|
|
|
Wysłany: 24.09.2004, 14:58:50 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyłączenie przeglądania forum dla gości?
Do tej pory forum było dostępne (przeglądanie) dla każdego niezarejestrowanego... może czas to zmienić?
Mam propozycję aby wyłączyć przeglądanie for dla osób niezalogowanych, wymusiłoby to rejestracje na forum i tym samym zwiększyło liczbę forumowiczów
Co wy na to? |
|
|
|
|
|
Wysłany: 24.09.2004, 16:56:31 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja jestem za Tak jak już wspomniałeś zwiększy to liczbe rejestracji na forum. Z drugiej jednak strony nie liczy się ilość forumowiczów. Bo co z tego, że będzie bardzo dużo osób zarejestrowanych a nie będą nic pisać na forum. Chyba lepiej jest mieć mniej forumowiczów a za to takich, którzy będą się dużo udzielać |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
|
Wysłany: 24.09.2004, 18:12:31 |
|
|
piotrk |
Miętki |
|
|
|
Register IP: |
|
|
|
|
|
|
|
ja jestem przeciw bo przynajmniej 50% wogole oleje to forum bo nie będzie im sie chcialo rejestrować..... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 25.09.2004, 08:45:36 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja jestem przeciw... nie powinniśmy być grupą zamkniętą... Dzięki forum widać, że Zelów żyje też internetowo. I to jest też dobry powód na to, by odwiedzać nasze miasto, skoro tak czynnie włączamy się w życie miasta. I chciałabym też znać np. sugestie "outsiderów". |
|
|
|
|
|
Wysłany: 25.09.2004, 14:57:50 |
|
|
Estera Rogut |
Miętki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czasami są na forum takie nudy że nie chce się ich czytać.Ciekawi ludzie mają ciekawe rzeczy do powiedzenia(napisania).Jeśli kogoś zainteresuje udział w dyskusji to się wtedy zaloguje, a nie tylko dlatego by zobaczyć kto co pisze. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 26.09.2004, 12:27:10 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja również jestem zdania, że zamknięte Forum byłoby bardziej odpowiednie, niż takie, na które każdy może wejść..( często tylko po to, aby poprzeglądać sobie opinie użytkowników, nie mając zamiaru niczego skomentować )Choć patrząc z innej perspektywy...Możliwość przeglądania opinii innych umożliwia podjęcie decyzji o tym, czy dana osoba zdecyduje się na zarejstrowanie. Dlatego też ma to zarówno dobre, jak i złe strony. |
|
_________________ Sprawiedliwa wolność jest tylko halucynacją
Czekającą na krawędzi odległego horyzontu
A my wszyscy jesteśmy obcymi w globalnej iluzji
Pragnącymi i potrzebującymi niemożliwego nieba |
|
|
|
|
| |