|
|
|
Wysłany: 06.01.2011, 17:28:53 |
|
|
Babcia Stasia |
Plastyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiecie co się dzieje z moderatorami bo ja ostatnio widzialam tylko Mariusza, a np. jagda, maystero gdzie oni się podziali
Jak ma się jakąś określoną funkcje to trzeba ją chyba wypełniać.
to jakby np. Danon wchodzil raz na miesiac na forum. Wtedy byłny tylko bałagan. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 06.01.2011, 18:00:16 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Każdy moderator ma ważniejsze sprawy do załatwienia niż sprawdzanie Twoich głupich postów na forum. W dodatku tutaj rejestrują się tylko mądrzy ludzie (z wyjątkiem Twoich braci i Ciebie) i sam Danon mógłby się zajmować forum. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 06:52:51 |
|
|
szmarek |
Plastyczny |
|
|
|
Register IP: |
|
|
|
|
|
|
|
Ukasy napisał: |
Każdy moderator ma ważniejsze sprawy do załatwienia niż sprawdzanie Twoich głupich postów na forum. W dodatku tutaj rejestrują się tylko mądrzy ludzie (z wyjątkiem Twoich braci i Ciebie) i sam Danon mógłby się zajmować forum. |
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. Julian Tuwim (1894 - 1953)
Ukasy, człowieku ogarnij się, zrób ludziom przyjemność i zamilcz czasem. Zabierasz głos po sto razy w każdym wątku i każdym temacie... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 10:21:22 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cytat: |
Ukasy, człowieku ogarnij się, zrób ludziom przyjemność i zamilcz czasem. Zabierasz głos po sto razy w każdym wątku i każdym temacie... |
Nie rejestrowałem się tutaj szmarek, żeby kompletnie nic nie pisać, tak jak Ty. Przez 5 lat 7 postów. Rekord świata |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 12:55:30 |
|
|
szmarek |
Plastyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty nie piszesz tylko zwyczajnie trolujesz. Bijesz pianę i dokładasz swoje bezwartościowe trzy grosze w każdym możliwym miejscu i to po kilka razy aby tylko posta nabić.
Nie chodzi o to żeby pisać byle co i kłapać dookoła tak jak Ty to robisz, jak nie masz (a w 95% tak jest) sensownej kwesti do powiedzenia to wyluzuj chłopie i weź sobie do serca bo skończysz jak DziadekAU.
Myślisz sobie "ja to dopiero jestem fajny, aktywnie udzielam się na forum, wysyłam obowiązkowe 100 postów dziennie nie tak jak inni"
Wiem, że krytyka boli ale tak to wygląda z boku, zmień ksywę na bardziej pasującą "parcie na monitor"
Z życzeniami opamiętania się
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 13:34:51 |
|
|
Olvin |
Miętki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty nie piszesz tylko zwyczajnie trolujesz. Bijesz pianę i dokładasz swoje bezwartościowe trzy grosze w każdym możliwym miejscu i to po kilka razy aby tylko posta nabić. |
Prawda, święta prawda i też prawda |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 18:05:17 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szmarek o co Ci chodzi Ja nic do Ciebie nie mam. Podaj przynajmniej jeden post, w którym trolluje lub piszę Twoim zdaniem głupie posty.
Chcę po prostu to forum trochę rozruszać. Nie po to się tu rejestrowałem, żeby napisać 1 posta na rok i się cieszyć.
DziadekAU pisał o UFO w Zelowie, a ja się wypowiadam we wszystkich tematach, o których jest obecnie dyskusja.
Nie wysyłam 100 postów dziennie, bo tak to robił DziadekAU, a ja nim nie jestem. Posty piszę tylko w granicach 6-12 postów dziennie. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 19:32:08 |
|
|
szmarek |
Plastyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukasy ja do Ciebie też nic nie mam, mam tylko uwagi, zastrzeżenia i wskazówki odnośnie Twego zachowania na forum. Wypowiadasz się we wszystkich możliwych tematach bez względu na to czy masz coś do powiedzenia czy nie. Twoje wypowiedzi w 95% nic nie wnoszą i nie rozszerzają danego tematu a jedynie go rozdymają. Jesteś młodym trzynastoletnim człowiekiem i takie zachowanie ponoć naturalne jest dla tego okresu życia i trzeba mieć nadzieję, że Ci to minie. Nauka polega min. na obserwowaniu otoczenia, obserwowaniu zachowania innych oraz naśladowaniu. Rozejrzyj się czy ktoś na forum zachowuje się tak jak Ty (poza zbanowanym DziadkiemAU)?. Póki co robisz tu za folklor, koloryt i zmorę zarazem. Nie sztuką jest gadać byle co i mieć 340 postów w miesiąc, sztuką jest gadać rozsądnie.
Howgh |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 19:33:27 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobrze, posłucham Twojej rady i opamiętam się.
Jeśli jeszcze komuś nie podobają się moje posty, to serdecznie za nie przepraszam.
Pozdrawiam.
Skąd mnie znasz ? i skąd wiesz ile mam lat |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 19:43:23 |
|
|
szmarek |
Plastyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukasy napisał: |
Skąd mnie znasz ? i skąd wiesz ile mam lat |
Oczy, uszy i troszkę rozumu się ma...
Trzym się chłopie i wytrwaj w postanowieniu. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 19:44:21 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oczy, uszy i troszkę rozumu się ma...
Trzym się chłopie i wytrwaj w postanowieniu. |
Ja myślałem, że jestem tu anonimowy, i że mnie tu nikt nie zna.... a tu klapa. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 19:47:21 |
|
|
szmarek |
Plastyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="Ukasy"]
Ja myślałem, że jestem tu anonimowy, i że mnie tu nikt nie zna.... a tu klapa. |
Niestety anonimowość w sieci jest złudna... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 10.01.2011, 13:43:21 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niestety anonimowość w sieci jest złudna... |
Otóż to...
Podpisuję się pod wypowiedziami innych, abyś Ukasy poszedł na jakość a nie na ilość. |
|
|
|
|
|
| |