|
|
|
Gdzie wybieracie sie na wakacje????????? |
Zelów |
|
50% |
[ 10 ] |
Po za Zelowem |
|
20% |
[ 4 ] |
Pożdżenice |
|
5% |
[ 1 ] |
Inne państwo |
|
15% |
[ 3 ] |
Gdzieś indziej jeszcze |
|
10% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 20 |
|
Wysłany: 22.06.2004, 17:19:30 |
|
|
sgn |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chcaiłbym się zapytać forumowiczów co zamierzają robić we w tego roczne wakacje? |
|
|
|
|
|
Wysłany: 22.06.2004, 17:25:50 |
|
|
Meier |
Ostry |
|
|
|
Register IP: |
|
|
|
|
|
|
|
Ja to nigdzie nie jade (no chyba że do pożdzenic czsami:P) ale przewżnie będziecie mnie mogli znaleźć na patykach;]. Albo u mnie w chacie bo napewno będize za groąco żeby z domu wychodzić. |
|
_________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
|
Wysłany: 22.06.2004, 17:44:59 |
|
|
Fago |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No ja niestety nie moge nigdzie się wybrać ponieważ praca nieumożliwia mi tego więc spędze je pewnie w okolicach zelowa , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i jakoś sobie zorganiuzuje te wakacje tak aby były ciekawe (a nie wątpię w swą inwencje twórczą do pomysłów ) .
Pozdro |
|
|
|
Wysłany: 22.06.2004, 17:52:38 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja miałam wyjechać za granicę, ale niestety tak się niefortunnie złożyło, że nie pojadę. Szkoda...Ale myśle, że na pewno nudno nie będzie. |
|
_________________ Sprawiedliwa wolność jest tylko halucynacją
Czekającą na krawędzi odległego horyzontu
A my wszyscy jesteśmy obcymi w globalnej iluzji
Pragnącymi i potrzebującymi niemożliwego nieba |
|
|
|
|
Wysłany: 22.06.2004, 19:35:43 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a jeśli wakacje spędzam w ZLW i poza? no bo właśnie ze mną tak jest |
|
|
|
|
|
Wysłany: 23.06.2004, 10:31:52 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaznaczyłem w ankiecie, że zostaje w Zelowie. Jade na obóz do Krynicy Górskiej (ale nie uznaję go za wyjazd) Chciałem jechać do Bukowiny Tatrzańskiej A to wszystko przez moich rodziców
Jednak dużą część wakacji spędze w Zelowie a dokładniej u kogos w garaży. Najpierw to bedzie BKB a później sie zobaczy kto jeszczel. Lecz na patykach będzie mnie można spotkać jak świruje na molo robiac salta i itp
Tylko żeby woda była ciepła |
|
|
|
|
|
Wysłany: 23.06.2004, 10:35:38 |
|
|
gośka |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja tam jade na połowe wakacji i sie cieszem..przynajmiej odpoczne sobie.....Choc w domu tez jest fajowo |
|
|
|
|
|
Wysłany: 23.06.2004, 10:36:08 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja wakacje spędzę głównie w Zelowie. Pojade też na parę dni do Orzysza (miejscowość na Mazurach). C4rtm4n byłem rok temu w Bukowinie Tatrzańskiej i było super. Niestety nie mogę już tam jechać (jestem za stary) ale warto jechać do Bukowiny chociażby dla samego jedzenia Pycha |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
|
Wysłany: 23.06.2004, 11:19:17 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NIe tylko jedzenie jest tam dobre ale i blisko do sklepu. Super widoki i do Zakopca też blisko. Tam jest za...ście. Nie można sie nudzić. Bo nad morzem to wyjdziesz na plaże i leżysz plackie. Fakt, że fajne pupcie isę kręcą, ale ja nie mam wyżeźbionego ciałka więc nici z takich znajomości. A wgórach to sie wychodzi rano i wraca wieczorem. I przez cały czas jest sie w drodze do ukochanego schroniska. ALe za to jakie widoki, zwierzątka możan czasem spotkać, typu, kozica, świstak, niedzwiedź(ale sam na sam to raczej nie chciałbym sie z nim spotkać ), czasem coś nad nami przeleci - jakis ptaszek typu: sokół, sowa itp. Ale uwaga na latajacy kupy . Nawet możan zobaczyć akcję ratowniczą (najlepiej nie naszą ale to nie jest takie. Zapewniam)
gdy byłem w bukowinie i wychodziliśmy z smoczej jaskini to za kilka chwil spotkaliśmy na drodze człowieka z zakrwawiona głową (lat około 55 lat)(najwyraźniej zasłabł, ale był nagazowany) i przewrócił sie na kamienistą drogę i rozciął sobie głowe. Mieliśmy dwóch kolegów którzy mieli 2 stopień ratownika i wraz z przewodnikiem próbowali go ratować. Zadzwoniono po helikopter i juz po 5 minutach było go słychać. Gdy zaczął sie zbliząć wszyscy ludzie co byli w pobliżo zaczeli sie zbiegać do polany gdzie lądował helikopter, znalazł sie tez koles postanowił filmować jak ratuja człowieka (ale ten człowiek był prawie żywy i prawdopodobnie juz umierał) i kumpel co go renimował prawie by znokałtował tego człowieka za jego postępowanie. powiedział do niego Czy podnieca pana jak ktoś umiera?a ten koleś zaczoł się buzyć i mało co ich by też musieli zawieść do szpitla.
