|
|
|
Wysłany: 27.11.2008, 10:20:16 |
|
|
fishu21 |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak przez przypadek wpisałem sobie adres: www.zelow.eu ! Zobaczcie sami co się tam jak na razie "wisi".
.eu to bardzo modna domena. Na pewno nie jest to dobra reklamą naszej gminy. Domena jest na sprzedaż, więc wydaje mi się, że osoba odpowiedzialna za promocje Zelowa (jeśli taka istnieje) powinna doprowadzić do jej zakupu. I tak jak w przypadku bełchatowa powinno być włączone przekierowanie z zelow.eu na zelow.pl . Co o tym myślicie?
A właściwie to zastanawiam się czy ktokolwiek związany z naszym Urzędem Gminy zagląda na to oficjalne forum. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 31.12.2010, 09:27:33 |
|
|
DziadekAU |
Zbanowany |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
po prostu jak to zobaczylem to sie zszokowałem po prostu to sie w glowie nie miesci a nikt nic se z tego nie robi |
|
|
|
|
|
Wysłany: 04.01.2011, 17:19:19 |
|
|
DziadekAU |
Zbanowany |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikt sie nie odzywa widac ze nikomu nie zalezy na zelowie
a mi zalezy i jeszcze bede miec bana zal zal |
|
_________________ Mam bana |
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 17:13:11 |
|
|
robson161 |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 17:56:37 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moim zdaniem powinni wykupić domenę albo zrobić przekierowanie na zelów.pl |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.01.2011, 22:51:19 |
|
|
robson161 |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukasy napisał: |
Moim zdaniem powinni wykupić domenę albo zrobić przekierowanie na zelów.pl |
Ale jak wykupić skoro jest już kupiona ? |
|
|
|
|
|
Wysłany: 08.01.2011, 01:59:28 |
|
|
Krytyk_Prawdziwy |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cytat: |
Tak przez przypadek wpisałem sobie adres: www.zelow.eu ! Zobaczcie sami co się tam jak na razie "wisi".
.eu to bardzo modna domena. Na pewno nie jest to dobra reklamą naszej gminy. Domena jest na sprzedaż, więc wydaje mi się, że osoba odpowiedzialna za promocje Zelowa (jeśli taka istnieje) powinna doprowadzić do jej zakupu. I tak jak w przypadku bełchatowa powinno być włączone przekierowanie z zelow.eu na zelow.pl . Co o tym myślicie?
A właściwie to zastanawiam się czy ktokolwiek związany z naszym Urzędem Gminy zagląda na to oficjalne forum. |
To jest katalog na którymś ktoś zbija kasę za linki sponsorowane i tyle nie ma się czym podniecać. Nie ma sensu żeby gmina wykupowała co roku pare domen bo to są spore koszty od 400 do 1000 jak by chcieli wykupic wszystkie a i tak ktoś na złość może zrobic katalog na miasto-zelow.pl i nikt mu nie zabroni, wolny rynek i tyle...[/quote] |
|
_________________ Zelów - Tutaj nie ma przyszłości dla młodzieży
Jedynie co tu przetrwało to Kawiks i Lumpex:D!
Postarajmy się by coś tu zmienić ! |
|
|
|
|
Wysłany: 08.01.2011, 14:40:33 |
|
|
robson161 |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skoro dla Ciebie jest to dobre rozwiązanie nic nie robić z faktem który możemy zaobserwować to jedyne co mogę to wyrazić ubolewanie. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 08.01.2011, 15:32:33 |
|
|
Krytyk_Prawdziwy |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skoro dla Ciebie jest to dobre rozwiązanie nic nie robić z faktem który możemy zaobserwować to jedyne co mogę to wyrazić ubolewanie. |
Wyłóż kase na wszystkie możliwe kombinacje z przedrostkiem zelów w domenach i je kup... bo nie widzę sensu żeby robiła to gmina z puyblicznych pieniędzy... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 08.01.2011, 15:44:16 |
|
|
robson161 |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie zamierzam "wykładać kasy" ale zgłoszenie sprawy do niektórych instytucji powinno być już zrealizowane. Czy mógłbym poprosić Pana/Panią używającego konta Krytyk_Prawdziwy o wypowiadanie się w sposób bardziej kulturalny. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 08.01.2011, 15:56:45 |
|
|
Krytyk_Prawdziwy |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie zamierzam "wykładać kasy" ale zgłoszenie sprawy do niektórych instytucji powinno być już zrealizowane. Czy mógłbym poprosić Pana/Panią używającego konta Krytyk_Prawdziwy o wypowiadanie się w sposób bardziej kulturalny. |
ale ty jesteś dziwny człowieku zrozum że to wolna amerykanka, a wykupienie juz zarejestrowanej domenie to nie pójście do monopolowego po flaszke... Właściciel tej domeny może sobie zażyczyć dowolną kwotę np. 10000 zł a gmina ma ją kupić tylko dla tego że Ciebie to bulwersuje
Zresztą to żadna sprawa tylko normalna praktyka wykupowanie domen z popularnymi nazwami żeby wrzucać tam katalogi, więc jeżeli masz z tym problem skontaktuj się z Rejestrującym tą doemene panem o adresie :
sdrozdowski@interia.pl i do niego kieruj zastrzeżenia, bo to on wstawił taki a nie inny katalog |
|
|
|
|
|
Wysłany: 08.01.2011, 18:54:49 |
|
|
robson161 |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To niech sobie życzy ile chce, ale zawsze warto rozmawiać czy musi mieć taką domenę a czy nie lepsza byłaby chociaż inna. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 08.01.2011, 18:58:44 |
|
|
Krytyk_Prawdziwy |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To niech sobie życzy ile chce, ale zawsze warto rozmawiać czy musi mieć taką domenę a czy nie lepsza byłaby chociaż inna. |
Jeżeli nie rozumisz o co w tym chodzi to najpierw poczytaj a później się wypowiadaj bo mnie rozśmieszasz |
|
|
|
|
|
| |