|
|
|
Wysłany: 10.04.2005, 07:55:32 |
|
|
bkb |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Danon napisał: |
Widzę bkb że się bardzo zbulwersowałeś tą sprawą... wyluzuj... : |
.....hmm, zbulwersowałem, raczej zaniepokoiłem że niektórzy ludzie przekładają prawdziwą wiarę i sięgają niechrześcijajńskich metod wyznania jej, ale po co? Aby zaistnieć i pokazać się?
Danon napisał: |
bo Ci włosy na plecach zaczną rosnąć i wystawać zza koszulki  |
.... sam to wymyśliłeś? Bez komentarza dalszego. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 10.04.2005, 13:35:16 |
|
|
MalyMike |
Stojąc leżał |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Tak czytam tą konwersacje pomiędzy Danonem i bkb i zastanawiam się po co tem hałas. Każdy z nas ma swój rozum i żegna Jana Pawla w sposób jaki mu się wydaje jak najbardziej odpowiedni. Ja osobiscie gdy dowiedziałem się że Papież odszedl pojechałem do Częstochowy gdyż uznalem że jest to najbardziej odpowiednie miejsce dla uczczenie jego pamięci, także w dniu pogrzebu byłem na Jasnej Górze.Nie wiem czemu tak zrobiłem i nawet się nie zastanawiam.Wiele osób napewno stwierdzi że było to głupie zachowanie ale to jest ich sprawa. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 10.04.2005, 17:22:57 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Na pewno znajdą się i tacy, którzy stwierdzą, że to było głupie. Ja jednak myślę, że to jednak święte miejsce i to zupełnie co innego jest jechać na Jasną Górę niż pod muzeum! |
|
|
 |
Wysłany: 10.04.2005, 18:01:12 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
[mwl] napisał: |
Ale wydaje mi się, że czasem niektórzy przesadzają. Tak jak na przykład z łańcuszkami na gadu-gadu! Że niby co, że nie wyśle łańcuszka dalej, to nie mam szacunku dla Papieża, że mi na Nim nie zależy? |
dokładnie. w ogóle wszystkie łańcuszki szczęścia są bezsensowne i zabobonne. I łączyć coś takiego ze śmiercią Jana Pawła II? :/ |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 10.04.2005, 18:03:38 |
|
|
bkb |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No właśnie mwl.
Co innego pojechać na Jasną Górę czy pójść do kościoła a co innego składać kwiaty pod muzeum czy ulicy i tu o to chodzi.
A o tych łańcuszkach na gg czy przez sms do wogóle już nie gadam bo to chore jest. Niektórzy wogóle się nie zastanowią i wyślą to dalej, ale po co. (stop zabobonom) |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 10.04.2005, 20:31:25 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Zgadzam się z tym, że te łańcuszki na gg są chore. Jak ktoś chce to się pomodli za papieża albo gdzieś pójdzie a te łańcuszki to żerowanie na śmierci papieża i niepotrzebne śmieci............. |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
 |
| |