|
|
|
Wysłany: 16.11.2010, 21:36:06 |
|
|
seweryna |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam Pana Cenzora!
Niepotrzebnie Pan się trudził przenosząc wczoraj "Urszulkę" do działu "Wyborów..." . „Urszulka” jest sprawą delikatnej materii i w natłoku wyborczych postów by zginęła. Niech zatem będzie wyeksponowana. A co to znaczy – „Nawaliłaś wczoraj postów..” ??
I nie odpowiadałam każdemu …(o przepraszam) tym samym tekstem…. Bo jednym odpowiadałam enigmatycznie, a drugim, tym od innych innym - pompatycznie … a to nie to samo. I nie wiem wcale, skąd te żale!
I po co tak codziennie zamykać "Urszulkę"....? |
|
|
|
|
|
Wysłany: 16.11.2010, 23:00:51 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Pan" po to jest aby się troszkę potrudzić, inaczej zrobiłby się tu niezły syf.
A temat Urszulka tj. pisałem został połączony z Wyborami Burmistrza tylko dlatego, że Twoje wypowiedzi w nim zawarte powtarzały się (powtarzam powtarzały się, tłumacz: były identyczne) w obu, 2 a nawet 3 krotnie.
Jeśli nie pamiętasz co piszesz lub co kopiujesz to jest mi niezmiernie przykro.
I znowu tworząc nowy temat zawierasz w nim identyczne treści, które zawarłaś w innym temacie. Jeżeli chciałaś wyeksponować ten temat to nie w ten sposób aby powielać je wiele razy. Ludzie umieją czytać, przynajmniej mam taką nadzieję.
PS. Żale na temat funkcjonowania forum przelewamy w forum do tego przeznaczonym (Forum & Strona) a nie w (Zelów Miasto i Gmina) więc przesuwam temat.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17.11.2010, 09:30:08 |
|
|
eko |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniony przez eko dnia 02.07.2011, 08:34:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Wysłany: 17.11.2010, 13:54:05 |
|
|
kolanko |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na ile ją zamknęli |
|
_________________ Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły. |
|
|
|
|
| |