|
|
|
Wysłany: 20.11.2005, 17:44:08 |
|
|
Sassa |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
W niedziele dnia 20.11.2005 jakis bezczelny hamski idiota i w dodatku zlodziej zarabal mi rower...
Jezeli ktos by zauwazyl ten rower to prosze o niezwloczne skontaktowanie sie ze mna pod numerem gg 5074839
Opis roweru: damka, rozwalone siodelko(tzn troszke jakby poprzecinane), bagaznik, niebieska rama(troszke zardzewiala), zepsuty dzwonek, matelowe blotniki(troszke powyginane), bez swiatel - to by bylo na tyle...
Jezeli ktos by go zauwazyl, to tak jak juz napisalem skontaktujcie sie ze mna... Dzieki  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.11.2005, 00:36:54 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sasa.... weno jak juz poszukaj w fotkach moze gdzies tam jest widoczny w dalszym tle ;D beda wieksze szanse na odnalezienie i jakas nagroda... moze w nagrode dasz sie pojechac w CoD'a |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
 |
Wysłany: 21.11.2005, 16:19:13 |
|
|
kornik |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sasa ej ten rower to caly uszkodzony jest jak z opisu czytam
"...rozwalone siodelko(tzn troszke jakby poprzecinane),niebieska rama(troszke zardzewiala), zepsuty dzwonek, matelowe blotniki(troszke powyginane), bez swiatel "
Co za zlodzieje w tym kraju. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.11.2005, 17:06:01 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie szkodzi kornik czy uszkodzony czy nie! Złodziejstwo jest złodziejstwem, nawet jeśli ukradną Ci kij od szczotki.
A co do tego roweru to faktycznie nie wiem po co złodziejowi-idiocie taki rower. Dosłownie jak bym go spotkał to nie żeby mu wpier.... tylko poprostu wyśmiałbym go jaki to z niego LOL...... brać takie rowery.
Jak sobie dobrze przypominam to ten rower już sobie kiedyś ktoś "pożyczył" i to nawet z tego samego miejsca co teraz, tyle że za kilka dni podprowadził spowrotem hehe... no cóż kogoś bolały nóżki i nie mógł dojść do domu więc skorzystał z okazji i pożyczył sobie 2 kółeczka. Szkoda tylko że nie zapłacił za wypożyczenie a wypożyczalnia kilka kroków dalej
A tak przy okazji, to zaraz po tym jak ukradli Sasie rower, to zwineli i drugi który stał obok niego. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.11.2005, 19:21:39 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No Danon poprostu przy waszym lokalu jest jakies pechowe miejsce ja mimo iż miałem zapiety rower do barierki też mi zwineli "dziabke" jakis rok temu |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 26.11.2005, 13:03:47 |
|
|
maystero |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Qnia... a mojego zdezelowanego szrota nie chcieli ukraść
teraz musze go przestawiać w kąta w kont  |
|
_________________ Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda potrzebuje więcej czasu.
 |
|
|
|
 |
Wysłany: 05.02.2006, 21:04:31 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No i 2 dni temu w piątek znów podprowadzili rower tym razem Paprykowi, ehhh.... |
|
|
|
|
 |
| |