Wysłany: 02.02.2007, 17:14:53 |
|
|
Kooociak |
Stojąc leżał |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Chciałem w tym poście podjąć temat warunków pracy w Zelowie czy tez nawet w całym powiecie Bełchatowskim. Chodzi mi o to, aby każdy z zainteresowanych podzielił się swoimi spostrzeżeniami w dotychczas wykonywanej pracy tzn. napisał czy praca u danego prywaciarza bądź w jakiejś danej firmie jest pracą ciężką fizycznie czy też nie?? Jak jest traktowany pracownik?? W jakich warunkach sanitarnych pracuje?? Ile wynosi wynagrodzenie?? Czy wypłaty są wypłacane na czas?? Wady oraz zalety danego stanowiska pracy, itd..itd..itd.
Post ten miałby być pewnego rodzaju przewodnikiem, w doborze odpowiedniej pracy.
Postanowiłem napisać ten post, ponieważ sam pracuję w pewnym zakładzie często trafiają do nas ludzie, którzy bardzo szybko rezygnują, gdy widzą jak ciężka jest ta praca, chciałbym im zaoszczędzić kłopotu i napisać, jakie warunki pracy panują u mnie w zakładzie, ale póki, co za nim osobiście opiszę moje miejsce pracy, chcę zobaczyć jak będzie rozwijał się temat. Serdecznie zapraszam do podzielenia się swoim doświadczeniem, zachęcam do pisania obszernych, szczegółowych odpowiedzi, zaznaczam, że chodzi o warunki pracy na terenie Zelowa ewentualnie w powiecie Bełchatowskim!! |
|
_________________ "Każdy ma prawo do wypowiedzi,wiec zbędne pouczenia i sugestie daruj sobie”  |
|
|
|
 |
|