|
|
|
Wysłany: 12.06.2004, 18:16:00 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Zgadzam się z Teosikiem. Dwa duże sklepy na przeciwko siebie, to nie jest zbyt korzyste dla obu stron. |
|
_________________ Sprawiedliwa wolność jest tylko halucynacją
Czekającą na krawędzi odległego horyzontu
A my wszyscy jesteśmy obcymi w globalnej iluzji
Pragnącymi i potrzebującymi niemożliwego nieba |
|
|
|
 |
Wysłany: 12.06.2004, 23:43:58 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
ale słyszałam ostatnio, że Rondo mają jednak zamykać. TO może tam by otworzyli jakąś pizzerię? przydałaby się bo jak są np goście/znajomi to jak czasu brak to by się gdzies poszło. Ale z drugiej strony gdybyśmy tylko chodzili "od święta" do pizzerii, to one by szybko splajtowały. No ale ja jednak jestem za tym, by coś takiego otworzono.
to bylby cud, jakby się taka pizzeria w zelowie utrzymała |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 13.06.2004, 07:11:55 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Z tego, co kiedyś mi sie obiło o uszy, to w Zelowie były jakieś plany otworzenia pizzeri. Nie wiem,dlaczego ten pomysł nie wypalił...W każdym bądź razie ktoś kiedyś o tym pomyślał. |
|
_________________ Sprawiedliwa wolność jest tylko halucynacją
Czekającą na krawędzi odległego horyzontu
A my wszyscy jesteśmy obcymi w globalnej iluzji
Pragnącymi i potrzebującymi niemożliwego nieba |
|
|
|
 |
Wysłany: 13.06.2004, 11:41:03 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Chyba domyślam się czemu w Zelowie nie ma żadnej pizzerii. Cały sęk w tym, że mało ludzi by przychodziło do takiej pizzerii. Pizzeria wydaje mi się miejscem, które by było mało popularne. Nie opłaca się otwierać lokalu jeżeli on nie będzie przynosił zysków. Chyba to jest problem cały powód nieotwierania pizzerii w Zelowie. |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
 |
Wysłany: 13.06.2004, 13:06:22 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
no nie wiem mi sie zdaje że dużo ludzi by przychodziło do takiej pizzeri. Ale oczywiście jak by to była jakaś lepsza pizzeria ala fenix albo da grasso a nie jakiś shit |
|
|
 |
Wysłany: 13.06.2004, 16:17:58 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
zgadzam się z Teosikiem. Ja bym na pewno przychodziła do pizzerii. I znam też wiele ludzi, którzy na pizzerię czekają. To nie byłby głupi pomysł. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 14.06.2004, 16:58:57 |
|
|
marta |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
zelów jest i tak najlepszy tylko szkoda że zawsze kiedy chciałam przestac palić to tam okazywało się to nie możliwe i nadrabiałam cały tydzień nie puszczania dymkow:> |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 14.06.2004, 17:08:49 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Palenie powoduje raka i choroby serca  |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
 |
Wysłany: 15.06.2004, 06:19:26 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
marta napisał: |
zelów jest i tak najlepszy tylko szkoda że zawsze kiedy chciałam przestac palić to tam okazywało się to nie możliwe i nadrabiałam cały tydzień nie puszczania dymkow:> |
To tylko świadczy o twojej słabej woli. A nie o zelowie, bo niektórzy potrafią tu żyć bez papierosa. |
|
_________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
 |
Wysłany: 15.06.2004, 06:59:07 |
|
|
n0x |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
luzzz
lodzie cuda zelowskie sa widoczne wszedzie, nie bede ich tu wymienial hurtowo bo to nie ma sensu. ale faktycznie jest to fajne miasteczko i strasznie fikusne i wogole.
wszystko w nim jest OK z tym ze jest 1 ALE
- ALE DLACZEGO TO MIASTO SIE NIE ROZWIJA, SKONCZYLO SWOJ ROZWOJ NA ZAKLADACH BELLA MAG-RYS I ELLKO. CO DALEJ?? JA NIE CHCE PRACOWAC PRZY MASZYNACH PRZEMYSLOWYCH STUDIOJAC GRAFIKE I SIECI KOMPUTEROWE |
|
_________________ nie nawidze przekupstwa w zelowie i korupcji a także CIEBIE Władziu bo to my mamy dbać o bezpieczeństwo na drogach  |
|
|
|
 |
Wysłany: 16.06.2004, 20:07:16 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
fajne jest też to, że mamy rynek i pomnik w rynku. Czegoś takiego nie ma w Bełku a w Łasku to (nie chcę urazić nikogo) pomnik jest ekhm dziwny |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 18.06.2004, 12:20:55 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fakt też słyszałem, żę mają zamykać Rondo na grudzień czy coś w tym stylu, ale glanc by było, gdyby zamiast Ronda otworzyli Da Grasso albo Fenixa eheh. Bardzo ale to bardzo wiele osób by chodziło do pizzerii, mieli by stałych klientów nie teosik .
Jak już piszecie o tym, co jest fajne w Zelowie, to mnie sie podoba bardzo to, że w nocy, nom pod wieczór miasto ożywa i to jest to. Byłem w wielu miastach i często się przyglądałem nocnemu życiu np. Piły, Pamiętam jak u nich jest cicho już koło 22, po prostu deptak jest "martwy"........ |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 20.06.2004, 22:14:17 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
byłam na dniach bełchatowa: Jeden Osiem L, Kombii, Rodowicz. A tu? Bayer Full. O matko, bo się popłaczę  |
|
|
|
|
 |
| |