|
|
|
Wysłany: 18.04.2005, 05:36:42 |
|
|
Marcin_Belchatow |
Miętki |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Szukałem na mapie ale niema takiej nazwy miejscowości to jest chyba nazwa własna prawda moglibyście mi powiedziec gdzie leżą ,jak np dojechać z Bełchatów ,byłbym bardzo wdzięczny wszystkim .A i czy wstęp jest tam wolny??Wielkie dzięki.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 18.04.2005, 09:13:20 |
|
|
bkb |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jak jedziesz od strony Bełchatowa do Zelowa do w Łobudzicach (prze kościołem) musisz skręcić w prawo. Potem jedziesz prosto i jest taki rozjazd mały to skręcasz w lewo. Następnie cały czas prosto i po lewej stronie są PATYKI. Zobaczysz na pewno plażę więc będziesz wiedział że to tu. Tylko w czasie wakacji płaci się za wiad samochodem (3zł), za namiot (doba 5 zł). |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 18.04.2005, 09:48:11 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Na mapie masz stanicę harcerską (prawy dolny róg mapy, dla przypomnienia: http://www.zelow.pl/mapa.jpg ). Idąc dalej, za stanicę, dojdziesz na patyki... :) Proste, co nie? A jeżeli nie wiesz którędy dojechać na stanicę, to jadąc z Bełchatowa, musisz skręcić w prawo za stacją benzynową a potem cały czas prosto. Mówie tu o innej drodze niż napisał bkb, żeby nie było nieporozumień. Tylko w moim przypadku auto musiałbyś zostawić przy stanicy i od niej iść kawałek na nogach. Ale przynajmniej nie trzeba latem płacić 3 zł... ;) |
|
|
 |
Wysłany: 18.04.2005, 11:35:09 |
|
|
Marcin_Belchatow |
Miętki |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ej dzięki chłopaki a sie chciałem spytać czy teraz sobie mozna tam pojechać
np. rowerem sobie,szkoda że nie ma MZK na patyki Confused sprawdzałem i od nas nie jedzie.Ale głownie to chciałem sie spytać czy mozna tam wejść np teraz czy nie ma zakazu |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 18.04.2005, 12:05:20 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Możesz wjeżdzać i wchodzić o każdej porze dnia, w dzień czy w nocy. Nikt nie pilnuje ani nie stróżuje, bo praktycznie nie ma czego. Jedynie w okresie wakacji tj chłopaki pisali są szlabany i trzeba płacić za wjazd, ale to też tylko w ciągu dnia. Więc nie ma problemu, wjeżdzaj kiedy chcesz. Można robić ogniska, latem pograć w siatkę plażową, jest most (ale raczej spać się pod nim się nie da ), jest tama (można postać i popatrzeć, niektórzy nawet skaczą z niej do wody), czyli jest co robić. Wieczorami często to miejsce odwiedza policja... i dobrze. |
|
|
|
|
 |
Gdzie są Patyki dokładnie jakby się chcia
|
 |
 |