Czy chczesz, żeby w Zelowie otworzyli pizzerie? |
TAK! |
|
93% |
[ 40 ] |
Nie... :[ |
|
6% |
[ 3 ] |
|
Wszystkich Głosów : 43 |
|
Wysłany: 15.09.2004, 14:46:56 |
|
|
kornik |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sgn napisał: |
coś czuje, że w tym roku bedzie na pewno jakaś, bądźmy dobrej nadzieji. |
A ja nie mysle ze nic w tym roku nie bedzie ale kto wie za pare lat parenascie to moze cos bedzie |
|
|
|
|
|
Wysłany: 16.09.2004, 21:39:14 |
|
|
Hiv |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 20.09.2004, 11:43:38 |
|
|
piotrk |
Miętki |
|
|
|
Register IP: |
|
|
|
|
|
|
|
hmmm mówicie tu o pizzy - dla mnie najlepsza pizza jaką jadłem w polsce (a jadłem chyba w ponad 50 miejscach w całej polsce) to w Fenix'ie w Bełchatowie - gdzie notabene doskonale widzą kim jestem / ile u nich kasy zostawiam / i jak do mnie dojechać do domu.
ale nic nie moze się rownać z pizzami jakie jadałem we włoszech - tam najmniejsza pizza jest wielkosci familijnej w fenixie (w którym to tez mają przyzwoite rozmiary) a kosztuje ok 8-10 zł na polskie i jeszcze do teko @l koli z lodem i wielka micha chipsów za free.... jak jedliśmy "big'a pizze" tam to sie w 8 osób tak napchaliśmy jak nie wiem pozatym gdzi indziej nie we włoszech miłość do pizzy jest wyssana z mlekiem matki
kurde chyba za rok znowu pojade do włoch |
|
|
|
|
|
Wysłany: 21.09.2004, 11:26:57 |
|
|
[mwl] |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hihi, o tym która pizzeria jest lepsza można się kłucić w nieskończoność. Ważne, żeby była! Może ktoś ma jakiegoś znajomego, który ma wtyki w Zelowie? Podsunął by może temat pizzeri komu trzeba i można by co tydziań chodzić na familijną z piwkiem... :] Albo można by było złożyć jakąś petycję do burmistrza, chociaż to mało prawdopodobne, żeby coś wtedy ruszyło. Przemyślcie to! |
|
|
|
Wysłany: 30.09.2004, 12:36:53 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zamówiłam ostatnio na imperezę urodzinową pizze z Fenixa. (Tylko z Fenixa zamawiam... czyżby kryptoreklama?...niee )
Przywiózł Szef, więc zaczynamy z dziewczynami rozmowę, czy przypadkiem w Zelowie, ten tego, Fenix, ten tego. No i się okazało, że niestety nie, bo już podobno w Bełchatowie musieli zamknąć nawet jedną (czy tam ileś - nie wiem dokładnie) pizzerię, bo kłopoty jakieś były, więc do Zelowa tym bardziej się nie wybiorą.
chlip chlip |
|
|
|
|
|
Wysłany: 30.09.2004, 14:53:02 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotrek a nie masz czasami telefonu do tej pizzeri we Włoszech? bo jak sa takiej olbrzymiej wielkości to można by spróbowac ;D ciekawe tylko ile dowóz do Polski |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
|
Wysłany: 03.10.2004, 19:39:06 |
|
|
Koefe |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może trochę odskakuję od tematu, ale czy nie wiecie może co ma powstać w tym świeżo szykowanym budynku przy rynku (obok księgarni jelińskiego, prawie naprzciwko biblioteki). Mam nadzieje, że rozumiecie o który mi chodzi... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 05.10.2004, 18:34:32 |
|
|
Popek |
Miętki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zelowiak zapomniałeś o tym żeby dowieźli ciepłą... |
|
_________________ Wszystko co się rusza jest piękne |
|
|
|
|
Wysłany: 09.10.2004, 11:53:27 |
|
|
MalyMike |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie chcę budzić zbytnich nadzieji ale ostatnimi czasy dotarła do mnie informacja że ma jednak powstać pizzeria w zelowie a dokładniej na kościuszki naprzeciwko banku pko tan gdzie kiedys był jakiś komis ale ile w tym prawdy to nie wiem |
|
_________________ wojsko-- bezsensowna strata czasu!! |
|
|
|
|
Wysłany: 15.10.2004, 18:22:01 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oby to była prawda. bo że tak powiem w barze forum na św. Anny nie ma takiej atmosferki jaką to powinna mieć pizzeria. Jeśli tak się stanie, to będzie super! |
|
|
|
|
|
Wysłany: 10.11.2004, 12:13:48 |
|
|
kryształ |
Twardziel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A więc tak słuchajcie. Z pizzeria w Zelowie to zły i głupi pomysł nie jest. Jednakże jak zauważył to ktoś takie przedsięwiecie trochę kosztuje, wynajęcie laokalu, a przedewszystkim kupno pieca oraz zatrudninie piekarza, jakby nie było musi byc w tym dobry, to wszystko skałda się na woiielki wydatek w kilkunastu tysiącach złotych.icon_mutny.gif Kiedyś w rozmowie z szefem Ś.P. Zyg Zaka poruszyliśmy ten temat( jakies 4 lata temu), ale kupno piedca przesrastało wówczas jego możliwości, a gdyby tak nie było juz od kiljku lat moglibyśmy cieszyć się świeżą i gorącą pizzą, nie tylko lekko ciepłą. Poza tym w Zelowie co jest nowe to szybko schodzi. Pizzerii nie było więc ryzykow padki jest małe, tym bardziej że to inwestycja w branżę gastronowmiczną, a ludzie jedli, jedzą i będą jeść. Sam chętnie w niedzielę zajrzałbym do takiej pizzeri, ale jak dotąd nikomu nie udało się jaej uruchomićicon_usmiech2.GIF Pogłoski o Fenixie w Zelowie nie nalezy lekceważyć , gdyż to najbliżej położona sieć koło Zelowa.
Jeśłi chodzi o jakość oferowanych usług, to jedłem Fenixa i Da grasso i napisze Wam tak: jak byście byli tak głodbni jak ja wtedy, to szczerze: mało by Was obchodziło z jakiej firmy...ważne że gorąca..z szynką...i z pieczarkami..ehh..hmm...tego się rozmyśłiłem.
PS
Naprzeciwko ul. Świętej Anny od strony ul. Żeromskiego, powstaje domek...Pizzeria?
Kto wie...
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Wysłany: 10.11.2004, 22:09:53 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja słyszałam, że w budynku na rogu Kościuszki i Wąskiej ma podobno być pizzeria. Oby!! |
|
|
|
|
|
Wysłany: 11.11.2004, 10:40:31 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kryształ napisał: |
Naprzeciwko ul. Świętej Anny od strony ul. Żeromskiego, powstaje domek...Pizzeria? |
Tak, też coś obiło mi się o uszy, że ma być tam pizzeria, ale czy to prawda... poczekamy, zobaczymy, ocenimy |
|
|
|
|
|
|