|
|
|
Wysłany: 10.06.2006, 18:23:52 |
|
|
romek |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hehe
Noi było jak zwykle,
na szczęście spędziłem wczorajszy wieczór siedząc w swoim pokoju i oglądając film. Niestety wrzaski z salonu moich znajomych nie pozwoliły mi nie wiedzieć co się dzieje na ekranie.
Tak czy owak najbliższe tygodnie upłyną mi pod znakiem tenisa a nie piłki nożnej. Już 17 czerwca eliminacje w Rehampton a potem od 26 zawody na Wimbledonie.
Postaram się wrzucić jakieś fajne foty na forum... |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 11.06.2006, 10:16:14 |
|
|
ANVA |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Danon jaki bilet? Na nogach do domu! ! Może wtedy czegoś się nauczą Przecierz oni bali się piłki i własnych cieni  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 12.06.2006, 16:01:28 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
świetny banner i jakże na czasie, Danon
p.s. ale nie jest to znak zastrzeżony? nie trzeba tam dopisać Fifa World Cup Germany 2006? |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 12.06.2006, 17:08:21 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
zgrzewa napisał: |
p.s. ale nie jest to znak zastrzeżony? nie trzeba tam dopisać Fifa World Cup Germany 2006? |
Może masz i rację, aby pozostawić podpis, ale myślę że chyba wszyscy więdzą o co chodzi i do czego to nawiązuje
Gdy mundial się skończy, zniknie też i mundialowy top. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 12.06.2006, 19:19:46 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
tak od razu zniknie?? a moze tak bys zrobil kiedys jakas galerie na forum ubieglych banerow? masz sie czym pochwalic, i byloby co ogladac.
a poza tym wlasnie wrocilam ze rynku starego miasta w pradze, gdzie przy dwoch telebimach setki kibicow (a nawet tysiace, wg jednego portalu internetowego, ale chyba przesadzili) skandowalo "cesi, do toho!!" albo "kdo neskace neni cech, hop hop hop!!". radosc po kazdym z trzech goli dla czeskiej reprezentacji byla tak ogromna i glosna, ze wrocilam do domu z bolem wszystkiego po skakaniu, klaskaniu i radosnym krzyczeniu. dopiero co wyleczylam sie z anginy (ktorej nabawilam sie bedac w mroznej polsce), to znow mnie gardlo boli
oto fotka w trakcie przerwy miedzy polowami. niezbyt udana, bo nie jestem stosunkowo wysoka, a na wieze nie chcialo mi sie wczlapywac
p.s. ciesze sie, ze chociaz czesi mnie nie zawiedli.. :/
p.p.s. kto jeszcze nie wie: czesi - usa: 3:0 |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 12.06.2006, 19:48:21 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No trzeba będzie zmienić top jak skończą się mistrzostwa. A czy zrobię galerię wszystkich dotychczasowych topików to zobaczymy :]
Co do meczu Czechy-USA to niestety nie mam polsatu i nie oglądałem, przez chwilę tylko jak byłem w pracy. Ale to zupełnie inna piłka niż naszych paproków. Zupełnie inaczej odbieralibyśmy te mistrzostwa gdyby Polska grała w ten sposób lub poprostu coś wygrywała grając nieudolnie ehh...
No cóż zobaczymy co pokażą w środę.
PS. Świetny klimat tam miałaś, też chciałbym mieć taki powód do radości |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 13.06.2006, 11:58:20 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mam pytanie: odbyła się ta impreza przy telebimie za 5 zł? Bo o ile dobrze pamiętam, to chyba deszcz padał. Jak ktoś był, to niech da znać jak było :) |
|
|
 |
Wysłany: 16.06.2006, 13:09:11 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
...mamma mia zielona pietruszka! Niestety przyszło nam znów grać o to warzywko i dowidzenia już za 4 lata :/
Wiecie z kim spotkają się Polscy piłkarze po wyjściu z grupy?
- Z kibicami na Okęciu  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 16.06.2006, 15:02:02 |
|
|
maystero |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Danon napisał: |
Wiecie z kim spotkają się Polscy piłkarze po wyjściu z grupy?
- Z kibicami na Okęciu  |
albo lepiej pseudokibice, może jak im wpier.... to może na przyszłośc lepeij by grali. |
|
_________________ Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda potrzebuje więcej czasu.
 |
|
|
|
 |
Wysłany: 16.06.2006, 15:38:30 |
|
|
star-aga |
Plastyczny |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
zgadzam się z maystero, ale to janas powinnien dostac bo to jego wina z nie piłkarzy  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 17.06.2006, 15:26:24 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ciekawe Aga czy to jest Twoje wlasne zdanie czy zaslyszane w tv, radiu czy gazecie... bo jesli masz wlasne zdanie to moze sie szerzej wypowiedz na ten temat... uzywajac konkretnych argumentów zeby sadzic kogos ze jest winny... ze to jest TYLKO jego wina.... |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
 |
| |