|
|
|
Wysłany: 24.10.2009, 09:02:58 |
|
|
bloczek |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Lockerzy.com
Lockerz jest to amerykański portal internetowy poprzez który możemy zbierać punkty czyli tak zwane: "PTZ".
W zamian za punkty twórcy oferują bardzo przyzwoite nagrody takie jak iPody, telewizory, MacBooki i wiele innych.
Nagrody rozpoczynają się już od 35 punktów są to folie ochronne na iphony. Za 100 punktów możemy już mieć grę na komputer lub konsole xbox360 oraz playstation 3. Od 150 punktów do 600 możemy zdobyć ipody: od ipoda szufle(150 punktów), po przez ipoda nano(300 punktów) aż po ipoda toucha(600 punktów). Dla wytrwałych zbieraczy. za 7500 punktów czeka np. Skuter, a za 3000 punktów 42' telewizor LCD.
Strona jest również w pełni darmowa oraz elitarna ponieważ aby się zarejestrować potrzebne jest zaproszenie.
Lockerz został założony w marcu 2009 roku przez byłego szefa serwisu Amazon.com
Punkty zdobywa się za:
Codzienne logowanie - 2 PTZ
Odpowiedź na pytanie dnia - Do 10 PTZ
Granie w gry - Do 40 PTZ za grę (jednorazowo)
Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie.
Aby zarejestrować się na portalu Lockerz.com potrzebne jest zaproszenie.
Jeżeli chcesz takowe otrzymać, podbij do mnie na PW, przesyłając swój adres e-mail.
Na adres ten zostanie wysłane zaproszenie na stronę. Nie będzie wysyłany żaden SPAM. |
|
_________________ The D`n`B Crew Member. |
|
|
|
 |
Wysłany: 24.10.2009, 14:45:08 |
|
|
pawcio |
Twardniejący |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
wygrałeś już coś? pełno tego krąży po sieci...i z tego co wiem to nagrody sa raz na miesiąc i oczywiście po nagrody wbija miliard osób...a miliardów nagród nie ma ;P tak?
tak więc wygrałeś? |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 25.10.2009, 12:49:56 |
|
|
bloczek |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hm... nie wiem ile tego krąży po sieci Ja osobiście nie wygrałem nic wygrał mój kolega dlatego w to też gram bo mam uprzedzenie co do takich gierek pozatym nie ma możliwości że można wygrać raz na miesiąc nie ma też żadnego losowania kiedy chcesz możesz punkty zamienić na nagrody:) |
|
_________________ The D`n`B Crew Member. |
|
|
|
 |
| |