|
|
|
Wysłany: 29.09.2005, 16:44:41 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Widze, że uczniowie nie chcą się niestety udzielać na naszym forum a szkoda, można by rozkręcić dział szkolny. Mimo wszystko zapraszam licealistów, gimnazjalistów i resztę uczniów.
Znalazłem dziś interesujące forum uczniowskie, może znajdziecie tam coś ciekawego dla siebie:
www.ufd.pl |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 30.09.2005, 20:06:20 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Danon napisał: |
Widze, że uczniowie nie chcą się niestety udzielać na naszym forum a szkoda, |
Niestety to prawda, ja osobiscie planowalem zalozyc forum na stronie szkolnej lecz na razie mozliwości serwera nie pozwalaja mi na to, co widać po szybkości jego chodzenia. (niestety jest zalatwiony jak prawie wszystko w Polsce "po znajomości" a wyższe sfery niechcą myslec o lepszym, ale płatnym serwerze z większymi możliwościami. No cóż, pożyjemy zobaczymy, ale wątpie żeby sie cos zmieniło)
Patrząc po księdze gosci miałbym troche roboty bo bluzgi by szły i zawsze dyro mogłby sie przyczepic. A i czasami zawartość "merytoryczna" wpisu mnie powala.
Po za tym jeszcze zbyt małą liczba uczniów w zelowie posiada staly dostep do internetu (chociaż jest juz oferowany w naszym miescie drogą bezprzewodową). Może w niedługim czasie sie to zmieni.
Forum uczniowskie mogło by być tylko jest jeszcze jedno pytanie
"Czy by było aktywnie prowadzone" zarów ze strony moderarów i uzytkowników. (w tym zdaniu nie ma żadnej aluzji do obecnych moderatrów)
|
|
|
|
|
 |
| |