|
|
|
Wysłany: 16.04.2004, 21:21:58 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Teosik serdecznie cie zapraszam na partyjeke CoD do cafe zobaczymy jaki jesteś dobry skoro dla ciebie głupie boty w singleplayer są wzorem a i bym zapomniał skoro już się czepiasz błyskotliwości to jest taka metafora i dla ciebie zrobie wyjątek i zrobie specjalną statystke wkładając PPH ci w dupe wtedy zobaczysz jaki jesteś błyskotliwy |
|
|
 |
Wysłany: 20.04.2004, 08:49:55 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
nie przyjde do cafe bo tam jest za drogo. Z ciebie taki gracz w Calla jak z d*** rakieta. I pokaż mi gdzie napisałem że boty w Callu są dla mnie wzorem. Bo mi sie zdaje że ja chyba takiego czegoś nie napiasłem a wracając do tej błyskotliwość chciałbym zobaczyć gdzie można w statystykach zobaczyć je.  |
|
|
 |
Wysłany: 20.04.2004, 09:24:19 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fago napisał: |
Widze konik,teosik,sgn nie znacie sie na kunszcie tej gry jaką jest Call of duty multiplayer
|
Fago jakbyś zauważył to nie wiem czy sie bym nie znał na tym, bo jakbys uważnie przeczytał to napisałem, że jeszcze nie grałem w MP w CoD więc jakbym zagrał to moze by mi sie spodobało. Ciekawe czy zresztą taki good w to jestes moze kiedys wpadne to sie zmierzymy, ale wątpie bo troche drogo... A nawet jakbyśmy grali to byłbym początkującym... może będe miał kiedyś możliwość zagrania na MP w CoD.... Pożyjemy zobaczymy. HYHYHY
Kiedyś fago pewnie zagramy. Z wielką chęcią zagram.
|
|
|
|
|
 |
Wysłany: 20.04.2004, 11:06:05 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hehehe widze, że chłopcy zaczeli się ostro tłumaczyć
A to za drogo, a to początkujący, a to nie grałem...
Poprostu no comments! |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 20.04.2004, 15:40:28 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sgn skoro wcześniej napisałeś ,że SP jest lepszy niż w MP to po chu... takie pier..... o dupie maryny ,a pozatym w twoim imieniu napisał Teosik
teosik napisał: |
ty człowieku nie czajisz o co chodzi my mówimy że SINGIEL w CALLU jest genialny a że nam sie zbytnio nie podoba multiplayer to nasza sprawa. |
więc wziołem pod uwage iż grałeś w MP.Teosik widze ty nadal nie rozumiesz co napisałem iż błyskotliwość to taka metafora jeśli nie wiesz co to jest zajrzyj do słownika:)skoro sie tak czepiasz |
|
|
 |
Wysłany: 21.04.2004, 17:48:06 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
wiem co to jest metafora fago. Ja sie nie tłumacze ja tylko napisałem że w cafe jest zadrogo bo nie będe płacił 4 zł za godzine  |
|
|
 |
Wysłany: 21.04.2004, 17:53:04 |
|
|
kornik |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Toes ma racje popieram go ze jest za drogo no ale taniej na 100 % nie bedzie.A Szkoda. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 21.04.2004, 18:00:50 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Na ta 1h mogli byście sie skusić wystarczy ,że nie bedziecie wydawać na bułki słodkie w szkole i lizaki |
|
|
 |
Wysłany: 21.04.2004, 18:02:18 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie wydaje kasy na lizaki
Prosze Nie pisac bezsesownych postów - MODERATOR
Admin
To ma być post? Chyba w tym kierunku forum nie zmierza! Takie sprawy mozecie sobie załatwiać na PW lub GG |
|
|
 |
Wysłany: 13.05.2004, 21:06:07 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Stałem sie jednym z 20000 pierwszych szczęśliwców którzy dostali orginalnego calla za friko od tepsy. I teraz jade w cala na necie i musze wam wszystkim powiedzieć że jest 10 razy lepsze niż q3. To nie jest taka po prostu nawalanka zeby leciec z bazuka na oślep tu trzeba strategi ci którzy tak robią giną jako pierwsi. W tej grze trzeba pomyśleć. I wogóle klimat odgłosy walki. Także więcej osób wchodzi na serwa i jest o wiele ciekawiej. Dość dużo grałem w q3, ale call jest po prostu LEPSZY |
|
_________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
 |
Wysłany: 13.05.2004, 21:38:04 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Oto panie pierwszy NAWRÓCONY!
Takie batalie słowne przeprowadzane w tym temacie odnośnie Q3 a COD a jednak, zagorzały przedstawiciel Q3 stwierdził wyższość Call of Duty
I o to chodzi!
Call of Duty górą!
To nie jest giera na 5 czy 10 minut, ją poprostu trzeba poczuć, a poczujesz tylko w sieci grając z innymi graczami.
PS.
Daj kiedyś znać na GG Meier kiedy będziesz wchodził na serwer to zagramy razem.
----=== Zaraz zaczynamy ===---- |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 13.05.2004, 21:41:15 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Meier czyz nie myliłem sie że q3 to nie jest to samo co CoD to jest to czego trzeba poządnemu obywatelowi a wiec życze każdemu z 20000 szcześliwców wielu fragów  |
|
|
 |
Wysłany: 27.05.2004, 12:38:44 |
|
|
teosik |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
czy nie sądzicie że troszeczke zboczyliśmy z tematu bo temat jest Q3 vs CS(lanParty) a my sie kłucimy czy lepszy jest call czy q3 . I zna ktoś miejsce gdzie można zrobić tego Lan4fan ? |
|
|
 |
| |