|
|
|
Wysłany: 19.04.2008, 09:27:12 |
|
|
Krzycho |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
HEY
Mam tylko takie krótkie pytanko : Czy udało się komuś odpalić NETA z URZĘDU na VIŚCIE?
Proszę o kontakt na forum lub mailem – Krzycho_1313@wp.pl
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 19.04.2008, 09:55:19 |
|
|
pawcio |
Twardniejący |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
powiem tak: vista to niewypał,ale jak byś pokombinował z sterownikami to może by dało rade |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 19.04.2008, 10:37:46 |
|
|
Krzycho |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ale jakie sterowniki, bo już tyle używałem i nic. Tobie sie udało odpalić, czy tylko sądzisz że się da? Napisz jakie używałeś i co zrobiłeś. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 19.04.2008, 13:33:50 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Vista brrr... jak na razie przerost formy nad treścią. Nie lepszy XP Pro SP2 ?
A w ogóle jaki masz sprzęt? Trzeba sprawdzić czy karty mają support pod Viste |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 19.04.2008, 20:46:52 |
|
|
pawcio |
Twardniejący |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
hmn....ja mam cały ten program firmy BROADCOM jakaś taka firma...ale czy w tym są stery.....pojęcia nie mam,musiał byś iść do urzędu i sie dowiedzieć,albo zanieść im pc |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 20.04.2008, 10:10:12 |
|
|
romek |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Każdy mały masochista instaluje Windows Vista...
Proponuję szybki downgrade! |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 20.04.2008, 21:04:20 |
|
|
fishu21 |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Co Wy chcecie od tej Visty? Zmówili się wszyscy czy co?? Bo nie wierze, że po prostu bezmyślnie powtarzacie opinie z for internetowych
Wielu moich kumpli ma Viste i są zadowoleni. Ale Panowie... jak ktoś nie ma 3 GB Ramu, procka z 2GHz i duuużo wolnego miejsca na dysku to niech się w to nie bawi. Właśnie dlatego ja też się w to nie bawię
A brak sterów... Hmm.. szukajcie a znajdziecie:) |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 20.04.2008, 22:09:21 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Tu nie chodzi o same wymagania sprzętowe, to po pierwsze a po drugie bynajmniej ja nie czytam o Viście, znam to z autopsji... i po trzecie... każda potwora znajdzie swojego amatora
Przyjdzie czas na Viste, po kolejnych poprawkach, service packach i supportach |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.04.2008, 06:04:44 |
|
|
maystero |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
O tym że Vista to nie wypał to nawet sam Microsoft przyznaje, przedłużył nawet o 3 lata support dla XP - to wyraźny znak o przyznaniu się do winy. O tym że Vista ma problemy ze sterownikami przekonali sie nawet sami userzy NEOSTRADY. Rok temu TP SA sprzedawała Viste HOME z neostradą.... Ktoś kto śledził sprawę wie że nikomu neostrada na Viście nie działała W samej sprawie musiał interweniować sam Microsoft!!
http://www.microsoft.com/poland/oem/oem/instr_neostrada.aspx
Ostatnio wyszedł SP1 do Visty... i już wiem że nie usunął wiele błędów ale i wniósł nowe
Jak ktoś chce kupić Viste... to niech sobie kupi w wersji Bizznes żeby mógł sobie downgrade do XP zrobić....
ps. za kilka tygodni wychodzi SP3 do XP.... |
|
_________________ Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda potrzebuje więcej czasu.
 |
|
|
|
 |
Wysłany: 21.04.2008, 09:23:45 |
|
|
fishu21 |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie skreślajcie Visty tylko dlatego, że Neo nie chce pod nią chodzić. A może to TPSA wprowadziła badziew, który jest mało elastyczny??
Co do wypuszczenia SP3 dla XP to niekoniecznie musi to być równoznaczne z przyznaniem sie Microsoftu do wyprodukowania niewypału w postaci Visty. Przecież wszyscy się domagali dalszego supportu dla tego systemu. A ten Service Pack jest już od dawna dostępny na P2P tylko ciekawe czy to już ostateczna wersja. Ja w każdym razie poczekam jeszcze na oficjalną premierę.
Nie zamierzam bronić Visty za wszelką cenę, bo widzę że na tym forum nie mam żadnych szans, ale musicie zdawać sobie sprawę z tego, że obecnie najlepszymi testerami systemów oraz programów są sami użytkownicy. Software wypuszcza się szybko, bez dokładnych testów, bo czas to pieniądz, a potem stara się go na bieżąco poprawiać. Niestety lepiej nie będzie i trzeba się pogodzić z wolą wszechmocnych tego świata  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.04.2008, 20:54:08 |
|
|
maystero |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Vista jak XP-k musi sie doczekać SP. Tylko że w Viscie pewnie ze 3SP będzie mało... |
|
_________________ Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda potrzebuje więcej czasu.
 |
|
|
|
 |
Wysłany: 22.04.2008, 00:58:50 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
fishu system o wiele wydajniej chodzi pod XP ,a jak Ci nie pasuje wygląd XP to wgraj sobie nakładkę Visty i masz to samo tylko bardziej wydajnie. |
|
|
 |
Wysłany: 22.04.2008, 07:37:00 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|