|
|
|
Wysłany: 16.11.2010, 14:15:09 |
|
|
seweryna |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wczoraj otworzyłam na forum nowy temat „Urszulka?! Urszulka?!” i co ? I DZISIAJ GO NIE MA!!!. Otwieram więc ponownie. Wklejam tylko teksty pisane przeze mnie. Dodanych przez innych forumowiczów niestety nie jestem w stanie odtworzyć. Dodam jeszcze, że temat cieszył się dużym zainteresowaniem: w krótkim czasie było ok. 200 wejść na stronę. Sądziłam, że pan Malinowski również tam ustosunkuje się do zaistniałej sytuacji i przeprosi Panią Urszulę Świerczyńską, no bo nie wyobrażam sobie by nad tym faux pas mógł przejść obojętnie.
Oto usunięte treści:
Odsłuchuję aktualnie ze strony: http://www.ziemiazelowska.pl/ zapis audio sobotniej debaty kandydatów na burmistrza Zelowa i nie mogę się powstrzymać, by nie podzielić się z forumowiczami swoim spostrzeżeniem. Jestem na etapie prezentowania się kandydatów, a już zachowaniem pana Malinowskiego jestem zdegustowana. „Urszulka” – CZY TO JEST SPOTKANIE PRZY STOLE ZAKRAPIANE ALKOHOLEM? czy debata poważnych kandydatów na burmistrza, na forum miasta i gminy? Ja nie chciałabym by o moje interesy dbał i reprezentował mnie ignorant, bo tylko tak mogę się odnieść do tej sytuacji.
Istotę debaty znam z Internetowego zapisu audio na zablokowanej obecnie stronie: http://www.ziemiazelowska.pl/ i mogę powiedzieć jedynie, że sposób w jaki pan Malinowski zwracał się do Pani Urszuli Świerczyńskiej - "Urszulka"! "Urszulka"! świadczy o małości tego pana i pospolitym, wręcz „totumfackim” sposobie bycia, co jest niedopuszczalne w relacjach międzyludzkich na poziomie ludzi mianujących do rangi inteligentnych. Sadzę, że poniżając panią Urszulę, chciał w ten sposób ukryć swoje niekompetencje, kompleksy i zaniedbania z wieloletniego okresu sprawowania władzy w Zelowie.
Pani Urszula z kolei, nie dała się sprowokować prostackim sposobem bycia konkurenta, za co chylę czoła w jej kierunku. Tylko wzajemny szacunek gwarantuje nam godne życie. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 16.11.2010, 14:28:07 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Skoro został usunięty musiał zapewne naruszać Regulamin Forum |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 16.11.2010, 14:58:32 |
|
|
seweryna |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Re: C4rtm4n
Naruszono Regulamin? Czym?
Naruszono tu natomiast zasady netykiety, zamykając podwoje przed krytyką. A prawdziwa cnota, krytyk się podobno nie boi. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 16.11.2010, 16:30:04 |
|
|
mgm101 |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
no cóz wiadomo przeciez kto włada moderatorami tego forum, przeciez to jest ogólnie strona naszego burmistrza.
więc nie dziwmy się że niewygodne posty i tematy będą usuwane, nawet jeśli nie będą naruszały regulaminu forum!-poprostu na nowo trzeba zakładać posty i wpisywać komentarze aż się burmistrzowi znudzi wykasowywanie ich z forum!
a jeśli chodzi o zachowanie burmistrza podczas debaty to zgadzam się z seweryną w 100%. burmistrz chciał wyprowadzić z ruwnowagi swoją kontrkandydatkę używając zdrobnień imienia P.Świerczyńskiej, ale niestety ( dla burmistrza ) nie udało się to. jednocześnie burmistrz pokazał swoją ignorancję i całkowity brak kultury.
NAPRAWDĘ ZACHOWANIE BURMISTRZA PODCZAS DEBATY BYŁO GODNE POŻAŁOWANIA!! |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 16.11.2010, 16:35:06 |
|
|
RZ-51 |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
zgodzam się z wcześniejszymi postami
NIESTETY KULTURA OSOBISTA I ZACHOWANIE BURMISTRZA POZOSTAWIA DUUUUŻO DO ŻYCZENIA! |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 16.11.2010, 17:11:29 |
|
|
wiaterek |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pan Malinowski zwracając się do pani Świerczyńskiej – „Urszulko” przed tak licznym gremium Zelowa, chciał zdyskredytować ją, w ich oczach, bo stanowi dla niego zagrożenie. Rekompensował w ten sposób braki w swoim wykształceniu, oraz porażki i mierne sukcesy w zarządzaniu Zelowem.
Pani Świerczyńska jest osobą wszechstronnie wykształconą: prawo administracyjne, budownictwo, ochrona środowiska; wszystko poparte dużym doświadczeniem w jednostkach administracji gminnej, powiatowej. Wszystkie rozpoczęte inwestycje i transakcje, jak sama mówi doprowadziła do finału, nie narażając się na kłopoty prawne, ani skarbowe. A przy tym jest kobietą ciepłą, ludzką, wrażliwą.
A on?......z maturą? Gmina maksymalnie zadłużona, w rankingu Liga Gmin , Zelów na ostatnim miejscu.
Tu cytuję za Dziennikiem Łódzkim: „…Ostatnie miejsce w Dziennikowej Lidze Gmin okupuje Zelów w powiecie bełchatowskim. I tę gminę nęka bezrobocie, firm jest tu mniej niż w innych miastach, a wskaźnik wydatków na administrację jest jednym z najwyższych w województwie łódzkim….”.
Przyczyna? Brak inwestorów, kasa miejska pusta. A pan Malinowski zamiast ich pozyskiwać, tłumaczy wyborcom, że z wszystkich miast młodzi uciekają za granicę, to dlaczego w Zelowie ma być inaczej? |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 16.11.2010, 17:40:20 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
ludzie ogarnijcie!
Zanim kogoś zaczniecie o coś oskarżać to sprawdźcie to 2 razy. Nic nie zostało usunięte tylko przesunięte do innego tematu. Po co 20 takich samych tematów o jednym wątku... |
|
_________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
 |
| |