Było to drugiego dnia pobytu w BT i przez następne 10 dni które tam byliśmy nie dowiedzieliśmy sie czy tem człowiek przeżył.
Jednak mimo takich nietypowych przygód warto tam jechać. naprawde
PS. Sorki za ortografi i gramatyke. ALe nie chciało mi siejuz tego sprawdzać. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 23.06.2004, 15:04:34 |
|
|
marta |
Plastyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coz ja bede zwiedzała polske a raczej nasze wojewodztwo łodzkie bo moje plany wiąża sie z zelowem na pierwszym miejscu potem sieradz moze sedziejowice łask i nie mam pojecia co jeszcze ale pewnie pojade sobie jeszcze w góry a potem moze nad morze:) wakacje trwaja dwa miesiace to jest ponad 60 dni ktore napewno dobrze sporzytkuje na relaks i zabawe:) |
|
_________________ To nie jest tak, ze nie masz szczescia - ono jest po prostu kulturalne i nie powtarza sie. |
|
|
|
|
Wysłany: 23.06.2004, 21:13:53 |
|
|
romek |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja na przełomie czerwca i lipca lecę na Cypr (okolice Pafos, wzgórze Afrodyty - dla zainteresowanych). Będą to odrobinę pracowite wakacje, ale za to roczne
Bawcie się dobrze w wakacje, bo nie ważne gdzie, ale z kim!! |
|
|
|
|
|
Wysłany: 24.06.2004, 10:36:24 |
|
|
MAVERICK |
Miętki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cZEŚĆ SIGON .
kAŻDY Z WAS WIE ŻE NAJLEPSZE WAKACJE SĄ PRZY KOMPUTERZE,TEGO NIE DA SIĘ ZAPRZECZYĆ.
JEST TO RÓWNIEŻ CZAS ŻEBY ODWIEDZIĆ RODZINE I PRZYJACIÓŁ.
pOZDRAWIAM CAŁA IC LO W ZELOWIE również SIGONA,SONGA,MEIERA i oczywiście CARTMANA oraz DANONA I PAWŁa S.(który napisał ten artykuł) |
|
|
|
|
|
Wysłany: 24.06.2004, 19:54:33 |
|
|
Meier |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAVERICK napisał: |
kAŻDY Z WAS WIE ŻE NAJLEPSZE WAKACJE SĄ PRZY KOMPUTERZE,TEGO NIE DA SIĘ ZAPRZECZYĆ.
|
A gówno prawda przy kompie to sobie można posiedzieć zawsze w rok szkolny i nie tylko. A wakacje to jest czas kiedy można zrobic coś specjalnego. np jakieś balangi trwające do rana. Wyjechać gdzieś z kumplami (aczkolwiek niekoniecznie z kumplami). Albo poświęcić więcej czasu dziewczynie. Największe zmarnowanie czasu to spędzenie wakacji przed kompem |
|
_________________ Idziemy Dalej Żeby Być Jak Najbliżej |
|
|
|
|
| |