|
|
|
Wysłany: 20.04.2004, 16:37:57 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
W zwiazku nadejściem wiosny młodzież np. zamiast iść do szkoły woli "walić gazz" i tu wyszedłem z inicjatywa jakie to nasza młodzierz i nie tylko wybiera miejsca do konsumpcji trunków ówcześniej opisanych temacie "Co sie pije w zelowie"
Czekam na wasze wypowiedzi a może kiedyś was odwiedze yhyhyh
P.s Zawsze byłem zwolennikiem wypadów w teren  |
|
|
 |
Wysłany: 27.04.2004, 06:52:47 |
|
|
Koefe |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
My zakopujemy ćwiartkę spirytusu pod Strzyżewicami i miesiąc później jedziemy wypić  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 27.04.2004, 07:31:17 |
|
|
Meier |
Ostry |
 |

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fago nie sądze żeby ci ktoś powiedział gdzie pije w jakich miejscach ponieważ od razu by sie tam zlatywało dużo osób. A przecież podczas tak niesamowicie fascynującego zajęcia ważny jest spokój. A gdy ktoś sie cały czas kręci w tą i spowrotem to nie jest juz to. I wtedy picie mija sie z celem.
PS. Ale najlepiej w jakichś pubach:))  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 28.04.2004, 20:44:19 |
|
|
Fago |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Meier szkoda że nikt nie powie gdzie spożywa sobie trunki ,fakt że nie ma to jak spokuj i cisza, ale można by uchylić rąbka tajemnicy i napisać chociaż stare miejscówki |
|
|
 |
Wysłany: 29.04.2004, 18:08:28 |
|
|
a |
Zbanowany |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Najlepiej to pujść do Mierzyka:]
Prosze pisać bardziej rozwiniete posty - MODERATOR |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 10.09.2004, 10:33:19 |
|
|
tadek |
Miętki |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
nie ma to jak Zelowski kwas a najlepiej pije sie w szklonym klozecie tylko trzeba uważać na konfidentów którzy jak cie tylko zobacza to zaraz biegna do dyrektora i szpicluja takich to najlepiej na szubienice bo na hak pod żebra zasługuja tylko dobzi rozbojnicy którzy maja napoj i dziela sie z innymi a dyrektorzy ich wieszają ale tylko w obowiazkach ucznia ale nie taki dibeł straszny jak go widza pijanego |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 11.04.2005, 17:53:54 |
|
|
bkb |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
tadek napisał: |
nie ma to jak Zelowski kwas a najlepiej pije sie w szklonym klozecie tylko trzeba uważać na konfidentów którzy jak cie tylko zobacza to zaraz biegna do dyrektora i |
Na kwasie trudno z prądem aby wodę na herbatkę zagotować no ale po ciasteczka do biedronki blisko:]
W klozecie:/ jak kto woli ale nie ma tam stolika i ciasteczka wchodzą nieapetycznie, ale jak wspomiałem, jak kto woli:] |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 15.01.2008, 11:39:49 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
 |
Wysłany: 15.01.2008, 13:30:10 |
|
|
pawcio |
Twardniejący |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
nie no spadłem z fotela ;P: P hahh....
co od tematu to nie chodzę na ,,trunki" itp .... ale nieraz dal zasady idę się po prostu przejść na zelowską ,,Saharę" albo gdzieś połazić po lasach....cisza,spokój....i tyle dokładniej nie powiem bo to tajemnica  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 15.01.2008, 20:43:08 |
|
|
Illid@n |
Miętki |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fago napisał: |
W zwiazku nadejściem wiosny młodzież np. zamiast iść do szkoły woli "walić gazz" i tu wyszedłem z inicjatywa jakie to nasza młodzierz i nie tylko wybiera miejsca do konsumpcji trunków ówcześniej opisanych temacie "Co sie pije w zelowie"
Czekam na wasze wypowiedzi a może kiedyś was odwiedze yhyhyh
P.s Zawsze byłem zwolennikiem wypadów w teren  |
Nie jestem humanistą, ale dobrze wygląda jak post jest bez błędów ortograficznych! |
|
|
|
|
 |
| |