|
|
|
Wysłany: 04.02.2005, 11:47:30 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witamw kolejnym temacie. dziś na pisze Wam jak to zostawiłem rower w stojaku i juz go nie zobaczyłem. Skradziono mi rower mój jedyny śrdek transportu, według Policji rowery giną w Zelowie przeważnie w środy ( uważajcie w te dni:), a zz dazra się to stosunkowo często. Moje prywatne śledztwo wykazało że tym co położył rękę na "nie swoim" był pan spod sklepu, który nie maił na kolejna flaszkę więc wpadł na pomysł , że ładny rower w stojaku stoi i sobie go pożyczył, szkoda że na zawsze. To nic pewnego ale własnie tak wróble ćwierkają na Rynku:)
Pilnujcie zatem swoich "maszyn" szczgólnie w Dzień Dyszla, bo choć jesteśmy stolicą rowerów , polskim Pekinem to także i tu rozwija się" gangsterka" na ten towar.
P.S.
Jeśli zobaczycie gdzieś pędzący żołto-rdzawy góral, dajcie znać.Miejcie oczy szeroko otwarte:)
pozdrawiam i czekam na Wasze zdania. Cześć.
(fak i czym ja teraz... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 04.02.2005, 16:27:08 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niestety Kryształ to już u nas nie nowość, że giną nam rowery , dobrze chociaż że samochodów nie kradną choć zdarzają się przypadki, całe szczęście rzadko.
Napewno nie pozostaniesz sam pośród tych którym znikneły rowery - taka nasza brutalna rzeczywistość Ciekaw jestem gdzie te rowery trafiają, bo napewno nikt nie wyjedzie takim na Zelów... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 14.02.2005, 18:28:09 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm...Zdarzają się i takie przypadki, w których rowery giną z własnych podwórek i do tego przez własnych sąsiadów ! To jest dopiero bezczelność. Pozdrowienia dla wszystkich poszkodowanych i poszukujących swoich dwóch kółek. |
|
_________________ Sprawiedliwa wolność jest tylko halucynacją
Czekającą na krawędzi odległego horyzontu
A my wszyscy jesteśmy obcymi w globalnej iluzji
Pragnącymi i potrzebującymi niemożliwego nieba |
|
|
|
|
Wysłany: 17.02.2005, 11:05:51 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryształ a może powinieneś zgłosić fakt kradzieży roweru na policje?? Może znaleźliby twój rower?? Spróbować można, zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomoże |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
|
Wysłany: 18.02.2005, 13:20:59 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcrawler napisał: |
Kryształ a może powinieneś zgłosić fakt kradzieży roweru na policje?? Może znaleźliby twój rower?? Spróbować można, zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomoże |
Odpowiadam. na Policji byłem 10 minut po kradziezy patrole wysłane w miasto nic nie zauważyły Rower juz w którejs komórce pewnie zmieniał kolor. A poza tym pan zza iurka zapytał mnie i powiedział:"A moze wiesz któ mógłby to zrobić? Nie bój się to niczym nie grozi' Aż mi sie włos na głowie zjeżył. Ze niby ja mam wiedziec. tak to juz jest z Policją, trzeba donich z adresem złodzieja pójśc to go złapią i to nie na pewno....Ehhh.... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 18.02.2005, 14:48:50 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No niestety w twoim przypadku policja zawiodła. Szkoda tylko, że policja jest taka jaka jest. Chyba zacznę też pilnować swojego roweru....... |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
|
Wysłany: 08.03.2005, 10:29:35 |
|
|
Hiv |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mnie kilka lat temu też ukradli spod 1 na Płockim. Chwilke tylko stał. Potem kumplowi który mieszka właśnie w jedynce. Tam na 100% mieszka koleś który się w to bawi! Widzialem go kiedys na moim rowerku... Głupi byłem, że mu w szprychy czegoś nie wsadziłem... A policja sobie nic z tego nie zrobiła... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 16.04.2005, 12:42:49 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryształ... pewnie swój rower zapiołeś podobnie jak ten he he he...
|
|
|
|
|
|
| |