|
|
|
Wysłany: 08.06.2004, 22:37:35 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Tak ostatnio sie zastanawiam czy by nie stworzyć w jakiegoś klanu.... mamy kilku dobrych graczy którzy by tworzyliby podstawe tego klanu, a innych by sie zwerbowało z sieci....najlepiej nocnych marków gdyz wiecej naszych graczy preferuje nocne gry czekam na komentarze do tego tematu... może i gracze q3 mieliby cos do powiedzenia... |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
 |
Wysłany: 09.06.2004, 11:29:13 |
|
|
kornik |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mojm zdaniem jak chesz stwórz se taki klan ale niewiem gdzie bedziecie trenowac bo jak naraize to niema taniej kafejki internetowej w Zelowie.
Ja i tak nie mam zamiaru grać w Calla a jak pojechalem na turniej Q3A to zobaczyłem jak ludzie graja w Q3 i jak powinno sie grać a tak samo bedzie z wami jak pojedziecie na jakiś turniej Calla Ogulnopolski to moge dać 99,9 % że dostaniecie. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 10.06.2004, 11:08:27 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
możecie zrobić przecierz multiclan. Nie musi być w samego calla. Korniku ktoś tu pisał że ktoś chce jechać na ogólno polski tournej w calla A czy znacie kogoś naprawde dobrego w q3 w zelowie. Jak by był to nawet nie doszedł by do takiego klanu |
|
|
 |
Wysłany: 10.06.2004, 12:17:53 |
|
|
kornik |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ale ja nie chce jechać ale mówie ze jak pojada na taki trniej to dostana ! Ale musza gdzies trenować wszyscy razem zeby byli coraz lepsi ! Bo inaczej pojada i dostana a jak beda trenowac to moze rozwala 1 lepka jakiegos cieniasa  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 10.06.2004, 12:32:56 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kornik.... już odrazu robisz jakies problemy.... Podstawowy warudek to, że kazdy z klanowiczow powieniem posiadac stale łacze z org. kluczem do CoDa... i TS z kimrofonem.... jesli nie ma czegos takiego to w zasadzie można caffe udostepnic tylko trza było pogadac z włascicielem.. )) a to kornik ze dostales w dupe na turnieju to juz samo mowi o Twoich umiejetnosciach  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 10.06.2004, 12:38:55 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
No wlaśnie kornik zgadzam sie z Zelowiakiem, same problemy strwarzasz. A tak wogóle to w cala nie trzeba grać w jednym pomieszczeniu wystraczy stałe i chodzi egelancko:) I w calu nie gra sie pojednyczo nic nie rozumiesz.
Już zmnienione poprostu mi sie pomyliło, spojżałem tylko na to że pisze moderator (a zelowiak tak żadko pisze:P że odrazu go za ciebie wziąłem) |
|
Ostatnio zmieniony przez Meier dnia 11.06.2004, 12:08:30, w całości zmieniany 1 raz _________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
 |
Wysłany: 10.06.2004, 14:32:45 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
teraz beda wakacje... kazdy sie laczy w nocy na jeden pusty serv i mozna trenowac... .0 problemu.... zreszta myliisz wogole zasady tych 2 gier... Call bardzo rozni sie od q3... przedewszystkim w CoD sie gra druzynowo.... :> od tego trzeba zacząc :> przeczytaj sobie tekst na pudełq od gry to zobaczysz... |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 11.06.2004, 06:32:32 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Yyyy.... Meier tak się składa, że w tym temacie sie jeszcze nie wypowiadałem więc proponuje zmienic to-
Meier napisał: |
No wlaśnie kornik zgadzam sie z fagiem. |
na zgadzam się z Zelowiakiem ale dobrze wiedzieć iż tak we wszystkim się ze mną zgadzasz.  |
|
|
 |
Wysłany: 11.06.2004, 19:19:41 |
|
|
gośka |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
ale macie problemy! tez bym chciala grac w calla ale nie umie...pozatym Zelowiaku to dobry pomysł stworzyc jakiś klanik.własnie np.w grze... 3mam kciuki pzdr |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 11.06.2004, 20:24:33 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jak chcecie stworzyć ten klan w calla to ja proponuje nazwe :
- zeluf team [zt]
- zelofska kac qpa [zKq]
- zelowskie szlaufy [zs]
- spocone suty [ss]
- zelofskie chrzaszcze [zc]
- zelofskie wymioty [zw]
no to chyba już nic więcej nie wymyśle. To są moje propozycje na nazwe klanu zelowskiego w calla. Musicie znaleść jescze ludzi do tego klanu.Więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam gl & hf. |
|
|
 |
Wysłany: 12.06.2004, 10:27:38 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jak sie tam juz kiedys wypowiadałem przeszłem calla na singlu, na multi nie miałem jeszcze przyjemnościsobie popykać ale z chęcią z chęcią . Klan to dobry pomysł, a jeśli npja chcciałbym do niego należeć, a nie mam stałego, ani orginala to z czymja do ludzi w ogóle wychodze... heheheh. Jak piszecie w Call of Duty gra sie drużynowo...... to musi być świetna sprawa, jedna osoba zależy od drugiej...... wiem jedno jeszcze nie grałemprzez Multi ... ale z chęcią bym spróbował....  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 15.06.2004, 06:45:25 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja to bym sie zapisał do tego klaniku spełniam wszystkie wymagania, ALE jest jeszcze jedna sprawa ja teraz to zbytnio czasu nie mam (niektórzy wiedzą o co chodzi;]) Chyba że byśmy grali w nocy to bym to bym sie zastanowił.
Jeszcze jedno co do calla. Jest taki programik do gadania przez neta "Skype" Jak sie gra i gada to bardzo dobrze chodzi. I przyjemność z grania jeszcze większa. Ale grać i gadać przez ten programik można nie tylko w calla. POlecam bardzo dobrze słychać głos drugiego człowieka. Można gadać nawet z osobami z innych krajów np. z USA. IStnieje też możliwosc przowadzenia dyskusji z kilkoma osobami na raz. Znajomy mojego ojca gadał z ciotą z Belgi i Usa naraz i nie było żadnego opuznienia. Sprawdzcie to jak chcecie. |
|
_________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
 |
Wysłany: 15.06.2004, 09:45:23 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Meier.... do rozmowy podczas gry... najlepszy jest TS czyli team speak.. jest to program specjalnie do rozmów podczas gry... w sieci można go bez problemu ściągnąc ... Chetnych do klanu zapraszam do mnie na gygy  |
|
|
|
|
 |
| |