Po jaki trunek najchętniej sięgasz:) |
Piwo - tanie, ważne aby kopało |
|
0% |
[ 0 ] |
Piwo - tyskie, warka, lech, haineken, żywiec, idt. |
|
77% |
[ 14 ] |
wódka z "mety" |
|
11% |
[ 2 ] |
wódka państwowa (chodzi o tę z banderolą) |
|
0% |
[ 0 ] |
wino - tanie mózgo jeby |
|
5% |
[ 1 ] |
wino - te powyżej 8 PLN :) |
|
5% |
[ 1 ] |
nalewki |
|
0% |
[ 0 ] |
"sffojaki" - winka własnej roboty mmmhmm :) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 18 |
|
Wysłany: 30.03.2004, 12:37:58 |
|
|
Sassa |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Multi jest najlepsza. Ja tak mowie bo jeszcze nie pijam takich trunkow jak WY Multiwitaminka jest spox |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 06.04.2004, 14:58:18 |
|
|
Darius |
Miętki |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mało czasu,wobec powyższego mało informacji.Co do picia w Zelowie,to tak,jak wszędzie,głównie jednak w mniejszych miejscowościach.A więc zacznijmy od tych najtańszych płynów musujących...będzie to zpewnością bardzo popularny zwłaszcza pośród gawiedzi denaturacik.Denaturacik,jak wiadomo koloru fioletowego jest,w słoneczku błyszczy,nie jestem jednego co prawda pewien,czy filtrujemy go,czy też nie-oto jest pytanie?!Dla spóżnionych lub po prostu spieszących się nie bywale na pewno nie będzie filtrowany,ze zwłykłego braku czasu.Moc ma ponoć niezwykłą,z czasem mózg rozwadnia się pod jego wpływem.Kolor skóry się zmienia.Mógłby ktoś posądzić nas wówczas o zmianę rasy,wiadomym jest przecie,że m.in.kolor skóry jest wyznacznikiem pochodzenia rasowego.A tu proszę, nie tylko zmienia się kolor skóry,ale jeszcze do tego i inne detale,jak choćby włoski ulegają szybszej degradacji,członki wykrzywiają się nieco, itd.Dużo byłoby tu tego wymieniać.Lepiej przejdżmy do innego płynu,jakim jest nafta.Myślę,że ma podobne działanie,wobec tego pozwolicie,że nie będę się rozpisywał nad jego właściwościami.Do grupy tej można zaliczyć jeszcze perfumy,choć są trochę łagodniejsze,ładniejszy zapach też mają.Benzyny nawet nie wymieniam,do tego trzeba mieć wyjątkowe zdrowie.Olej opałowy.Przejdżmy do następnej grupy,jaką są łagodniejsze z pewnością trunki,a będą to spirytus destylowany,alkohol etylowy,normalny spirytusik,np.95%,naleweczki, winka patyczkiem pisane.To już są dość dobre trunki,nie przez wszystkich jednak konsumowane.Potem będzie już tylko piwko,to lepsze,to gorsze,winko,nieco lepsze niż poprzednie,a póżniej jeszcze lepsze.Pominąłem wódeczkę.Likierki,etc.Dość,zmęczyłem się,a poza tym,jak już mówiłem wcześniej,miała to być jedynie krótka informacja.Nie mniej, życzę dużo zdrowia moi drodzy.Wypijmy za to,każdy to co lubi.No to cześć. |
|
Ostatnio zmieniony przez Darius dnia 08.04.2004, 14:06:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wysłany: 07.04.2004, 00:57:51 |
|
|
Puaro |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Gratulacje ortografii (reszta do przyjęcia - spacja) all ok, no i zapał do pisania  |
|
_________________ Pozdrawiam,
Puaro
|
 |
Wysłany: 07.04.2004, 11:04:23 |
|
|
maksimus |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Każdy alkochol jest dobry.Ale uwazam ze trzeba sie smakować w piwku bo on dodaje nam ducha walki i przy nim mozna zawrzec duzo nowych przyjazni.Najleprze piwko to WARKA STRONG. i tylko takie pijam.Pozdrowionka. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 08.04.2004, 16:11:12 |
|
|
Drigger |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
TYSZCZAKA albo CARLSBERGA  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 19.04.2004, 09:53:06 |
|
|
Popek |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Osobiście to pije Lecha (czerwonego)ale jak już zwyczaj stary każe to nie zaszkodzi sobotni wieczór z POLO COCTĄ mam racje Fago?Z tygodnia na tydzień mamy coraz wiecęj zwolenników.Pozdro for all    |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 20.04.2004, 02:32:36 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
hehe no fakt popek to jest tegoroczny HIT wiosny 2004:) czyli nasza PoloCocta-chetnych którzy by chcieli spróbować trunku zapraszamy co weekend(nie bierzemy pod uwage sponsoringu-każdy pije za swoje ) wiadomo gdzie ,jeśli ktoś nie wie gdzie pisać na gg lub PW |
|
|
 |
Wysłany: 20.04.2004, 15:33:55 |
|
|
Popek |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No racja a dla tych co nie wiedzą gdzie to mówie i nie będę powtarzał:BOKS nr 2 Kole godziny 19-23
admin:
Popek mała poprawka co do boksu nie 2 a 3  |
|
_________________ Wszystko co się rusza jest piękne |
|
|
|
 |
Wysłany: 10.05.2004, 19:40:13 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No box nr 3 bardzo mi sie podoba ale to jesli tylko nie pada a wracając do tematu ostanimy czasy pijemy normalną polską wódke spowodowane to było licznymi świetami no wiecie 1 i 3 maja czyż nie było tak Popek ===> nie ma to jak wódeczka w święta dla odmiany . |
|
|
 |
Wysłany: 14.06.2004, 07:11:36 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
czy jesteś na tyle wprawnym "spijaczem kwasu" , że rozpoznasz trunek po kilku jego łykach Jeśli tak to sprawdź swoje siły w programie "Jaka To Nlewka"
Popniżej przedstawiam link do wersji DEMO tego programu.
http://www.math.put.poznan.pl/~bogien/nalewka/nalewka.avi
Zgłoszenia do programu prosze poszukać gdzieś w internecie (O ile są ) |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.06.2004, 20:13:12 |
|
|
marta |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
marta napisał: |
w zelowie pije sie vhyba najwiecej piw no i ostatnio coraz czesciej az wstyd sie przyznac ale oryginalne wódki ze sklepu z banderola:) |
|
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.06.2004, 20:50:31 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
A ja tam w Zelowie najczęściej piję Fantę Przejeżdżając z kumplami przez Zelów najczęściej kupuję sobie Warkę Strong lub Gingersa. |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
 |
Wysłany: 22.06.2004, 09:24:03 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja tam głosowałem na możliwość nr 2 w ankiecie, którą zasysnął FAGO.
Jednak jakby nie patrzeć, to Lech Czerwony(zgadzam się z Popkiem), jakaś Warka Strong albo jako Taterka to jest najlepsze co może być  |
|
|
|
|
 |
|