|
|
|
Wysłany: 22.05.2004, 10:11:46 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Postanowiłem zabrać swój głos w sprawie zlotu forumowiczów w Zelowie. Jak najbardziej popieram ten pomysł. Trzeba postawić sobie pytania: kiedy ten zlot miałby się odbyć Gdzie miałby się odbyć Zwracam się do wszystkich forumowiczów zainteresowanych spotkaniem: Napiszcie swoje propozycje odnośnie tego zlotu (np. miejsce spotkania, data, godzina, sprawy organizacyjne itp. itd.). Ja osobiście uważam, że spotkanie powinno się odbyć w taki dzień, kiedy wszyscy będą mieli czas, np. w weekend lub w któryś dzień po zakończeniu roku szkolnego (mnie to już na szczęście nie dotyczy ). Jeżeli chodzi o miejsce na spotkanie: powinno być to miejsce, które jest powszechnie znane i lubiane. Miejsce to powinno też pomieścić dużą liczbę osób. Może impreza pod chmurką Zgłaszajcie wszelkie pomysły. Myślę, że dobrym pomysłem byłoby zrobienie grilla. Przecież jeść coś trzeba. Forumowiczów jest dość sporo ale myślę, że gdyby były ze dwa lub trzy grille to wszyscy by się najedli. Jeżeli wśród forumowiczów są wegetarianie to i dla nich by się coś znalazło (grillowane warzywa - pycha). To jest mój pomysł. Zrozumiem jeżeli się nie spodoba. Jestem otwarty na wasze wszystkie propozycje więc zgłaszajcie je tutaj. Im więcej ciekawych pomysłów tym lepiej. |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
 |
Wysłany: 22.05.2004, 12:03:44 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
W Zelowie ciężko chyba będzie znależć miejsce, które byłoby odpowiednie do takiej "uroczystości", jeśli mogę tak to nazwać. |
|
_________________ Sprawiedliwa wolność jest tylko halucynacją
Czekającą na krawędzi odległego horyzontu
A my wszyscy jesteśmy obcymi w globalnej iluzji
Pragnącymi i potrzebującymi niemożliwego nieba |
|
|
|
 |
Wysłany: 23.05.2004, 09:55:25 |
|
|
romek |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Co do miejsca, to przewinął się pomysł Patyków i myśle, że jest znakomity. Co do czasu, to jakaś sobota, np czerwcowa. Uczniowie, studenci, piszcie od kiedy macie czas, i ustalimy jakiś termin.
Grill to rewelacyjny pomysł, niech się zgłoszą osoby, które maja grilla w domku i mogą go przywieźć.
Reszta, to nasza inwencja. Macie autka i sprzęt grający, można włączyć muzyczkę. Ktoś potrafi grac na gitarze, jeszcze lepiej.
Myślę, że jadło i napitek kazdy przyniesie sobie sam. Każdy wie co chciałby zjeść i wypić i w jakich ilościach, więc przyniesienie prowiantu ze sobą będzie w moim przekonaniu najlepszym rozwiązaniam.
Ostatnia kwestia, jaka przychodzi mi do głowy, to skład imprezy. Ja mam następującą koncepcję. Forumowicze i osoby przez nie zaproszone. Myślę, ze im więcej osób, tym lepiej i każdy z nas może przyprowadzić ze sobą znajomych, przyjaciół. A co Wy o tym sądzicie? Może jednak ścisłe grono internautów? |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 24.05.2004, 06:10:08 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Teoretycznie im więcej osób tym lepiej. W praktyce jednak to różnie bywa. Może dojść do sprzeczek, bijatyk. Po co takie problemy?? Chciałbym wierzyć, że na spotkaniu wszystko będzie ok ale część forumowiczów pewnie będzie piła alkohol a po alkoholu różnie młodzież się zachowuje. Komuś się coś nie spodoba i wyskoczy z rękoma. Jeżeli ktoś przychodzi na spotkanie z zaproszonymi przez siebie osobami to powinien brać pełną odpowiedzialność za te osoby. Jeżeli dojdzie do konfliktów, bijatyk to wylatuje z imprezy forumowicz i osoba towarzysząca. Oczywiście powinni wylecieć ci, co będą agesywni i będą się czepiać innych forumowiczów. To jest moje zdanie. Jeżeli chodzi o muzykę to zgadzam się z Romkiem. Jeżeli ktoś ma autko z potężnym sprzętem grającym to może przyjechać i puścić jakąś muzykę. Przy muzyce forumowicze będą się dobrze bawić (chyba). |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 24.05.2004, 08:10:35 |
|
|
C4rtm4n |
Stara wyga |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jak najbardziej jestem za zlotem. Patyki też mi pasują. Terimin: Całe wakacje poza dwoma astatnimi tygodniami lipca (nie ma mnie wtedy). Wiecie zawsze można wymyśleć jakiś regulamin tego spotkanie i tam powinno być wszystko wyjaśnione i każdy by się pod tym podpisał i by było GLANC |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 24.05.2004, 15:34:57 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Troche popytałam i wiem, że można zrobić ognisko na Stanicy "Patyki", z tym że są pewne koszty do pokrycia wspólnego...
