|
|
|
Wysłany: 29.09.2006, 22:13:47 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wow, kto by pomyślał?! Świetnie, tak trzymać! Gratulacje! :) |
|
|
|
Wysłany: 30.09.2006, 11:56:08 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No i wywiad sie ukazał. Dziękuję za wszelkei ciepłe słowa.Oczywiście nie ustrzegł sie on błedów,on znaczy sie wywiad, Redrum napisane ze spacją to już prawie norma wśród dziennikarzy, ale poza tym ok. Co prawda mikrofon jeden zepsułem, ale nie pojemnościowy tylko zwyczajny, a pojemnościowym ciesze sie dopiero 5 dzień.A zycie toczy sie dalej...zobaczymy...A co do niby uczucia, że jakoś taki urwany jest, to wiesz Danon to frag. 40 minutowej rozmowy i zrozumiałem,że nie wszystko by sie zmieściło... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 30.09.2006, 12:51:22 |
|
|
maystero |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tylko nie mogę sobie wyobrazić jak to możliwe jak się może mikrofon spalić... ja rozumie że zapałki, zapalniczka.... od gadania? Tam musiałby się niezły prąd wyidukować żeby się spaliło
Ale się już nie czepiam, i oczywiście gratulacje. |
|
_________________ Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda potrzebuje więcej czasu.
|
|
|
|
|
Wysłany: 30.09.2006, 20:50:01 |
|
|
romek |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ano tak Kryształ, jako człowiek z drugiej strony mikrofonu (albo raczej dyktafonu), tak to jest z materiałami prasowymi, że się je traktuje jak mięcho...
Jak się nie mieści w rubryczkę, bo ktoś większe reklamy na stronę wykupił albo loyaut ogranicza, to się tnie i wyrzuca. A czcionki też nie można zmniejszać zbytnio.
Stąd wiele atykułów prasowych dziwnie się urywa...
I to nie tyle wina dziennikarzy ile redaktorów. Ale mimo wszystko gratuluję, to zawsze miło przeczytać swoje nazwisko w gazecie, zwłaszcza w pozytywnym kontekście. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17.10.2007, 07:20:57 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam! Cóż stało sie. Opuściłem swój przytulny pokój i przeniosłem się do miasta Łodzi, przechodząc pozytywnie casting na prezentera w Studenckim Radiu "ŻAK". Chętnych było ponad 150 osób , więc wierzcie mi na słowo , że było naprawdę trudno. Udało mi się trafić od razu pod skrzydła szefa muzycznego, więc mam teraz dobrą "opiekę". A właśnie przed chwilą można było mnie usłyszeć w moim pierwszym wejściu, naturalnie z odtworzenia, bowiem taki jest regulamin, by młody prezenter zaczynał od kącików nagrywanych wcześniej. Przy dobrym wietrze, może za jakieś 3 tyg. będę już wspólnie z innym prezenterem prowadził poranny program w środy.
Po 3 latach dopiąłem swego W końcu stacja FM Trzymajcie kciuki! Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Wysłany: 17.10.2007, 11:40:09 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Congratulation
Obserwowałem Twoje poczynania z ŻAK'iem po opisach na gg i stało się jeszcze raz brawa
Dla chcących posłuchać on-line radia: www.zak.lodz.pl
Daj znać kiedy będziesz nadawał w eterze |
|
|
|
|
|
Wysłany: 19.10.2007, 13:33:25 |
|
|
Tommy |
Plastyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mega wielkie gratsy!
ja we wrocku tez chętnie posłucham rodaka z zelowa - daj znać na forum, jaką masz ramowkę. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 07.11.2007, 22:18:32 |
|
|
n0x |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_________________ nie nawidze przekupstwa w zelowie i korupcji a także CIEBIE Władziu bo to my mamy dbać o bezpieczeństwo na drogach |
|
|
|
|
Wysłany: 08.07.2008, 17:22:46 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I tak oto po różnych życiowych perypetiach, ponownie zawitałem d o łódzkiej rozgłośni radia ŻAK. drugie podejscie wyszło znacznie lepiej i dlatego moja półgodzinna audycja bedzie miała swoją premierę w piatek ok 17.30. Ja niestety nie uslysze tego , bo będę w Węgorzewie, ale Wam polecam, oczywiści za pomocą neta, chyba ze ktoś blisko Łodzi mieszka... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 02.04.2011, 18:39:08 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
|
|