|
|
|
Wysłany: 05.04.2004, 19:20:03 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jak sądzicie, czy zespół REDRUM powinien byc wspierany przez Gminę Zelów/ Wszak reklamujemy gmine w innych powiatach? Co o tym sądzicie? Bardzo mnie to ciekawi. Ostanio graliśmy w Łodzi i barzdo ciepło nas tam przyjeto, a w Zelowie nikt z władz o nas nie wie. Tylko dom Kultury, ale to za mało. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 05.04.2004, 20:03:08 |
|
|
Hiv |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eno Krychu! POPIERAM! Pewnie, że powinni się wami zająć! POZDRAWIAM OCZYWIŚCIE! |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 05.04.2004, 20:06:45 |
|
|
Sassa |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Krysztal... nie tylko wladze powinny wspomagac REDRUM ale takze caly Zelów city. Ja jestem za tym zeby wspierac krysztala i innych... |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 06.04.2004, 10:34:10 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Myśle że gmina powinna wpsierać Redrum. NIe należy zapomnieć że w Zelowie są takżę inne zespoły muzyczne. (Z tego co sie orientuje). ALe jaki ten sposób wspierania? Nie chodzi chyba tylko o pieniężny. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 06.04.2004, 19:16:23 |
|
|
poldosz |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Powinno się wspierać zespoły Zelowskie przynajmniej dlatego ze są z Zelowa A tak na serio to jagby gmina zorganizowala ich koncerty to by było extra i wogule fajnie.
A co do REDRUM to zaje..... zespół jak dla mnie. Fajnie grają dla mnie BOMBA! ! |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 08.04.2004, 22:56:47 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
okey. ja też popieram wspieranie miasta różnych zespołów. Ale teraz z autopsji. Należę do zespołu Zelowskie Dzwonki Parafii Ewangelicko-Reformowanej w Zelowie. Jako jedyni w Polsce gramy na dzwonkach. Już w nazwie mamy ZELÓW.
istniejemy od pięciu lat, koncertowaliśmy już za granicą, w Polsce prawie wszędzie. W prasie też często jesteśmy.
a w Zelowie? Tylko w naszym kościele, w SP4 w ZSO. Samorząd w ogóle nie wie o naszym istnieniu. Czy to w ogóle możliwe?
Czy to ze względów wyznaniowych....?
Życzę Redrumowi mnóstwo szczęścia  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 17.04.2004, 13:27:42 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Myślę,że na pewno. Byłoby to całkiem na miejscu,gdyby władze miasta pomogły Wam się "rozwijać" (jeśli można tak to w ogóle nazwać).Osobiście życzę sukcesów. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 26.04.2004, 20:13:19 |
|
|
Qbek |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Zgadzam się z Zgrzewką. Ja też jestem członkiem Zespołu Zelowskie Dzwonki. A Burmistrz jak narazie nawet palcem nie kiwnął, żeby nam i innym zespołom cosik dopomógł - a tu tymczasem nic! no i jak mamy wypromować Zelów? A tak poza to Burmistrz nic nie robi w kierunku podarunku dla młodzieży conieco z rozrywki. Tylko policja się szwęda, by kogoś złapać na rozrywce, jaką sobie niestety młodzież sama robi. echhhhhh pozdrawiam! |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 26.04.2004, 20:26:28 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
taaa. nic nie robi...
a BajerFull na dni majowe, to co?
o matko, sorry, nie, żartowałam
głupi żart, hehe |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 08:11:09 |
|
|
Qbek |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
ale się Zgrzewo rzuciłaś! A zwłaszcza Burmistrz po twoim wpisie na kilometr widać, że nie lubisz tego zespołu heh pozdropoziomka! |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 31.07.2004, 15:06:20 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No a jak sobie wyobrażasz tą pomoc? Przyjedzie do ciebie burmistrz i da ci 200 zł i powie, masz kup sobie nowy mikrofon? Bo jak dla mnie to by wystarczyło zorganizowanie jakiejś imprezy i żeby wystąpiły nasze zespoły... |
|
|
 |
Wysłany: 03.08.2004, 17:05:37 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
zgadzam sie z mwl'em. A przecierz jak są jakieś imprezy to są przecierz zapraszene zespoły z zelowa min. redrum na dniach zelowa czy jakoś tak nie wiem bo nie pamiętam  |
|
|
 |
| |