|
|
|
Wysłany: 05.04.2004, 19:02:13 |
|
|
Diablo |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
18-stka dla jednych cosik pięknego a dla drugich tregedia ja wole swój wiek bo wedle prawa nie wiem co robie i nie odp za to:D pozdro dla wszystkich ziomów z moje byłej "3F" |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 08.04.2004, 09:50:56 |
|
|
maksimus |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hej niektórz z nas już są grubo po osiemnastce ale powiem wam szczerze na mojej było wspaniale.Bardzo lubie chodzić na takie imprezki wszyscy na nich są wyluzowani i do każdego nastawieniu po przyjacielsku.No może się to zmienić gdy się troszke za dużo wypije ale przeważnie takie imprezki bardzo często są bezproblemowe.Więc moji drodzy bardzo szczerze was zachęcam na takie imprezki, niemartwcie sie wiekiem bawcie sie , bo życie zakrótkie jest na smutkie i żale.Czołem. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 08.04.2004, 14:41:55 |
|
|
gośka |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
nom..zgadzadzam sie z maksimusem
jak wczesniej napisałam" baw sie tylko nieprzecholuj"
W moim przekonaniu to nie lubie zbytnio chodzić na imprezki...nie rajcują mnie, tak jak przedtem .Moge sie pobawić, ale tylko w gronie przyjaciół.A co do temaciuku:Po mojej 18-nastce...zostane taka samą osobą jaką jestem.(fajnie ze bede kim innym--głupiee ).Nielubie osób, którzy mi narzucaja, ze jestem taka dziecinna(a są..więcej na temat ten zapraszam na priv-a ---za duzo sie nie dowiecie ).Ale ja przeciez taka nie jestem(tylko mi czasem odbija) i na siłe sie nie bede zmieniać A z moja 18-nastką..to specjalnie jej nieewyprawie... ...ja nie chce byc dorosła pozdro dla wszystkich |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 20.04.2004, 15:48:54 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ojj gosia podpadasz mi mnie nie zaprosisz na 18-nastke:] hehe impreza bezmnie to nie impreza . Tylko musi być dużo broooo o takkk to jest to czego trzeba jeeeeeheee |
|
|
 |
| |