|
|
|
Wysłany: 10.11.2004, 12:21:06 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cze!
Więc zadaję wam wszystkim na forum pytanie: Co sądzicie o moim ruchu, a chodzi o przystąpienie mojej osoby, do eliminacji programu "Idol". Czekam na Wasze odpowiedzi.
P.S.
Trzymajcie kciuki koło 13.30 w niedzielę 14 listopada. Wtedy stanę przed "Wielką Komisją" |
|
|
|
|
|
Wysłany: 10.11.2004, 21:50:50 |
|
|
Fago |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No to Kryształ nie pozostaje nic innego jak tylko powodzenia życzyć |
|
|
|
Wysłany: 11.11.2004, 08:04:35 |
|
|
jagda |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek... |
|
|
|
|
Wysłany: 11.11.2004, 09:35:05 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stary walcz ostro! obyś zaszedł jak najdalej, tego Ci życzę.
Dawaj info co tam będzie słychać na froncie, no i kiedy będzie Cię można zobaczyć w TV he he he...
PS. Wyjaw rąbek tajemnicy i zapoznaj nas z kawałkiem którym rozwalisz komisje |
|
|
|
|
|
Wysłany: 13.11.2004, 13:05:29 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cze!
Co do tego , że mam rozwalić to polemizowałbym oi to dośc zaciekle, ale mam ich do siebie na tyle przekonać by byli za mną, i dla ułatwienia nie wszystkich. większość. To wystarczy. Śpiewam GObywatel GC "Tak, tak to ja..." . Niby żadna tam piosenka, ale jest energiczna i z przekazem i chociaz nie słucham tego na codzień wybrałem ją..tak na start.
Pozdrawiam . trzymajce kcuki...) |
|
|
|
|
|
Wysłany: 13.11.2004, 19:31:35 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To zaszczyt dla naszego miasteczka, że pomimo tego, iż jest małe...ktoś będzie je reprezentował w czymś tak popularnym,jak "Idol"
Ja, podobnie jak inni życzę powodzenia i mam nadzieję, że to w dużej mierze przyczyni się do tego, że inni również będą bardziej odważni w prezentacji swoich zdolności muzykalnych. |
|
_________________ Sprawiedliwa wolność jest tylko halucynacją
Czekającą na krawędzi odległego horyzontu
A my wszyscy jesteśmy obcymi w globalnej iluzji
Pragnącymi i potrzebującymi niemożliwego nieba |
|
|
|
|
Wysłany: 14.11.2004, 00:31:12 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja również się dołączam do gratulacji no i podaj nam wyniki tych eliminacji, oczywiście |
|
|
|
|
|
Wysłany: 15.11.2004, 17:26:15 |
|
|
jagda |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mineły 24 godziny, czas na relacje |
|
|
|
|
|
Wysłany: 15.11.2004, 22:48:43 |
|
|
Fago |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No widząc Kryształa opis chyba nie poszło mu dobrze -[Wojewódzki sey:"Bujaj trampki".Co gorsze miał racje!((] |
|
|
|
Wysłany: 16.11.2004, 16:24:07 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witajcie wszyscy.
Tak jak Fago zauważył nie mam dobrych wieści, a propo drugiego castingu w Warszawie.
Wszystko co się wydarzyło, mogło by posłużyć jako scenariusz filmu pt. " Jak zaśpiewać by pewnie odpaść - czyli Paweł K. podejście nr 2".
Jeśli możecie sobie wyobrazić że śni Wam się koszmar, śpiewacie tragicznie, po czym najlepiej po zakończeniu zapaść się pod ziemię a Komisja jedzie po Was jak glebograzarka po zmrożonej glebie, to ten koszmar miałem , jakby to napisali na czcie, na realu. Nikomu takiego czegoś nie życzę.
Nie wytrzymałem presji i po raz drugi sters zjadł całe piękno i ten fałsz...brrr... Miałem nie czekać na werdykt, gdyż byłem świadomyu jaka tragedia właśnie się uczyniła. Wojewódzki powiedział" powiem Cii takie młodzieżowe hasło : Pal trampki" , odpowiedział tak na moja prośbe powtórzenia numeru, gdyż poi paru minutach spędzonych tam, wyluzowałem się i lek odszedł.
Niestety, drugiej szansy nie dostałem...
Wnioski które do mnie dotarły , to chyba to że nie nadaję sie do takich programów gdzie stoje przed grupa oceniających mnie ludzi, moja wrodzona nerwowośc nie działa wtedy poprawnie na ekspresję tylko wręcz przeciwnie , sprawia że jestem jak domek z kart...chwila nieuwagi i po mnie...
Na pocieszenie mam wspomnienia, lałem obok Wojewódzkiego w pisuary, koleś wyższy odemnie o głowę, a ja do niego że mam płytkę zespołu i co by sobie posłuchał, a kolega umył ręce, wziął płytke i poszedł dalej oceniać. Miałem szczęście że zachciało mi się siku tak samo jak jemu
prowadziłem rozmowy z Brodką (zajrzała na chwilę pod koniec), maciek Rock trzymał za mnie kciuki ale i to nie pomogło.
I najważniejsze, nowe znajomości....
Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz za życzenia powodzenia. Doceniam.
Kryształ
P.S.
Może tak się miało stać ? Może miałem się nie dostać? Kto wie? |
|
|
|
|
|
Wysłany: 16.11.2004, 20:42:02 |
|
|
jagda |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przyznam, że Ci zazdroszcze. Nie potrafie śpiewać, ale nie odważyłabym się na taki krok nawet gdybym umiała, zwłaszcza znając już możliwości "wysokiej komisji" .
Poza tym, jak sam zauważyłeś "podróże kształcą" oby coś z tego wyszło |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17.11.2004, 14:04:37 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a sikales juz po "koncercie" czy przed jakby bylo po to moze zbutowalbys go za ten text, dopiero bys sie wylansowal cala Polska by Cie znala hehe of corse... nie smieje sie )))))))) Pozdrowionka |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
|
Wysłany: 17.11.2004, 23:50:37 |
|
|
Krawędź |
Miętki |
|
|
|
Register IP: |
|
|
|
|
|
|
|
niezle niezle. jestem nowa na forum, ale podoba mi sie to co robisz - czy jednak nie uwazasz tego za zbytnie afiszowanie sie? opisy na gg i pytanie ktore wedle przyjetych konwenansow wymaga chwalenia cie za to co robisz? |
|
|
|
|
|
| |