|
|
|
Wysłany: 24.08.2008, 18:35:38 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No muszę przyznać ze jestem zaskoczona. Dawno mnie na forum nie było ale że nie ma nic na temat olimpiady u Nas to chyba dziwne. Co się stało wszyscy przeciw, czy tylko brak czasu na oglądanie i komentarze  |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
Wysłany: 24.08.2008, 22:56:20 |
|
|
moderator |
Ostry |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Co tu komentować. Nasi przegrali prawie wszystko co się dało przegrać. Szkoda. Za to gospodarze!! Kto wcześniej słyszał o wielkich chińskich mistrzach (no może kilku) Czy nie śmierdzi wam to jakąś nową chemią? |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 27.08.2008, 15:41:34 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jeśli chodzi o chińczyków to na pewno były jakieś przekręty, podobno w gimnastyce występowały 14 letnie dziewczyny.. które z racji wieku nie powinny się znaleźć na Olimpiadzie.
Nie wiem co sugerujesz Moderator pisząć o Nowej Chemii.. ale patrząc na dyscypliny w jakiś wygrywali, można stwierdzić śmiało, że były to konkurencje bardziej techniczne niż siłowe, co wg mnie pozbawia sensu brania czegokolwiek... Ping pong, badminton, gimnastyka, skoki synchroniczne, strzelectwo, nic wiecej mi nie przychodzi mi do głowy... jedynie w czym mogli ingerować to w podnoszeniu ciężarów bo tam też odnosili znaczne sukcesy.
a My...!?! to zawiedli Ci, w których najwięcej pokładało się nadziei czyli pewniacy... choć z tej grupy trzeba wyłączyć znakomitą 4 wioślarzy, gdzie większość komentatorów sportowych była pewna o zdobyciu przez nich medalu... kwestią był tylko kolor. Dla mnie osobiście największą porażką była przegrana szczypiornistów z Islandią bo jeśli chodzi o naszą żeńską i męską siatkówkę to ich porażki przyjąłem na miękko... i to tyle chwilowo... mam nadzieje, że temat się rozwinie co da mi chęć do dłuższego zastanowienia się nad tym tematem |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
 |
Wysłany: 28.08.2008, 08:28:46 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
zelowiak napisał: |
Nie wiem co sugerujesz Moderator pisząć o Nowej Chemii.. ale patrząc na dyscypliny w jakiś wygrywali, można stwierdzić śmiało, że były to konkurencje bardziej techniczne niż siłowe, co wg mnie pozbawia sensu brania czegokolwiek... Ping pong, badminton, gimnastyka, skoki synchroniczne, strzelectwo, nic wiecej mi nie przychodzi mi do głowy... jedynie w czym mogli ingerować to w podnoszeniu ciężarów bo tam też odnosili znaczne sukcesy. |
czytałam relację jednego z naszych dziennikarzy, jak Chińczycy grali niezbyt czysto właśnie w strzelectwie. Nie pamiętam z kim wtedy grali, chyba z Kanadyjkami. Gdy strzelały Chinki na wielkich telebimach zaraz za tarczami wyświetlane były wyniki, bardzo statycznie. Gdy była kolej przeciwniczek na tych samych telebimach zaczęły tańczyć kolorowe maskotki igrzysk.
nie trzeba brać prochów, by oszukiwać. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 28.08.2008, 09:26:20 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dla mnie te chińskie medale jakoś nie robiły wrażenia, bezpłciowo i bez wyrazu. Chińscy zawodnicy jak maszynki do zdobywania złotych medali, hodowani od najmłodszych lat życia na fermach szkoleniowych. Jak kurczaki produkowane na skalę przemysłową.
Takie odniosłem wrażenie, a jak jest naprawdę... w końcu chińczyk też człowiek  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 29.08.2008, 08:51:04 |
|
|
moderator |
Ostry |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
zelowiak, prochami można również wywołać odprężenie i inne efekty, co wspiera znacznie uspokojenie nerwów, potężne skupienie a także sprawność ruchową i koordynację ruchową, nie tylko samą siłę i wytrzymałość. Wystarczy tylko dobrać odpowiednie środki. U chinoli nic nie wykryli - a przynajmniej oficjalnie nic nie wykryli, więc albo nic nie brali albo wymyślili coś nowego, czygo testy nie wykryły. Teraz i tak to już nieważne, do histori wyniki przeszły i chinole obecnie górą - cel osiągnęli i nikt im nie udowodni już ani chemii ani oszustw o jakich pisze zgrzewa. To wszystko to już tylko spekulacje, które z czasem ucichną a wyniki zostaną. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 29.08.2008, 19:59:41 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|