Wstępne koszty to 50.00 zł <na wszystkich> za ośrodek,
ale wszystko zależy od ilości osób, więc konieczne byłoby potwierdzenie przyjścia
wbrew pozorą są plusy:
1. jesteśmy bezpieczni, bo nikt nieproszony się nie dostanie
2. w razie deszczu jest się gdzie schować
3. ognisko jest zdecydowanie fajniejsze!     
4. jest dostęp do wody bieżącej
5. nie ma problemu z podłączeniem sprzętu grającego
propozycję poddaję pod rozwage zainteresowanych |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
Wysłany: 24.05.2004, 17:50:02 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bardzo dobry pomysł. Jestem jak najbardziej za Tylko kto przyniesie sprzęt grający?? (jakieś porządne kolumienki by się przydały). Jeszcze tyle zostało do wyjaśnienia a czas ucieka Ludzie, zgłaszajcie swoje wszystkie pomysły Wracając do tego ogniska to ja się na to piszę. Jest to chyba jak narazie najlepszy pomysł (Jagda swoim ogniskiem przebiła mojego grilla ) |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 24.05.2004, 17:57:13 |
|
|
Katarzyna:) |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja również uważam, że pomysł ogniska jest jak najbardziej trafny; Uznajmy, że miejsce już mamy, więc nie kombinujmy innego. Teraz została faktycznie sprawa sprzętu do załatwienia. No i oczywiście bardzo ważną kwestią jest tutaj konfrontacja z osobą, dzięki której oczywiście Forum istnieje. Przecież to Danon musi się na wszystko zgodzić, zanim cokolwiek będzie zrobione. |
|
_________________ Sprawiedliwa wolność jest tylko halucynacją
Czekającą na krawędzi odległego horyzontu
A my wszyscy jesteśmy obcymi w globalnej iluzji
Pragnącymi i potrzebującymi niemożliwego nieba |
|
|
|
 |
Wysłany: 24.05.2004, 18:10:51 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja myślę, że Danon się zgodzi. Podejrzewam, że przyjdzie na to spotkanie i będzie się świetnie bawił. Tego mu życzę i wszystkim pozostałym forumowiczom  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 24.05.2004, 18:39:50 |
|
|
jagda |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bo mnie się ognisko już od daaaaaaaaaaaaaawna marzy
A co do Danona Jemu się zaproszenie należy, a nie obowiązek podjęcia decyzji  |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek...  |
|
|
|
 |
Wysłany: 24.05.2004, 20:00:25 |
|
|
zelowiak |
Morderator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
yyyyy. tego... musimy ustalic glownych organizatorów i ludzi odpowiedzialnych za to....bo jak tylko bedziemy pisac to nic nie osiągniemy... ja osobiscie Proponuje... Danona... jako człowiek jak najbardziej dorosły... (choć czasami mam wątpliwości)główny, administrator i twórca tego forum ... niech ten człowiek wszystko przemysli.... może jakąś ankiete zrobic w jakim terminie wszystkim odpowiada data imprezy.... itd :> |
|
_________________ dobra cegła nigdy nie jest zła.. |
|
|
|
 |
Wysłany: 24.05.2004, 20:05:28 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ja to tylko tu adminuje a przecież nikomu nie zabronie zorganizować sobie forumowej imprezki, brooń Boże nawet mogę być jej współorganizatorem.
Co do miejsca to patyki są chyba idealnym rozwiązaniem, bardzo klimatycznym. I myślę że przy tej decyzji pozostaniemy.
jagda napisał: |
Troche popytałam i wiem, że można zrobić ognisko na Stanicy "Patyki", z tym że są pewne koszty do pokrycia wspólnego... |
Ja jagdo jakoś byłbym za zrobiem imprezki poprostu na patykach na plaży.
Duże ognisko na piasku, woda, las, przestrzeń, wydaje mi się bardziej klimatyczne niż sama stanica. Ale dycyzje pozostawiam reszcie.
Jeśli chodzi o termin to jak najbardziej czerwiec lub początek lipca, najważniejsze aby były ciepłe nocki. Żarcie i picie tj. wspomniał wcześniej romek najlepiej będzie jak każdy załatwi sobie to we własnym zakresie. Muza... podejrzewam że wystarczy jakiś wolnostojący samochód z radyjem lub coś na bateryje.
Czekamy na odzew innych........
A tak przy okazji należy sie opierdziel Krzychowi (on wie za co ) |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 24.05.2004, 20:18:59 |
|
|
maystero |
Ostry |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Impreza jak najbardziej! !
Jak już bedzie wiadomo kiedy to nawet sobie wolne w robocie załatwie!
Hej Danon całkowice popieram Twoją kwestię dotyczącą organizacji - miejsca! ! Bo jak by się ktoś źle poczuł zawsze ma dużo wiecej mijsca na własne potrzeby. A na stanicy to już nie jest to...... |
|
|
|
|
 |
| |