiś typowy pub?? Jeżeli jest to gdzie?? Pozdrawiam wszystkich. Trzymajcie się. |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 13:42:47 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Tak na początek jeśli już rozróżnasz obydwie rzeczy bar i pub, to sprecyzuj ich znaczenia.
Przyjeżdzając do Zelowa, zrób sobie mały rekonesans po barach/pubach (a nie ma ich dużo) i wtedy sam najlepiej będziesz wiedział który może Ci odpowiadać jako pub (a może żaden).
Powróce do tematu po twoich refleksiach  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 17:12:00 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Różnica między barem a pubem jest taka (przynajmniej dla mnie), że w pubie spotyka się młodzież i się zapoznaje a do baru to przychodzą faceci w średnim wieku, którym nie pozostało nic prócz rozmowy o życiu i sporcie Ale to tylko moje zdanie. |
|
|
|
|
 |
| |