Wysłany: 01.05.2005, 15:18:10 |
|
|
kornik |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Masz źródła informacji:
- Internet
- TV (mówili na tvp 2 jakieś pare dni temu po 23:00 jakoś zaraz po śmierci papieża mówili o tej przepowiedni o Nostradamusa)
- Radio |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 01.05.2005, 16:32:16 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
kornik napisał: |
Bo wiesz jakoś ta sprawa jest nagłosniona kiedyś tak nie było a teraz jest to nagośnione... |
kornik napisał: |
- Internet
- TV (mówili na tvp 2 jakieś pare dni temu po 23:00 jakoś zaraz po śmierci papieża mówili o tej przepowiedni o Nostradamusa)
- Radio |
Po pierwsze, to w internecie jest tego całe mnóstwo. Nawet na gg mi o tym pisali, ale oczywiście to olałem, bo to był łańcuszek... W internecie możesz napisać wszystko, umieścić to gdzieś na jakiejś www albo forum, i już ludzie mogą się tego przestraszyć. Żeby coś uznać za nagłaśniane w internecie, to muszą o tym pisać wielkie portale internetowe, typu onet, interia itp. Bo powiedz, widziałeś tą przepowiednie na jakiejś znanej stronie? Bo z tych linków, które podałeś, to są same forum...
Po drugie, przepowiednia Nostradamusa to nie ta sama przepowiednia, o której teraz mówimy. Niby mają one coś wspólnego... Ale tak naprawdę to o Nostradamusie już mówili wieki temu! Ile to razy się słyszało, że Nostradamus to, Nostradamus tamto... A to jest zupełnie inna przepowiednia, która częściowo do niej nawiązuje. Więc nie możesz mówić, że jeżeli mówili o Nostradamusie, to mówili od razu o przemagnesowaniu biegunów Ziemi, bo to nie prawda.
No i po trzecie, radio. Że znalazłeś audycję w necie, to nie znaczy, że trąbili o tym na wszystkich stacjach w Polsce. To była audycja z radia Tok FM, nie mówie, bo była dosyć ciekawa. Ale jakoś ja nie słyszałem na żadnej innej stacji, żeby coś o tym wspominali. |
|
|
 |
Wysłany: 04.05.2005, 11:46:00 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
A ja mam pytanie do Kornika: wiesz to wszystko o czym pisałeś, wierzysz w to połowicznie, i co robisz z ta wiedzą.
Masz 6,5 lat życia przed sobą (teoretycznie) i co planujesz w tym czasie zrobić, jak je przeżyć i jak się przygotować na zagładę |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
Wysłany: 04.05.2005, 13:45:34 |
|
|
kornik |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wiesz jeszcze nic tylko narazie napisałem to na forum. Wiecie jak to bedzie sie stawalo i zobacze czarnego papieża to uciekam do Afryki bo tam podobno bedzie najbezpiecznej , albo na Marsa a zrezta wtedy to każdy bedzie uciekał i co tu dużo pisać...
Półwieże wersje naukowo wyjaśnioną czyli zagłada 2012 rok. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 04.05.2005, 14:05:16 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
... kto by się tym przejmował kornik, może to i prawda, może to i bajka...
Napewno słyszałeś o tym że miał być koniec świata z początkiem nowego millenium... i co...? I NIC.
Ja napewno tym się przejmować nie będę, ale pogadać se zawsze można  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 07.06.2005, 18:58:08 |
|
|
kornik |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Przepowiedna Melchiasza sprawdza się
To wszytko tłumaczy... To jest herb Ratzingera. I co będzie dalej..?
Zwrócicie uwagę ze jest Murzyn po lewej strone...
Źródło |
|
Ostatnio zmieniony przez kornik dnia 08.06.2005, 05:56:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wysłany: 07.06.2005, 19:28:19 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kornik kiedy do Afryki się wybierasz?? bo może zdążysz nam jakieś fajne fotki z safari tutaj dorzucić ..., że o marsie nie wspomnę... |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
|