|
|
|
Wysłany: 28.04.2004, 08:18:13 |
|
|
Qbek |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Z reguły każdy chodzi na wagary, ale... no właśnie, jest to jedno ale. Co o tym myślicie? Warto, czy nie warto zmykać ze szkół nie tylko w dniu wagarowicza? Przecież nie każdy zdaje sobie sprawy z konsekwencji...  |
|
_________________ -A gdzie obuwie ochronne??
-Whoops...!
 |
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 08:36:09 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
a co? lubisz zwiewać
czasem po prostu nie ma innej możliwości, gdy inni zwiewają, choć ja sama w takich przypadkach zwiewałam tylko, gdy naprawdę cała klasa szła na wagary
no to ile, Qbek, razy zwiewałaś? no i powiedz co ty o tym sądzisz
papaty |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 08:45:08 |
|
|
Qbek |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
ja zwiewałam dużo razy, ale na to wybiera się najbardziej odpowiedni moment, tzn. tak, by nauczycielki nie miały potem wontów. Ale raczej się zdarza, że jednak mają ale spoko, nie dziwię się. Ale to oczywiście zależy od nauczyciela:) np w podstawówce miałam taki przypadek, że nasza wych. była strasznie zawiedziona, że w dzień wagarowicza ucieklismy z lekcji z nią... teraz mamy taką wychowawczynię, że dosłownie zupelnie na odwrót ale to już zależy od tego jak uczeń do tego podchodzi - czy to jest zupełnie sporadycznie, czy do przesady prawie codziennie. Bo tylko sobie samemu skzodzi w tym drugim wypadku!
Od czasu do czasu można coś takiego zrobić. Ale żeby to się nie odbiło takimi tragicznymi skutkami  |
|
_________________ -A gdzie obuwie ochronne??
-Whoops...!
 |
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 12:41:15 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ehhh ja za sffoich czasów ustanowiłem swoisty rekor opuszczonych godzin- 303 godz. i do tego byłem klasyfikowany U nas na szczescie nie było problemu takiego jak u ciebie zagrzewa iż uciekałaś tylko wtedy kiedy cała klasa uciekała - nie ma to jak samowolka.Fakt faktem bo potem czasami miałem prze***ne ale czego się nie robiło aby posiedzieć w necie;] |
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 12:59:16 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
303 h ? O mutter! nie wierze ja teraz na studiach, to tez sobie bim-bam, ale tylko z wykładów, bo inaczej to pochlapane |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 13:25:58 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
...Ja np. nigdy nie byłam na wagarach ( pomijając dzień wagarowicza) Nie chodzę na wagary,bo nie widzę najmniejszego sensu. Jak się chodzi do szkoły, to chyba po to,aby się czegoś nauczyć. Jak się nie chce chodzić,to bierzesz swoje papiery i "dowidzenia". |
|
_________________ Sprawiedliwa wolność jest tylko halucynacją
Czekającą na krawędzi odległego horyzontu
A my wszyscy jesteśmy obcymi w globalnej iluzji
Pragnącymi i potrzebującymi niemożliwego nieba |
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 15:27:06 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Moim zdaniem czasami to trzeba zwiać, bo nie widze najmniejszego sensu przychodzenia na lekcje jeśli wcześniej wiesz że dostaniesz na niej pałe. Lepiej sobie pójść do domu i napisać klasówke lub odpowiedzieć w innym terminie. A także za uciekaniem z lekcji przemawiają aspekty zdrowotne . Biorąc pod uwagę to iż stres prowadzi do różnego rodzaju chorób i osłabienia organizmu. Więc po co siedzieć na lekcji na której nic nie umiesz denerwujesz sie żeby cie czasem nie zapytała i psujesz sobie zdrowie.
A tak pozatym to ostatnio wychowawczyni powiedziała nam że w liceum to się nie ucieka z lekcji tylko zwalnia u niej a ona cie napewno puści do domu:) |
|
_________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 17:32:34 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Zostanie w domu, gdy się nie chce iść do szkoły to nie są już wagary. To jest po prostu dzień odpoczynku od nauczycieli. |
|
_________________ Sprawiedliwa wolność jest tylko halucynacją
Czekającą na krawędzi odległego horyzontu
A my wszyscy jesteśmy obcymi w globalnej iluzji
Pragnącymi i potrzebującymi niemożliwego nieba |
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 17:56:49 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
zaraz zaraz zaraz. to też są wagary! Przenieś nie jesteś w szkole wtedy, kiedo możesz a ci się po prostu nie chce |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 18:47:17 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wagary to świetna sprawa, byle bez przesady
Oczywiście jest kwestia co uznamy za przesadę ale to już pozostawiam dla Waszego sumienia.
Z autopsji wiem, że można żałować nadużywania wolności
I nie rozumiem osób które nie chodzą na wagary
Czasem trzeba "dla zdrowia"
Życzę udanych "wypadów"
<ech te czasy już nie wrócą, a szkoda....> |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 19:19:24 |
|
|
romek |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wagary są super! !
Żałuję, że żadko chodziłem, ale te nieliczne razy wspominam z łezką sentymentu w oku. To były rewelacyjne wypady.
Ale pamiętajcie, licznik bije i trzeba go pilnować
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 01.05.2004, 10:53:37 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Żeby jeszcze było gdzie iśc na to waksy.... po mieście się włóczyć? żadna frajda... bynajmniej dla mnie... na patyki? jak coś to większą grupą... ale to też troche drogi.... nie ma takiego miejsca z Zelowie... zeby można sie walnąc na trawce i zrobić Majówke jeheeh ... Może znacie jakieś fajne miejsca gdzie można było iść? |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
 |
| |